Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

endometriozis nedeniyle tüplerim tıkalı idi, laparaskopi ameliyatı oldum temizlendi, ama yinede gebe kalamadım.

bu ay ilk tüp denememizi yaptık tek embriyo ile EGE ÜNİVERSİTESİNDE çok şükür pozitif, rabbim devamını göstersin sağlıkla inşallah..

merhaba kızlar bugün test sonucunu öğrendim malesef negatif çok kötüyüm ama napalım artık kısmet diorum başka birşey gemio elimden
sorun: azoosperm
1. deneme bursa tüp bebek merkezi : negatif
2. için 3-4 ay bekliyeceğiz yine aynı yerde olur herhalde çünkü dondurulmuş spermler var bakalım inş. 2. pozitif olur.:44:

1. genart negatiff
2, genart negatif
3. merkez arıyorum ankara tıp fakültesi murat sönmrzer i düşünüyorum..ankara üniv de yaptıran var mı arkadaşlar????
bu arada sorun endo.ameliyatımı m.sönmezer yaptı

Esimde sperm azlıgı ve hareket hızı yavas benlmde yumurta rezerv azlıgı var.1deneme lstanbul cerrahi +negatif 2 deneme bahceci klinigi yumurtalar döllenmedi3 deneme +lemi ibrahimoglu gayrettepe florans cok sükür pozitif hcg degerlm286 cıktı rabbim hepinize nasip etsin

ilk deneme İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ
dün yumurtalar toplandı daha transfer yapılmadı
sonucu yazarım inş. POZİTİF olurrrrr

Son düzenleme:
sorun sperm morfoloji bozukluğu
1. izmir irenbe :negatif
2.ankara anatolia :kimyasal gebelik
3.ankara anatolia ozitif

çok şükür ikizlerim 1 yaşında......Allah tüm dileyenlere nasip etsin...

merhaba kızlar sperm azlığı hareket morfoloji 2.tüp bebek tedavimde 15 haftalık hamileyim allahın izniyle iki tedavimde avrupa şafak hastanesinde..
allahım isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın inşallah.

benim 2 tedavim de bahçeci tüp bebek merkezinde oldu.1 si negatif 2. pozitif.allahıma bin şükür.allah isteyen herkese nasıp etsın.

2 denememde Jinepolde oldu. ilki negatif ancak 2. pozitif.. benim sorunum endometriosis.... şu an 10 haftalık hamileyim Allaha şükür... Allah tüm isteyenlere en kısa zamanda bebişlerini yollar inşallah :)))

hiperprolaktoma hastasıyım pcos vardı+ erkek föktörü
1. deneme negatif
2. yi inşaallah dondurulmuşlarla düşünüyoruz
anatolia tüp bebek merkezi
Allah herkese hayırlı evlatlar versin en kısa zamanda inşallah

Bizede önce sebepsiz infertile dendi.ama şuan kan pıhtılaşmam varmış.iğne kullanıyorum.ilk tüp bebk denemem olacak.akay tüp bebek merkezi.tolga ecemiş.bakalım hayırlısı bu arada bende pcos var.

1 çocuğum var 5 yaşında.. normal yolla oldu.. 1 seneyi aşkındır 2. istiyoruz ama olmuyo. ileri evre endometriosiz çıktı laparoskopi oldum.. bu sefer tüp bebeğe başladık.. ist.tüpbebek merkezi ilk deneme ve beklemekte.. hayırlısı artık rabbim herkese bu duyguyu bol bol yaşatsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…