Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Ha birde unutmadan eşim bir ay boyunca kuru incir kürü yedi.
Hazırlanışı tarife göre akşamdan bir kuru inciri hakiki zeytin yağına bandıracaksın ve ertesi sabah aç karnına yiyecek eşiniz ama bana zor gelsiği için cam tepsiye dizdim incirleri üzerini kapatacak şekildede hakiki zeytin yağı koydum fırında muhafaza ettim eşimde her sabah işe çıkmadan önce incir yedi ve öyle çıktı. Bir topicte okumuştum bende yapmak bizden şifa ALLAHTAN. Sebepte önemli değilmi

ALLAHIM hepimizi nazarlardan korusun inşallah dualarım hep sizinle inanıyorum bir gün hepinizden hayırlı haberler alıcaz AALAHIN izni ile bol bol dua ediyorum sizlerde edin lütfen

Tüp dışında bir sorun yok aslında bide rahmim biraz belime doğru eğikmiş buda hamile kalmaya engel değilmiş doktorum öyle demişti.
Bahçeçiden bir sekreter aradı bugün randevu için bakalım bide biz buraya iki aile olarak gidicez inş. sonuç ikimiz içinde olumlu olur.Allahımda sana evladını bağışlasın inş. sağlıklı ve uzun ömürlü olur.

derya arkadaşım ben de yeni başlayacağım tüp bebek tedavisine.1 yıllık evli olduğum için rapor çıkartamıyorum.ilaçlar benim için çok önemli yani.senden ricam henüz kimseye vermediysen bana gönderrebilir misin.nerde oturuyorsun.ben rizedeyim.

mrb. neden tekrar smyrna art ı düşünmüyorsunuz? ben ilkkez yaptıracağım merkez arıyorum o yüzden sordum...

tekrar smyrna arta gitmeyeceğim çünkü
benim için bu süreçte ilgi alaka,doktorla görüşme aklıma takılanları sorma önemli bunlar smyrnada yoktu.
birde erkek infertilitesinde son sistemleri kullanan bir merkez olması gerekiyor IMSI vs.gibi yöntemleri memorial kullanıyor bu nedenle....

umarım yardımcı olabilmişimdir

Merhaba bende aranıza yeni katıldım bende ilk denemem Anatolia bülent tıraş negatif benimde çikolata kistlerim ve eşimdede problem vardı acaba hangi aşamalardan geçtiniz öğrenebilirmiyim şuanda ikinci denemeyi acıbadem yine bülent tıraş olucak inşallah kısmetse

mrb. bizim sorunumuz tüpler biri alındı diğeri tıkalı.

1. deneme ege üniversitesi (dış gebelik)
2. deneme ege üniversitesi dondurulmuşlarla buay başlıycaz inş.

merkezden memnunuz ve tavsiye ederim. herkese bol şans )

mrb bizim sonurunumuz sperm hareket azlığı morfoloji
1 aşılama gazieurofertil negatif...
1 tüp bebek denemesi gaziaurofertil negatif...
eylülde 2. tüp bebek denemesini istanbul gayrettepe florance de bülent baysal la düşünüyoruz burasıyla ilgili bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim herkese hayırlı bebişler...........

merhaba canım biz de bülent tıraşın hastası olacağız inşallah çikolata kistleri için baskılayıcı ilaç filan verdi mi tedavin nasıl geçti?

kusura bakma arkadaşım,tatildeydim yeni gördüm msjını..aslında kisti baskılamak için ilaç falan verilmedi bana.direk doğum kontrol hapı ve uzun protokolle başladım tedaviye.eşimede sadece sperm testi yapılmıştı.gerisini zaten biliyorsundur.İnşallah sende olumlu sonuç alırsın.

1.deneme:umut tüp bebek merkezi, pozitif,sebepsiz infertilite
merkezi kesinlikle tavsiye ederim.tedavi sürecinde hiçbir aksaklık yaşamadık.herşey saat gibi işliyordu:)

sorunlar :eşimde sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu
bende PKO

1..deneme:smyrna art Negatif

1ay sonrada doğal yolla hamilelik (rabbimin mucizesi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…