- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
1.deneme ızmir symrna tup bebek merkezi
Sonuc. Pozitif allahima şükür hamileyim allah herkese versin
Sorun. Fsh yuksekligi rezerv azlığı
Sut hormonu yüksekliği
morfoloji sorunu
Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi, Dr. Burçak Erzik, transfer Dr. Aytun Aktan :114:, ilk deneme, sonuç pozitif
ALLAH hayırlı pozitif haber almayı nasip etsin,,,ah ah, bilmezmiyim o 12gün ne zor geçer tam 3 defa bekledim aşılamaları saymassam.ama her defasındada test gününde testyaptım. ALLAH bilir bu 10 yıl zarfı içinde kaç negatif sonuç gördüm.şu an ankalife ile tedaviye başlıyacaz galiba, bu defa test yapmıyacam diyorum zaten test yapıyorum hemen ardından hastalanıyorum.ne olur arkadaşlar sizde benim durumumu yaşamış olarak bana dua edin yanlız biz birbirimizi anlıyoruz.tanımasakta bu noktada birbirimize duada bulaşlım .RABBİM hepimizin gönlüne göre versin
Merhaba Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin . Bende aaytun hanimdan randevu aldim tedavi sürecini anlatirmisin hangi igneleri ilaclari kulandin hamilelik asisi yapdirdin,i ??? Aytun hanimi nasil buluyorsun ?????
yardimci olursan sevinirim
4 ayrı merkezde 5 tüp bebek denemem var hepside negatif
sorun erkek infertilitesiCanım benim hangi merkezlerde denedin? Sorun neydi? :44:
İstanbul'daki denemelerini keşke Bahçeci'de yapsaydın aslında. Bizde de erkek infertilitesiydi, sperm sayısı düşük ve morfolojide problem vardı. Eğer imkanın varsa gidip görüş bence tavsiye ederim.
Orda da ürolog var, inşallah Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmaz. Çok zor bilirim, bu yolda mücadele eden herkes için hep dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz
Amin canım çok sağol. Benim ilk denemede oldu çok şükür ama öncesinde eşimi bir sorun olduğuna ikna etmem epey zor olduPsikolojim bayağı bozulmuştu Neyse ki geçti gitti, darısı başına inşallah
Sorun:Endometriozis
1. Deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş:NEGATİFFFFFFFFFFFFF
sonucumu dün aldım
Benim bu ayki tedavim negatif sonuçlandı. Ankalife ı duyduk siz orda mı tedavi oluyosunuz. Tavsiye edermisiniz. Benim 4. Kez Negatif sonuçlandı. Sebebi bilinmiyor. Hep embiryolar kaliteli deniyor ama sonuç negatif oldu. Ankalife da fiyatlar nasıl ve doktorlar ilgili mi?
Bana cevap veririseniz çok sevinirim. Allah hepimize yardım etsin.
Sorun:Endometriozis
1. Deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş:NEGATİFFFFFFFFFFFFF
sonucumu dün aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?