canım bende de aynı problem var tüplerin ikiside kapalı kadıköy şifa engin enginsu yla bir görüşsen butik bir hastane gerekli ilgi ve alakayı görüyorsun doktor peşimde koşmadan ben ilk denemem de pozitif sonuç aldım inşallah bir an önce kavuşursun bebişine
1.deneme smyrna art izmir negatif
2.deneme memorial şişli olacak kısmetse
sebep:sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu birde PKO
Sperm azlığı-morfoloji-hareketlilik
1. deneme memorial okmeydanı kimyasal gebelik
2. deneme memorial okmeydanı pozitif (İnşallah böyle devam eder)
mrb. neden tekrar smyrna art ı düşünmüyorsunuz? ben ilkkez yaptıracağım merkez arıyorum o yüzden sordum...
ilk deneme Anatoliaozitif..oğluşlarım kollarımda:) sorunumuz bende endometriosis var eşimde sperm hızında sorun...
birde arkadaşlar burası tüp bebek bölümü ve burda yazışan herkes ya tüp bebekle hamile kaldı ya da anne oldu ama katılım çok az..aynı safhalardan geçmiş insanlar olarak keşke herkes duyarlı olabilse!!
Merhaba bende aranıza yeni katıldım bende ilk denemem Anatolia bülent tıraş negatif benimde çikolata kistlerim ve eşimdede problem vardı acaba hangi aşamalardan geçtiniz öğrenebilirmiyim şuanda ikinci denemeyi acıbadem yine bülent tıraş olucak inşallah kısmetse
Merhaba bende aranıza yeni katıldım bende ilk denemem Anatolia bülent tıraş negatif benimde çikolata kistlerim ve eşimdede problem vardı acaba hangi aşamalardan geçtiniz öğrenebilirmiyim şuanda ikinci denemeyi acıbadem yine bülent tıraş olucak inşallah kısmetse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?