Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

1.denemem istanbul tüp bebek merkezi negatif,2.denemem umut tüp bebek negatif,3.denemem için brüksele gittim genetik test istediler inşallah hepimiz en kısa sürede pozitifi görürüz bu arada sebebsiz infertiliteyim

Sorun:Eşimde ileriye hareket problemi

Merkez:Kayseri Tüp Bebek Merkezi Dr.Turgut Aydın ilk denememde pozitif çok şükür merkezde 2 dr var işlerini iyi yapıyorlar ama ilgi zayıf.İç Anadolu bölgesinde yaşayan varsa uzağa gitmeden yaptırabilecek bir yer.Allahım herksin emeğini boşa çıkarmasın....

pko+sperm hareket ve morfoloji bozukluğu+pıhtılaşma bozukluğu+pozitif imminoloji maya 1. deneme negatif 2.deneme maya dondurulmuş sonuç bekliyorum dualarınızı bekliyorum

1.maya negatif
2.maya negatif
3.ankalıfe tüp bebek pozitif şiddetle tavsiye ederim Allah kucağımada almayı nasip eder inşallah.....

morfo %0 +pko ?
1. deneme ankara başkent üni. (hulusi zeyneloğlu) NEGATİF

Baharcığım gelmiş,canım beniiim.

2. denemede inşallah sonuca büyük harflerle POZİTİF yazacagız.

Neler yapıyorsun ? 2. için merkeze karar verdin mi?

1.deneme florence nightingale kızıltoprak sonuç: negatif , erkek faktörü sperm azlığı
2.denemeyide ocak ayında aynı hastanede dondurulmuşlarla deneyeceğiz kısmetse.

1 aşılama adana bsk metropark hastanesi NEGATİF
1.tüp bebek adana ankada tüp bebek merkezi NEGATİF
2.tüp bebek adana başkent hastanesi POZİTİF

SORUN sperm hareket ve morfoloji azlığı ve bnm tek tüpüm var

Son düzenleme:
2 aşılama antalya vitale kadındoğum hastanesi
1.tüp bebek antalya tüp bebek merkezi negatif

2.tüp bebek antalya tüp bebek merkezi negatif

3.tüp bebek Akdeniz üniv. negatif

4.tüp bebek antalya tüp bebek merkezi pozitif
sorun pko

Baharcığım gelmiş,canım beniiim.

2. denemede inşallah sonuca büyük harflerle POZİTİF yazacagız.

Neler yapıyorsun ? 2. için merkeze karar verdin mi?

ya bu topigi okuyana kadar ASM de kararlıydım. ama baştan sona göz gezdirdim. 12 kişi ASM de yaptırdım demiş. hepsi negatif. moralim bozulmadı desem yalan olur. kafam da karıştı. ASM de yaptırıp da memenun olan hiç kimse yok mu?

arkadaşım ben de asm ye karar vermiştim. Ama bu üç olumsuz yorum beni çok şüpheye düşürdü. Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

biz de morfoloji %0 +pko görünümü var. Bide genetik testlerden homozigot mutant olduğumu öğrendim. Durum böyleyken aydın beyin tedavi yaklaşımı nasıl olur? Ilgisiz mi? Yetersiz mi? Yurtdışında hocalık falan yapıyor bu pozitif mi negatif mi yansıyor? Labaratuvar nasıl? Emriyologları başarılı mı? Kafam çok karıştı. Bu hafta da tedaviye başlayacağız artık bi karar vermem lazım.

Birincisi Ankara medicana sonuc negatif

İkincisi akay tup bebek pozitif.

Sorun rezerv azlığı. İki hastanede de doktorum ayniydı.

1.deneme bursa jinemed: NEGATİF
2.deneme bursa soranus: NEGATİF
3. deneme bursa soranus (dondurulmuş): NEGATİF
şuan araştırmadayım arkadaşlar.Rabbim hepimize kolaylıklar versin.

Selam arkadslar 1.deneme/İZMİR İRENBE SONC NEGATİF

2.deneme/İZMİR İRENBE DONDURULMUS SONC POZİTİF

rabbim herkese nasip etsin insllh ben de heterezigot mutsyn cikti transfet sonrasi 9gun kansulandirici igne kullndim sukur rabbime busefer oldu darisi hepinize insllh dr um aral bey

Sorunumuz sebebsiz infertilite yani anlayamadılar ne olduğunu....
1) Ankara Medicana Negatif
2) Ankara Medicana Negatif ( dondurulmuşlarla )
ve hala beklemedeyim...

Endometriouszum var 12 yıldır. 12 yıldır takip eden doktoruma gittim öncelkle.
1.tüp bebek Ankara Tıp Fakültesi negatif,
2. tüp bebek dondurulmuşlarla yine negatif...
Ben de şu an doktor arayışı içindeyim. Genel muayene için Bülent Urman'dan randevu almayı planlıyorum..Ne dersinz? Kafam allak bullak oldu...Aynı merkez hem övülüyor hem de eleştiriliyor...

sebepsiz infertilite

1. deneme: Kadıköy Şifa Hastanesi / Engin Enginsu-Birgül Sarıkamış

çok şükür pozitifffff

doktorlarım bu konuda çok iyiler.. benle birlikte bir sürü arkadaşta pozitif sonuç aldı binlerce şükür.. hastane arayanlara şiddetler tavsiye ederim, her konuda yardımcı olabilirim özel mesaj atabilirsiniz arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…