Ben ilk denememi ocak ayında Tolga Ecemiş ile yaptım. Sonuç negatif oldu ama hem Tolga Bey'den hem de ekibinden çok memnun kaldık. İkinci denemeyi de Tolga Bey ile nisanda yapacağız inşallah..
benimkide nisanda olacak galiba, bakalım ne olacak.buradan yazışırız
inşallah hepimizin güzel pozitif sonuçları olur. senin doktorun kim?
Kızlar bende araştırmadayım üsküdar eurofertili öneriyorlar dr.huri hanım falan iyi diyorlar ama ben kararsıszm bna yardım edersnz buknuyla ilgli anadolu yakasnda basarili tp bebek merkezleri bska varmı esimde sperm azlıgi var alah nasip kismet edrse haziranda gtcem kafam coook karisik ama eurofertille ilgli gruslernizi yada beni ynlendirirseniz mutlu olurum...
eurofertil hakkında pek iyi şeyler duymadım canım eşimin arkadaşı gitmiş oraya ve paraya çok önem veren bir yer olduğunu söylemiş
Olemi benim arkadasm gtti 10mlyr ttmus bende gorusmeye gttm 6 mlyar ilaclar haric falan dedi %50 sansnz war ddi uf kafam ck karisik cnim ya bu gdn arkadasmda gebe suan ynede alah razı olsun cwpladgn icn
başka yardim etcek bilgsi olan warmi arkadaslar yardımnzı bekliyorum...
bildiğim en pahalı ve en çok hamişi olan merkez bile bu kadar pahalı değil.bide tutma ihtimalinizi arttırmak için genetik,kanda pıhtılaşma ve immünoloji testlerinizi yaptırırsanız daha iyi olur.gerisi Allaha kalmış tabiki.inşallah tutar.
Benim testlerim tam yaptrdm bende troid vardi sukur dusurduk dwamli kan weryrum bkyrlar bi kromzm testi yaptrmadm bide servikal testi atasehr memorial warms orayla ilgli blgn warmi cnim
1. Deneme guven hastanesi negatif sorun sebepsiz
1. Deneme konya novafertil
Sonucu 22 sinde ogrenicem ama sonuc ne olursa olsun hepsinden Allah razi olsn.. Rabbim hayirlisini versin insallah..
haydarpaşa gata tüp bebek bölümü hakkında bilgi verirmisiniz doktoru kim nasıldır tedavisi1. deneme haydarpaşa gata pozitif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?