Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

1.deneme ızmir symrna tup bebek merkezi
Sonuc. Pozitif allahima şükür hamileyim allah herkese versin
Sorun. Fsh yuksekligi rezerv azlığı
Sut hormonu yüksekliği
morfoloji sorunu

merhaba... ALLAH sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin...bende kasımda smyrna tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptırıcam nasipse bende pko var eşimde sayı ve hareket sorunu bide morfoloji %0...sizin morfoloji kaçtı?hastaneden memnun kaldınmı?hangi dr.yaptı transferi ve yumurta toplama işlemini? çok soru sordum kusura bakma çare arıyorum işte

Bahçeci Fulya Tüp Bebek Merkezi, Dr. Burçak Erzik, transfer Dr. Aytun Aktan :114:, ilk deneme, sonuç pozitif

Merhaba Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin . Bende aaytun hanimdan randevu aldim tedavi sürecini anlatirmisin hangi igneleri ilaclari kulandin hamilelik asisi yapdirdin,i ??? Aytun hanimi nasil buluyorsun ?????
yardimci olursan sevinirim

Benim bu ayki tedavim negatif sonuçlandı. Ankalife ı duyduk siz orda mı tedavi oluyosunuz. Tavsiye edermisiniz. Benim 4. Kez Negatif sonuçlandı. Sebebi bilinmiyor. Hep embiryolar kaliteli deniyor ama sonuç negatif oldu. Ankalife da fiyatlar nasıl ve doktorlar ilgili mi?
Bana cevap veririseniz çok sevinirim. Allah hepimize yardım etsin.

Merhaba Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin . Bende aaytun hanimdan randevu aldim tedavi sürecini anlatirmisin hangi igneleri ilaclari kulandin hamilelik asisi yapdirdin,i ??? Aytun hanimi nasil buluyorsun ?????
yardimci olursan sevinirim

Canım mesajını yeni gördüm. Teşekkür ederim, Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın. Bana uzun protokol uygulandı, adetimin 21. gününde Lucrin isimli iğneyi kullanmaya başladım. 12. iğnede regl oldum ve 13. günde Gonal F isimli iğne eklendi Lucrin'in yanına. Bu iki iğne 11 gün devam etti, ikisi de göbekten yapılıyor. Bu iğneler devam ederken 2-3 günde bir yumurta takibi yapıldı ve kanda östrojen seviyeme bakıldı, ona göre iğnelerin dozu ayarlandı. 11 gün iki iğneye devam ettikten sonra 12. günde opu (yumurta toplama işlemi) yapıldı ve 3. günde de embriyo transferi yapıldı. Opudan sonra 5 gün süreyle günde 2 defa antibiyotik, 5 gün süreyle Prednol kortizon hapı, gebelik testine kadar progesteron iğnesi kalçadan, gebeliğin 8. haftasına kadar progesteron jeli vajinal kullandım. Zaten opudan sonra ve transferden sonra yapman gerekenler hastaya liste halinde veriliyor.

Aytun hanım sadece transferimi yaptı, bence çok tatlı biri, güleryüzlü ve sıcakkanlı. Memnun kalacağını düşünüyorum. Hamilelik aşısını hiç duymadım canım, dolayısıyla yaptırmadım.

İnşallah ilk denemende pozitif sonuç alırsın tatlım, bu yolda olan herkesin Allah yar ve yardımcısı olsun

4 ayrı merkezde 5 tüp bebek denemem var hepside negatif

İstanbul'daki denemelerini keşke Bahçeci'de yapsaydın aslında. Bizde de erkek infertilitesiydi, sperm sayısı düşük ve morfolojide problem vardı. Eğer imkanın varsa gidip görüş bence tavsiye ederim.

bizde şaşırdık artık ne yapacağımıza orası iyi diyolar oraya gidiyoruz olmuyo
daha nasip değilmiş diyorum artık kendime

yeni bi denemeden önce eşim ürolağa gidip tedavi olacak çünkü merkezler spermi iyileştirmek için hiç bişey yapmıyolar

İstanbul'daki denemelerini keşke Bahçeci'de yapsaydın aslında. Bizde de erkek infertilitesiydi, sperm sayısı düşük ve morfolojide problem vardı. Eğer imkanın varsa gidip görüş bence tavsiye ederim.

Orda da ürolog var, inşallah Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmaz. Çok zor bilirim, bu yolda mücadele eden herkes için hep dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

Orda da ürolog var, inşallah Rabbim emeklerinizi karşılıksız bırakmaz. Çok zor bilirim, bu yolda mücadele eden herkes için hep dua ediyorum, inşallah en kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz

sağol canımsenin kaçıncı denemede oldu:26::26:
allah kucağına aldığın günüde göstersin inş..

Amin canım çok sağol. Benim ilk denemede oldu çok şükür ama öncesinde eşimi bir sorun olduğuna ikna etmem epey zor oldu Psikolojim bayağı bozulmuştu Neyse ki geçti gitti, darısı başına inşallah

benim eşim her tedaviye razı bugüne kadar ikimizde çok tedavilerden geçtik ama nasip olmadı
inş bigün olur.....

Son düzenleme:
Sorun:Endometriozis
1. Deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş:NEGATİFFFFFFFFFFFFF
sonucumu dün aldım

sorun endometriozis
1. deneme memorial şişli negatif
2. deneme memorial şişli pozitif(darısı isteyen herkesin başına inş

sorun pko
ilk deneme izmir irenbe çok şükür pozitif rabbim olmayanlara da versin inşş

Emekleriniz boşa çıkmayacak inşallah, Allah sağlığınızı bozmasın. İnşallah en kısa zamanda sağlıklı, hayırlı bir evlat sahibi olacaksınız, hatta belki 2 tane, kim bilir

kusura bakmayın yeni mesajınızı gördüm.4.tüpbebek denememizi yaptık ankalifede maalesef sonuç negatif ama daha hastalanmadım.evet eşimle çok memnun kaldık (sonuç negatif olsada).ankalife de daha önce yapılmayan testler yapıldı zaten bu testler birkaç merkezde yapılıyormuş.testler imnoloji uzmanı baktı maalesefki bende kanda pıhtılaşması ve bağışıklığım yüksek çıktı,bağışıklık yüksek olunca embriyonun tutunmasına izin varmiyor onu yok ediyormuş.neyse dedik probleme yönelik tedavi gördüm diğer tüpbebek tedavilerimden çok farklıydı iğneler ,serumlar kullandım.çok yorucuydu ama buna rağmen ordaki çalışanlar olsun dr'lar olsun o kadar sıcak ve samimilerdiki hiç stres yaşamadım.çok umutluydum ama RABBİM nasip etmedi.hayırlısı olsun diyorum.benim burdan bütün tüpbebek yapacak olan arkadaşlara kardeş tavsiyesi mutlaka imnoloji uzmanı olan tüp bebek mekezinde tedavi olsunlar diyorum.kim bilir belki daha önceki denememde tutmuştuta fark bile etmedik.haaa bu arada umarım sizde bağışılık ile ilgili problem çıkmaz 1 serumu 1000 tl 4 serum kullandım.kişiye göre sayısı azalıp yükselebiliyor,buna hastanın yaşı,kilosu ve boyu belirliyor.

Sorun:Endometriozis
1. Deneme Acıbadem Maslak Bülent Tıraş:NEGATİFFFFFFFFFFFFF
sonucumu dün aldım

bende 4. denememim sonucunu aldım benimde sonuç negatif ama hastalamadım daha acaba diyorum yanlışmı çıktı diye kendi kendimi avutuyorum böyle,siz adet oldunuzmu :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…