mrb benim birinci denemem izmir kent hastanesi pozitif sorun bende pkos eşimde sperm azlıgı
tüplerim tıkalıydı normal yolla gebe kalamıyordum ilk önce onlar alındı sonra tüp bebek tedavisi
1. deneme beylikdüzü medicana POZİTİF(su an 17 haftalık hamileyim )allah herkese nasib etsin inş....
3.deneme ankalife 18 haziran test günüm:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
sorunumuz sperm azlığı ve şekil bozukluğu....
1.deneme:umut tüp bebek _ negatif
2.deneme:umut tüp bebek _ negatif
3.denemerof.dr.Lem'i İbrahimoğlu (florence nightingale de yumurta toplama ve tranferim olacak.kontrollerim doktorun yazahanesinde...) _ tedavim hala sürüyor...
inşallah Rabbim olmayan herkese evlat nasip etsin...
Sorun sebepsiz infertilite ama son tedavide yumurtaliklar pco goruntusunde hormonlar normal
1. Deneme Medicana Bahçelievler Suha Sonmezozitif( kalp atışı alınamadığı için kürtaj )
2. Deneme Medicana Bahçelievler de Dondurulmus embriyolarla olacak
Doktorumdan ve ekipten memnunum tavsiye ederim
canım sana tavsiyem doktordan önce labaratuvarının iyi olmasına öncelik vermen benimde iki tüpüm tıkalıydı.Ve yumurtalarım da hiç bir problem yoktu.Bu sorunda önemli olan tüpler içinde sıvı birikmesi olmamasıymış.Bu tutunmayı etkileyen önemli bir faktörmüş.ben ilk denememde bebeiğime kavuştum çok şükür.allah sanada kısmet etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?