Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

yumurtalık rezervi az, eşimde de sperm azliığı var.

1. deneme Bursa Soranus negatif
2. deneme dondurulmuşlar Bursa soranus negatif
şu anda 3. için bahçeci fulya ya gidiyorum.

merhaba,seni diğer topicten hatırlıyorum..umut tüp bebek'te histeroskopi yapan dr.merak ettim..

Eşimde sperm azlığı şekil bozukluğu ve hareketsizlik
maya tüp bebek ilk dememde gebe kaldım ancak 6. Haftada kürtaj oldum.
önümüzdeki ay dondurulmuşlarla yola devam...

SEBEPSİZ İNFERTİLİTE

1. tüp = Anadolu Sağlık Hastanesi (ASM) NEGATİF
2. dondurulmuş transfer yine aynı merkez NEGATİF

hipogonadropik hipogonadizm
1.deneme ankada (adana) tüp bebek merkezi pozitif(düşük)
2.deneme ankada (adana) tüp bebek merkezi pozitif kızım kollarımda

Bugün 16. gün kan değeri 63.99, artış var ama yeterli değil, bu durumda ilaçlara devam ediyorum ama sonuçtan umutlu değilim (((

sorun tüpler kapalı eşimde sperm sayısı yeterli fakat hareketliliği az. 1.ci deneme karadeniz hastanesi kimyasal gebelik.2.ci deneme maya negatif 3.deneme karadeniz hastanesi negatif 4.deneme brüksel tüp bebek kimyasal gebelik. 5. ci deneme için merkez araştırıyorum.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Rabbim en kısa zamanda bizlerede anneliği tattırsın inşallah....

selam benimde tüplerim tıkalıydı ilk denememi kadıköy şifa engin enginsu bey de yaptık şuan hamileyim ve çok hastahane araştırdım.Hatta gereksiz bir laparoskopi ameliyatı bile oldum.Engin beyi de bana tüp bebek yaptıran bir arkadaşım tavsiye etmişti.Çok içten ve hassas yaklaşıyorlar.Bu stresli süreci mutlu atlatmanı sağlıyorlar. Sorun aynı olduğu için dikkatimi çekti başarı orranı yüksek butik bi hastane sana vakit ayırarak dinliyorlar bi araştır sende istersen

1. deneme kadıköy şifa engin enginsu pozitif
tüplerim tıkalıydı

çok teşekkür ederim.araştırıyorum.dr. engin beyi de araştıracağım en son karar vereceğim.ama bu kadar başarısız denemeden sonra insan ümidini iyice kaybediyor.Rabbim yardımcımız olsun...

atladım geldim hemen yazmaya

1 deneme ankara fatih üniversitesi hastanesi yumurta dahi oluşamadı hiç bir sorunum olmamasına rağmen kaçtım

2. deneme maya
3. deneme maya

tek embriyo her ikiside 1.kalite 8 embriyo dendi ama ne olursa olsun gitmeyin doktor yok orada ucuz ama kalitesiz, ilgi alaka var ama teknik yok takip yok sebep araştırma ve açıklama yok

görüşme muayene ve tahlil yaptığım gürgan tam bir para canavarı

dikkatli olun lütfen

Merhaba
1.Deneme Erdem Hastanesi negatif yumurtalarımda
hiçbir sorun olmamasına ragmen 1 yumurta gelişti
Sorun:Sol tüp tıkalı sağ ise yapışık....
2.için hastane arıyorum...

sorun: sebebi açıklanamayan infertilite
1. deneme Bursa Tüp Bebek Merkezi negatif
2.deneme Bursa Tüp Bebek Merkezi negatif
3. deneme Bahçeci Kliniği negatif
4. deneme Bahçeci kliniği dondurulmuş embriyo negatif.
5. denemeyi memorial da düşünüyorum...

çok teşekkür ederim.araştırıyorum.dr. engin beyi de araştıracağım en son karar vereceğim.ama bu kadar başarısız denemeden sonra insan ümidini iyice kaybediyor.Rabbim yardımcımız olsun...

amin canım umarım en kısa zamanda allah bebeğine kavuştursun senide çok yıpratıcı bir süreç yaşamayan bilemiyor malesef.ümit bizi başarıya götüren en önemli şey aslında. demesi kolay diyeceksin ama pozitif olmayı bırakma sen yinede. bu hayırlı günde dualarım tüm bebeğine kavuşmasını isteyenlere.Allahım senide ,tüm isteyenleride bebeğine hasret bırakmasın inşallah..

Merhaba
1.Deneme Erdem Hastanesi negatif yumurtalarımda
hiçbir sorun olmamasına ragmen 1 yumurta gelişti
Sorun:Sol tüp tıkalı sağ ise yapışık....
2.için hastane arıyorum...

canım sana tavsiyem doktordan önce labaratuvarının iyi olmasına öncelik vermen benimde iki tüpüm tıkalıydı.Ve yumurtalarım da hiç bir problem yoktu.Bu sorunda önemli olan tüpler içinde sıvı birikmesi olmamasıymış.Bu tutunmayı etkileyen önemli bir faktörmüş.ben ilk denememde bebeiğime kavuştum çok şükür.allah sanada kısmet etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…