Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

1 deneme anatolıa bulent tıras negatıf 2 deneme anatolıa aynı doktor negatıf yıl 2009 anatolıa bulent tıras pozıtıf 3 yasında oglum var 4 deneme maslak acıbadem bulent tıras negatıf 5 deneme ıcın ekım adetımı beklıyoruz yıne aynı merkez ve bulent hoca ıle....

bende 4. denememim sonucunu aldım benimde sonuç negatif ama hastalamadım daha acaba diyorum yanlışmı çıktı diye kendi kendimi avutuyorum böyle,siz adet oldunuzmu :2:

negatif sonuç alalı bugün 2.gün.Dün adet günümdü.Bugün de olmadım ama olacam gibi gözüküyo.Eğer sonucun negatifse umutlanmanı pek tavsiye etmem maalesef

1. deneme: göztepe medical park, NEGATİF
2. deneme: göztepe medical park (transfer bayramın 2. günü inşallahh

merhaaba 1.deneme izmir irenbe tüp bebek merkezi erkek faktoru ve pco
suanda ıgnelere devm kasım sonu sonuc

Son düzenleyen: Moderatör:
1.deneme çakmak erdem hastanesi =negatif (herkese ayni yontem tedavi uygulaniyor erken geldiusen uzun protokol gec geldiysen kisa ve bana asla uzun protokol uygulanmamasi lazimmis baskiladilar 1yumurta aldilar zaten ben bunu her ay yapiyorum Demem o ki fiyat uygun ama daha çok zarara giriyorsunuz)
2 . Deneme kadikoy acibadem prof dr tayfun Bagis = pozitif 4 aylk hamileyim ikizlerimi bekliyorm( doktor harika cok vok donanimli guvendim her muayeneden sonra toplanti yspiyorlar asistanlariyla yurt disi hastalari cok doktor ne yapacgini cok iyi biliuor )

Polip rahatsizligi ve varakosel
1. Avrupa safak hastanesi. Sonuc negatif
2. Avrupa safak dondurulmus . Negatif
3. International hastanesi. Ismail cepni. Sonuc pozitif. Iki yasinda kizim
4 international hastanesi ismail
Cepni. Dindurulmus sonuc pozitif 34 haftalik hamileyim

Tüp bebek yaptırıcam kasım ayında ankarada sizce hangi merkeze gidelim sorunum sebepsiz infertilite ilk denemem olucak genart-ankalife(gurur polat) arasında kaldım sizce hangisi yada önereceğiniz başka merkez varmıdır sebebsiz infertilite için

Günaydın ben de ankara anatolia tup bebek merkezi hakan hocayla devam ediyorum.daha once bir aşılama yaptik olmadı. Simdi 2 gun sonra uzun protokol lucrin ile Bismillah diyeceğim. ..merkez kararı vermek gercekten çok zor.soyledigin merkezleri duymuştum. Genart ve anatoli karşılıkli galiba.allah yardimcin olsun canim.

Merhaba, 1. Deneme Gen-Art Aysun Hoca ikizlerim şuan 6 aylıklar. Problemimiz sperm sayısı azlığı idi genetik problemden dolayıda pgt yapıldı.

merhaba canım sana bişeyler sorcaktım.
bizde genarta gidiyoruz.nasıl siz memnun kaldınızmı?ben sertaç hocayı seçmeyi düşünüyorum.
seçmeyi düşünüyorum dedim çünkü henüz benim orda bi doktorum yok.benim eşimde varikosel var ve hiç sperm yok şuan.ordaki üroloji doktoruna orda cumartesi günü ameliyat olcak eşim.sperm testini 6 ay sonra yapcak eşim.eğer çıkarsa(inşallah allah'ımmmm)haziranda tüp bebek yaptırcaz.üroloji doktorumuzdan çok memnunuz inşallah merkezdenede menun kalırız ve ben anne olabilirim.

Merhaba arkadaslar
Benimde ilk denemem Bruksel de Yucel bey yapti , yalniz transferde kendisi brukselde oldugu icin baska doktor yapti sonuc negatiff
Icimden ne ikinci embriyolari denemek gecio ne de bi daha oraya gitmek

Merhaba arkadaşlar,
Bizim sorunumuz sperm sayısının azlığı ve hareketsizliği.
İlk denemem Mersin Tüp Bebek Merkezinde oldu. Sonuç pozitif ancak düşükle sonuçlandı.
Ocak ayında kısmetse dondurulmuşlarla deneyeceğiz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Ilk denemem florance nightingale de oldu ama sonuc negatif. Suan ikinci icin bakiyorum.
Bir de ben ilk de hic arastirmayacgim kafami karistirmayacagim dedim oyle de yaptim ancak su an yeni yeni yok gen testleri yok imni okudukca bu terimlerle karsilasiyorum. Bu konuda bilgisi olan, bu surecte yapilmasi gereken, atlanmamasi gereken ne var ne yok bilgilendirin arkadaslar lutfen
Herkese hayirli haberler almayi nasib etsin Rabbim

ilk deneme...
fulya bahçeci.. negatif (erkek faktörü sperm azlığı)

benimde 2 aşılama lina da negatif

1.tüp gen-art ta,mehmet erdem yaptı...negatif..memnun değildim genarttan.apartopar yapıldı.transferden sonra gönderdiler.

2.tüp centrum recai pabuççu yaptı...negatif

ben hastanemden ve doktorumdan çok memnunum daha iyisi olamazdı gerçekten
ama olmadı bakıcaz 2.sinde ne olacak zaten bu da olmazssa artık denemiycem kabullenicem çünki ilaçlar beni mahvetti. zaten olmuyo bari insanlıktan çıkmıyım sağlığımı kaybetmiyim zaten ruh sağlığım iyi değil kendimi işe verdim çalışmasaydım altından kalakamazdım galiba...

Ben ilk denememi ocak ayında Tolga Ecemiş ile yaptım. Sonuç negatif oldu ama hem Tolga Bey'den hem de ekibinden çok memnun kaldık. İkinci denemeyi de Tolga Bey ile nisanda yapacağız inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…