bende 4. denememim sonucunu aldım benimde sonuç negatif ama hastalamadım daha acaba diyorum yanlışmı çıktı diye kendi kendimi avutuyorum böyle,siz adet oldunuzmu :2:
negatif sonuç alalı bugün 2.gün.Dün adet günümdü.Bugün de olmadım ama olacam gibi gözüküyo.Eğer sonucun negatifse umutlanmanı pek tavsiye etmem maalesef[/QUO
aynı gün almışız test sonuçlarını bende daha hastalanmadım,dün baktım bazı arkadaşlar negatif aldıktan bir hafta sonra bile adet olanlar varmış.benim bu 4. denemem çok farklı oldu çok ilaç kullandım ondan herhalde daha hastalanmadım.diğer denemelerimde test günü veya sonraki gün hastalanırdım
Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için
gerçekten bu topik çok iyi olmuş açıkçası ankette üst tarafta olsaydı hiç olmazsa olumlu olumsuz yüzde oranlarını görürdük
AYNEN KATILIYORUM
Merhaba arkadaşlar benim de sebepsiz infertilite dendi;
1.denemem memorial Şişli hast.aşılama negatif(-):2: Müstecep bey
2.denemem memorial Şişli hast. tüp bebek bugün transferin yapıldığı 7. gün
2 gün sonra öğreneceğim trasferi Semra hn. yaptı
Ama çok umutlu olduğumu söyleyemem
3.denemem memorial Şişli has.Müstecep bey negatif(-)
İlk denememde aşılama memorial Şişli has.Müstecep bey negatif(-)
Merhaba, 1. Deneme Gen-Art Aysun Hoca ikizlerim şuan 6 aylıklar. Problemimiz sperm sayısı azlığı idi genetik problemden dolayıda pgt yapıldı.
Arkadaşlar bu anketin tüp bebek merkezi seçecek arkadaşlara yardımcı olacağını düşünüyorum...infertilite nedenlerini de belirtelim arkadaşlar
ilk ben yanıtlıyayım
.
1.deneme Ankalife negatif(erkek faktörü sperm azlığı)
ilk deneme...
fulya bahçeci.. negatif (erkek faktörü sperm azlığı)
benimde 2 aşılama lina da negatif
1.tüp gen-art ta,mehmet erdem yaptı...negatif..memnun değildim genarttan.apartopar yapıldı.transferden sonra gönderdiler.
2.tüp centrum recai pabuççu yaptı...negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?