Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

birinci deneme ANKARA başkent hastanesi sonuç pozitif
sorun sperm azlığı, hareketsiz sperm ve bende pıhtılaşma problemi.

jinemed fulya 1.aşılama oğlum şuan 5.5 yaşında (Allaha şükürler olsun)

jinemed fulya 2 kez aşılama negatif

jinemed fulya 1 tüp bebek, 2 aylıkken kalbi durdu ve kürtaj

sebep;sperm sayı azlığı + pko
1. deneme fatih ünv hastanesi negatifff(dr Nilgün Turhan kesinlikle tansiye etmiyorum)
2. deneme için başlıcaz ankara tıp fakültesi hast. inş.

benim her 2 tüpümde kapalı eşimde sorun yok
1. Haydarpaşa GATA pozitif (21 hftlık erken doğum)
2. Haydarpaşa GATA pozitif (16 hftlık düşük)
3.sünü de yine aynı yerde deniycem

1. deneme ege ünv : negatif
2. deneme şifa hast.ozitif 7 haftalıkken düşük
3. deneme şifa hastanesi :negatif
burayakadra tek sorunumuzun sperm azlığı ve morfoloji bozukluğu olduğunu sanıyorduk
4. deneme için irenbe dilek hasnıma gitiim bende PKO olduğunu söyledi ilaç verdi adetimi bekliyorum ilaçlara başlıcam işallah bu sefer pozitif

ankara üniv. hastanesi sonuç pozitif.................nedeni klineferter xxy(erkek) 1.deneme

yarın kontrolüm var boş gebelik olabilirmiş((( korkuyorum

1.deneme erdem hastanesi negatif
2.deneme umut tüp bebek pozitif

Sorun eşimde varikoselden kaynaklı sperm azlığı (oligo spermi) ve bendede pko var.

erkek infertilitesi
3 yıllık bekleyiş 4,5 yıllık evlilik
2 aşılama negatif
1 tüp bebek negatif umut tüp bebek
ve bu gün öğrendimki tamamen sağlıklı tek bir sperm yok yani tüpdede şansımız yok artık
allah herkesin yardımcısı olsun

Merhabalar,

1. Aşılama Prof.Dr.Faruk Buyru / Negatif
1. Tüp Bebek Prof.Dr. Faruk Buyru / Negatif
2. Tüp Bebeği kısmetse mart ayında tekrar denemeyi düşünüyoruz. Umut Tüp Bebek Opr.Dr. Süleyman Tosun da yaptırmaya karar verdim.

eğer eşin durumu sindirrise ve birgün senin ann eolma isteğini ciddiye alır ve ailenin devamı için sprem donasyonu senin için umut olabilir.
ama türkiyede yasak.. bazı ülkelerde sorun değil.
"Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek" bölümünde birbir yaşananları okuyabilrsin.
kolay gelsin..

benim ablamdada infertilite sorunu var eniştemde şekil bozukluğu ve haret sayısı düşük.4 aşılama sonuç negatif.miyom ameliyatı oldu.şimdisıra tüpbebekte amaçok korkuyo.ist semiha şakir doğum evine gidecek orayla ilgili bilgisi olan varmı acaba.burdaki yazılarda umut tüp bebek çok başarılı.iletişimbilgileri olan varsa verebilirmi.özelse fiyat öğreniliyormu acaba.

semiha şakir devlete bağlı rapor almaya çalıştım ağzımdan burnumdan getirdiler.ama tüpe nasıl bilmiyorum..umutun burda da tel. nosu var reklamını veriyolar bakıp alabilirsin özel bahçeci kliniği diye..fiyatı da 5800 paket fiyat..

benım ilk denemem daha tedavi görüyorum
Çamlıca Erdem Hastanesinde başladım,doktorum emel türkoğlu
eşimin sipermindeki sorundan dolayı yaptırıyoruz
umarım sonucu hayırlı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…