1.deneme bursa tüüp bebek merkezi sonuç pozitif(6.haftada düşük ikiz gebelik)
dondurulmuşlarla deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç pozitif (8.haftada düşük)
2.deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç negatif
3.deneme için merkez arıyorum doktorum prof.dr.osman develioğlu dokmtorumdan memnunum ama merkezde karasızım sizce ne yapmalıyım tedaviye başlamak istiyoruz bidahaki ay bu sefer bursa acıbademdemi denesem acaba hangisi daha iyi sizce?
geçmiş olsun bu düşükler için tahliller falan yapıldımı ? tekrar tedaviyi düşünmeden düşün nedenleriniz bilinse çok iyi olur :44:
merhaba canım biz de bülent tıraşın hastası olacağız inşallah çikolata kistleri için baskılayıcı ilaç filan verdi mi tedavin nasıl geçti?
kusura bakma arkadaşım,tatildeydim yeni gördüm msjını..aslında kisti baskılamak için ilaç falan verilmedi bana.direk doğum kontrol hapı ve uzun protokolle başladım tedaviye.eşimede sadece sperm testi yapılmıştı.gerisini zaten biliyorsundur.İnşallah sende olumlu sonuç alırsın.
1.deneme bursa tüüp bebek merkezi sonuç pozitif(6.haftada düşük ikiz gebelik)
dondurulmuşlarla deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç pozitif (8.haftada düşük)
2.deneme bursa tüp bebek merkezi sonuç negatif
3.deneme için merkez arıyorum doktorum prof.dr.osman develioğlu dokmtorumdan memnunum ama merkezde karasızım sizce ne yapmalıyım tedaviye başlamak istiyoruz bidahaki ay bu sefer bursa acıbademdemi denesem acaba hangisi daha iyi sizce?
1. deneme Symrna Tüp bebek merkezi (hiç memnun kalmadım) sonuç: negatifff
2. deneme Kent Hastanesi İsrael Aruh (çok memnun kaldım ) sonuç : negatif
3. deneme Kent hastanesi İsrael Aruh : bugün transferimin 3. günü blastosist embriyo transferi yapıldı 23 ağustos test günü umarım bu sefer pozitif olurrrrr ........
sorun: bende çikolata kisti eşimde sperm azlığı...
Allahım isteyen herkese nasip etsin hepimize hayırlısını wersin....
3. deneme Kent hastanesi İsrael Aruh : bugün transferimin 3. günü blastosist embriyo transferi yapıldı 23 ağustos test günü umarım bu sefer pozitif olurrrrr ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?