Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

Sorunumuz ( PKOS )

1. Deneme Medical Park Bahçelievler Negatif

2. Deneme Şu An Yapılıyor Sonuç Umarım İyi Olur

1. deneme cerahpaşa tıp fakültesi negatif 2.deneme cerahpaşa negatif .sorunum azosperm.imsi tekniği olan hastanelerde yaptırmayı düşünüyorum.alman hastanesi ,umut, brüksel... olabilir.allah hepimize yardım etsin.

1.denemem ankara tüp bebek merkezi pozitif ama malesef (düşük)
2.denemem ankara tüp bebek merkezi dondurulmuşlarla (negatif)
3.denemem ankara tüp bebek merkezi pozitif
çok şükür kızımın 1. yaş gününü ile kutladık
bu arada sorunumuz varikoseldi

Son düzenleme:
güzel va faydalı bir topik olmuş ama kendi yaptırdığı yeri bulmak isteyenlerin hepsini okuması zamanla zor olacaktır ,bir çözüm üretmek şart bilgiye kolay ulaşma açısından :)

benimde ilk deneme maya ve sonuç şükürler olsun pozitif
rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

çok özür dilerim ben sorunu yazmamışım
bende pco vardı eşimdede varikosel....

bende pko var
1 .deneme kocaeli tıp fakültesinde sonuç negatif
2.deneme aynı yerde dondurulmuşlarla denicem inş hayırlısı olur...

pharmacea yetkililere bi danışsan aslında bu topiği anket tarzına çevrilse ilk başta oranlar ona göre olsa çok iyi olur belki yapabilirler ozaman talep daha da artar hem okuyanlar için analizi kolay olur bu şekilde ki ilerleyişin sonu olmaz..

örneğin en bilindik merkez hastaneler yazılır anket seçeneklerine ve diğer bölümü olur toplamda yaklaşık 30 tane seçenekli anket olabilir

ben yapmaya çalıştım fakat tüp bebek merkezlerinin tam listesi lazımdı ..o yüzden yapamadım...birde sadece seçenekli olursa tcari amaçla sonuçlarla oynamak çok kolay olur diye düşündüm

ben yapmaya çalıştım fakat tüp bebek merkezlerinin tam listesi lazımdı ..o yüzden yapamadım...birde sadece seçenekli olursa tcari amaçla sonuçlarla oynamak çok kolay olur diye düşündüm

aslında az çok merkez isimlerini biliyoruz dediğim gbi 30 tane seçenek ve diğer bölümü olsa yeterli canım.bence kimse bu topiğe giripte ticari amaç olarak oy vermez gibi geliyo sonuçta aynı yolda zorlu yolda çabalıyoruz kimse yapmaz..dışarıdan gelipte üye olupta oylamakta okadar fazla olmaz gibi yinede sen bilirisin

ben 17 yıllık evliyim 34 yaşındayım.................1. ankara city hospital kimyasal gebelik........2. ankara city hospital kimyasal gebelik dr gurur polat................3.istanbul türkiye hastanesi negatif........4. istanbul türkiye hastanesi dondurulmuş embr. transferi negatif dr nihal çakır....5.kayseri sevgi hastanesi negatif dr bihter sanem...............6.istanbul memorial negatif dr semra kahraman dr güvenç karlıkaya dr müstecep kavrut..........memorialde imsi ve co kültür yapıldı...........4 laparoskopi ameliyatım var sol tüpüm alındı hidrosalpenks vardı..........1 histeroskopi yapıldı...........7 aşılama yapıldı..................sebebsiz infertiliteyiiz yumurtalarım gayet güzel gelişiyor allahıma şükür eşimde normal............ama artık dememeyecegim sadece yazmak istedim herkese kolay gelsin................

