1.deneme Ferticenter Nuri Delikara(negatif)(kısa protokol)
2.deneme Erdem Hastanesi Serap Yaltı(Pozitif-kimyasal gebelik)(uzun protokol)
Sorun sperm azlığı ve yumurta rezervi azlığı
HİKAYEMİZ BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR. BENDE1.DENEME ASM aYDIN ARICI OLUMSUZ. 2.DENEM AYDIN ARCII KİMYASAL GEBELİK. SONRASINDA uMUT TÜP BEBEK TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMİZDE EŞİMDEN SPERM TESTİ İSTEDİ. ELİMİZDEKİ TEST ESKİYDİ ÇÜNKÜ. SPERM SAYISI VE HAREKETLİLİĞİ AZ ÇIKTI. HİSTEROSKOPİ İSTEDİ BENDE RAHİMDE ÇÖKÜNTÜ VARDI. TRAŞLADI. BU İŞLEMLER asm DE YAPILSAYDI. O KADAR BUNALIM YAŞAMAYACAKTIM. BENDE ŞİMDİ UMUT TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZIM. ZİRA ORASI DA KÜÇÜK BİR MERKEZ VE KALABALIK. İLGİLENİRLER Mİ BİLMİYORUM...
HA BİRDE ASM BANA MYOM VAR DEDİ. HİSTEROSKOPİDE BAKILDIĞINDA MYOM VESAİRE OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ. NERDE YAPTIRACAKSIN. KARARLARINI PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM.
erkek infertilitesi ( sayı az )
1. deneme smyrna negatif
2. deneme smyrna şuan tedavim devam ediyor
1. deneme istanbul tüp bebek merkezi negatif (Dr.Ozan Özolcay)
2. deneme dondurulmuş embriyo istanbul tüp bebek merkezi sonuç 12. günde 24.68, 14. günde 36 gelişim takip ediliyor büyük ihtimalle kimyasal gebelik
doktorumdan memnunun yaklaşımı çok pozitif, umarım sonuç da pozitif olur
sebep: hareketli sperm sayısında azlık, endometrium kalınlaşmaması
sorun tüpler kapalı eşimde sperm sayısı yeterli fakat hareketliliği az. 1.ci deneme karadeniz hastanesi kimyasal gebelik.2.ci deneme maya negatif 3.deneme karadeniz hastanesi negatif 4.deneme brüksel tüp bebek kimyasal gebelik. 5. ci deneme için merkez araştırıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim en kısa zamanda bizlerede anneliği tattırsın inşallah....
1. deneme kadıköy şifa engin enginsu pozitif
tüplerim tıkalıydı
1. deneme kadıköy şifa engin enginsu pozitif
tüplerim tıkalıydı
2. de negatif
3. merkez arıyorum
çok teşekkür ederim.araştırıyorum.dr. engin beyi de araştıracağım en son karar vereceğim.ama bu kadar başarısız denemeden sonra insan ümidini iyice kaybediyor.Rabbim yardımcımız olsun...
Merhaba
1.Deneme Erdem Hastanesi negatif yumurtalarımda
hiçbir sorun olmamasına ragmen 1 yumurta gelişti
Sorun:Sol tüp tıkalı sağ ise yapışık....
2.için hastane arıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?