Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

1.deneme bursa tüüp bebek merkezi sonuç pozitif(6.haftada düşük ikiz gebelik)
dondurulmuşlarla deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç pozitif (8.haftada düşük)
2.deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç negatif
3.deneme için merkez arıyorum doktorum prof.dr.osman develioğlu dokmtorumdan memnunum ama merkezde karasızım sizce ne yapmalıyım tedaviye başlamak istiyoruz bidahaki ay bu sefer bursa acıbademdemi denesem acaba hangisi daha iyi sizce?

geçmiş olsun bu düşükler için tahliller falan yapıldımı ? tekrar tedaviyi düşünmeden düşün nedenleriniz bilinse çok iyi olur :44:

geçmiş olsun bu düşükler için tahliller falan yapıldımı ? tekrar tedaviyi düşünmeden düşün nedenleriniz bilinse çok iyi olur :44:

yapıldı cnm kanda pıhtılaşma çıktı sonuçlar şimdi yine bikaç test yapılacak sonra tedaviye başlıyacağız merkez konusunda karar veremiyorum

merhaba canım biz de bülent tıraşın hastası olacağız inşallah çikolata kistleri için baskılayıcı ilaç filan verdi mi tedavin nasıl geçti?

Ben şuanda canım lucrin 3m depot (bir nevi suni menopoz olayı) iğne oldum 3 ay adet olmayacağım. Kısmetse eylül 15 gbi gidicem canım sen nezaman başlıycaksın.

Teşekkür ederim canım Allah hepimize hayırlısını versin herşeyin sende bebişlerini hayırlısıyla büyütürsün inşallah.

bende acıbademde yaptırdım 1. negatif sebepsiz .cumartesi doktora gideceğim.bende bidahaki için napsam diye düşünüyorum.jinemedi düşünüyorum.tek transfer ile ne kadar şansım var onuda bilmiyorum.dondurulmuşlarmı öncelik olmalı yoksa yeni bir ilaç tedavisi daha mı?

herkese merhaba öncelikle böle bir konu açtığınız ve deneyimlerinizi paylaştığınız için çok teşekkür ederim bütün sayfaları bütün yazılanları tek tek okudum kafamı kurcalayan tüp bebek problemimiz beni günlerdir uyutmaz oldu eşimde sperm sayısında azlık hareketsizlik ve cansızlık mevcut bir kaç aydır bu aşamaya gelebilmek için uğraştık sonuç olarak mikroenjeksiyon tedavisi yapılıcakmış ankara üniversitesi kaan aydos hocayı eşimin gittiği ürolog tavsiye etti 3-4 gündür onamı gitmeliyiz başka bi doktoramı gitsek diye araştırma halinde iken bu forumu gördüm ancak yazılanlar arasında ankara daki hastaneler ve tüp bebek merkezleriyle ilgili fazla bir bilgiye rastlamadım acaba kaan aydos hoca ve anakara üniversitesi ile ilgili bilgi sahibi olan varmı yada ankarada başka bir hastaneyi merkezi hocayı tavsiye edebilicek birileri...
öle karışıkki kafam bu zorlu süreci Rabbim suhuletle atlatmamızı nasip etsin hepimize şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için

1. deneme Symrna Tüp bebek merkezi (hiç memnun kalmadım) sonuç: negatifff
2. deneme Kent Hastanesi İsrael Aruh (çok memnun kaldım ) sonuç : negatif
3. deneme Kent hastanesi İsrael Aruh : bugün transferimin 3. günü blastosist embriyo transferi yapıldı 23 ağustos test günü umarım bu sefer pozitif olurrrrr ........
sorun: bende çikolata kisti eşimde sperm azlığı...
Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize hayırlısını wersin....

hayırlı olsun canım inşallah bu defa pozitif olur bebişini kucağına almak nasip olur...sevgi ve duayla...

1 .deneme bursa acıbadem şahin zeteroglu negatiff ..sorun sperm azlıgı hareket morfolojı ..2.demene için cok ararsızım merkez konusunda kızlar hıc adını duymuorum merkezın doktorum ıkıncı demede degısıklık yapıcaz dedı ? ne yapmalıyım cok karassızım morimoal cok duydum ..aynı yerde 2.ciyi demelımıyım ? doktorumun ılgısınden cok memnunum ama hıc duymuorum topıkte pozıtıf ..

1. denemem umut tüp bebekte yaptırdım cok sükür pozitif bnm sorunm dıs gebelik sonrası tüpümn biri alındı digeride islevini yitirmiş onun dsunda sorunumuz yoktu esimnde bnmde

Merhaba eşim ve bendede aynı sorun var nasıl bir tedavi uyguladı acaba doktorunuz? kent hastanesi nerede?

ben 38 yaşındayım benim sorunum tüplerimin tek tarafı kapalı.çok az yumurta rezervi düşmüş.eşimde bir problem yok.

1 tüp bebek denemem anadolu sağlık merkezinde sonuç negatifffffff.

2. denemeyi umut tüp bebek merkezinde düşünüyorum

canım bende kent hastanesini düşünüyorum,fiyat ve uygulamalar hakkında bilgi verebilrimisn? daha önceki doktorum erol hocydı ve ben hiçi memnun kalmadım

slm arkadaşlar bizim sorunumuz:bende 47 kromozom yani genetik problem ,eşimde erkek infertilite var. 2 aşılama sonuç negatif
1.tüp bebek kent hastanesi sonuç negatif(memnun kalmadım)
2.tüp bebek smyrna art sonuç pozitif(9.hafta kürtaj)
3.tüp bebek smyrna art sonuç negatif
4.merkez arıyorum ....
allahım hepimizin gönlüne göre versin en kısa zamanda bebişlerimizi alalım kucaklarımıza

Merhaba arkadaşlar

1'inci deneme Memorıal Tüp bebek merkezi ( negatif )
2'inci deneme Memorıal Tüp bebek merkezi (negatif )
3'üncü deneme Bahceci Umut tüp bebek merkezi (Tedavide)

1.deneme Bursa Acibadem pozitif (sebepsiz infertilite)
acibademden cok memnun kaldim Allah tum isteyenlere tez vakkiitte nasip etsin bizlere de kucaklarimiza almayi insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…