5 yıllık evliyim 36 yaşındayım görünürde sebepsizdi ama sonra pıhtılaşma problemi çıktı önceden diğer herşey iyiyken tedavilerden sonra bir sürü problemim çıktı
1.trabzon karadeniz hastanesi negatif
2.trabzon karadeniz hastanesi pozitif ama 8. haftada kalp atışı olmadığından kürtaj
3.trabzon clinart tüp bebek merkezi negatif
4. denmeme memorialde başlamıştım kullandığım iğneler kist yaptı ve iptal oldu
6 ay oldu ve bütün hormonlarım altüst oldu halen düzelmedi nisanda tekrar memoriale gideceğiz düzeldimi bilmiyorum o zaman duruma göre karar verilecek tedaviye

Merhaba,
Bizim sorunumuz eşimden kaynaklı.Sayı azlığı, hız ve şekil bozukluğu var.İlk tedavimizi Memorial'da yaptırdık.OHSS olduğum için embryolar donduruldu.
1. dondurulmuş transferim pozitifti ancak beşinci haftada kanama ile düşük.
2. dondurulmuş transferim de pozitif ancak beşinci haftayı biraz geçmiştik ki gene kanama ile düşük.Bu defa kürtajla temizlediler.

Her ikisinde de kese görünmüştü.Maalesef çok üzücü ve yorucu günler geçirdik. İkinci tedaviyi haziran ayında düşünüyoruz.Merkez konusunda tam karar vermedik ama Memorial seçenekler içinde.Herkese bol şans dilerim...

Merhaba hanımlar
ilk denemem Umut tüp bebek-Pozitif kalp atışı olmadı kürtaj
ikinci denemem için merkez araştırıyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun

Sorun: Azospermi (erkek infertilite)
Anatolia Ankara, 1. denemeozitif.. ( Dr Bülent Tıraş)
Rabbim Bu zorlu süreçte hepimizin yardımcısı olsun, isteyen herkese nasip etsin..

adana da yaptıran yok mu hiç arkadaslar lütfen katılın ankete yardımcı olun benim gibi karar aşamasında olanlara

Sorun: sperm azlığı-yumurta rezervi düşüklüğü
ilk deneme erdem hastanesi negatif (hiç memnun kalmadım)
2.deneme memorıal de düşünüyorum işallah nisan ayında- okmeydanı Nur Dokuzeylül de
allah herkesin yardımcısı olsun...

1. deneme Alman Hastanesi H. Fırat ERDEN _ Negatif
2. deneme dondurulmuşlarla Alman Hastanesi H. Fırat ERDEN _ Negatif
__Doğal yolla hamilelik ama kalp atışı görülmediği için alındı...
3. deneme için beklemedeyim

kızlar merkezimiz (bahçeci umut tüp bebek merkezi) koordinatörü yasemin hnm bir web sitesi yapmış..henüz yaygınlaşmamış olan.....arkadaşlar umutta hamile kalan arkadaşlarım başarı hikayelerinizi yazıp ama özellikle el yazınızla;yasemin hanıma ulaştırmanızı istedi(faks,posta,elden)
rica etsem yardım eder misiniz?

web site : Tüp Bebek Tv - Kadın Sağlığı, Makyaj Estetik

doktorlarımızın canlı yayın görüntüleri de var :))

sorun:sperm sayisi 0 (azosperm)
1.denemem Umut Tup Bebek Merkezi (pozitif)

Rabbim isteyen dileyen herkese versin ,ozellikle dikkat ettim 5 kez deneme yapanlara Allah sabir versin tez zamanda isteginiz kabul olsun insallah
bizde cok sey gecirdik ama ilk tedavide oldu cok zor dilegim en kisa zamanda sizlerde hamile gormek

sorunumuz:sperm sayısı azlığı ve hareket düşüklüğü

1.deneme acıbadem maslak tedavi yarım kaldı yumurtalar çatladı aşılamaya dönüldü negatif oldu

2.deneme acıbadem kadıköy tüp bebek negatif

3.deneme memorıal ataşehir tüp bebek hegatif

4.deneme dondurulmuşlarla memorıal ataşehirde denicez......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…