Anket:Hangi tüp bebek merkezinde deneme yaptınız Sonuç=?

slm... eşimin hızlı hareketli sperm sayısı 0,bendede rahim duvarı inceliği sorunu var...
1.deneme bursa tüp bebek merkezi:NEGATİF
2.deneme dondurulmuşlarla şua an tedavideyim:18: bursa tüp bebek merkezi

bu anket gerçekten de süper olmuş.açan arkadaşa teşekkür
bizde sperm ileri harekette sorun vardı.
1.deneme taze emb.ASM aydın bey:negatif
2.deneme dondurulmuş asm aydın bey:negatif
3.deneme dondurulmuş asm aydın bey:negatiff

emb.kaliteleri çok iyi olmasına rağmen tutmadı.sonradan gittiğim

brüksel tüp bebek merkezi yücel bey

sayesinde bende pıhtılaşma olduğu ortaya çıktı.

asm de pıhtılaşma testleri yapılsaydı,3 deneme boşa gitmeyecekti.bu yüzden asm ye kızgınım.

geçen sene doğal yoldan hamile kaldım ama kanamam old.için sulandırıcı kullanamadım ve 2,5 aylıkken düşük ve kürtaj oldum.

önümüzdeki aya tüp düşünüyoruz tekrar ama merkez konusunda çok kararsızım.
imsi olan yerler brüksel,umut,bahçeci var.

memorial de iyi diyorlar.bilmiyorummm..

sorun sperm azlıgı ve canlı az

1.tüp bebek denemesi göstepe medicalpark kocaman sıfırrrrrrr
2.tüp bebek denemesi haziranda kalamış tüp bebek merkezi Ali rüştü ergür de yapacagım

Selam papatya ben de de var pıhtılaşma sorunu tedaviye başlar başlamaz kan sulandırıcı iğne yapıyorum her gün göbekten ve inş hamile kalırsam doğuma kadar yapmam gerekecek bizde 3 defa tüp denedik maalesef negatif hepside gerçekten asm gibi bi hastane böle bişeyi nasıl atlar şaşırdım hem 3 kere ben ataşehir memorialde tedavi görüyorum bu ayın ortasında tekrar gidicez bu kez dondurulmuşlarla denicez şansımızı inş son olur

HİKAYEMİZ BİRBİRİNE ÇOK BENZİYOR. BENDE1.DENEME ASM aYDIN ARICI OLUMSUZ. 2.DENEM AYDIN ARCII KİMYASAL GEBELİK. SONRASINDA uMUT TÜP BEBEK TEST YAPTIRMAYA GİTTİĞİMİZDE EŞİMDEN SPERM TESTİ İSTEDİ. ELİMİZDEKİ TEST ESKİYDİ ÇÜNKÜ. SPERM SAYISI VE HAREKETLİLİĞİ AZ ÇIKTI. HİSTEROSKOPİ İSTEDİ BENDE RAHİMDE ÇÖKÜNTÜ VARDI. TRAŞLADI. BU İŞLEMLER asm DE YAPILSAYDI. O KADAR BUNALIM YAŞAMAYACAKTIM. BENDE ŞİMDİ UMUT TÜP BEBEK DÜŞÜNÜYORUM AMA KARARSIZIM. ZİRA ORASI DA KÜÇÜK BİR MERKEZ VE KALABALIK. İLGİLENİRLER Mİ BİLMİYORUM...

HA BİRDE ASM BANA MYOM VAR DEDİ. HİSTEROSKOPİDE BAKILDIĞINDA MYOM VESAİRE OLMADIĞI TESPİT EDİLDİ. NERDE YAPTIRACAKSIN. KARARLARINI PAYLAŞIRSAN SEVİNİRİM.

sperm azlığı- varikosel- kronik iltihap
doğufertil tüp bebek merkezi (malatya)
1. deneme sonuç pozitif
kızım 3 yaşında inşallah ikincisi doğal yolla olur eşim varikosal ameliyatı oldu (hernekadar umudum olmasa beklemedeyiz):87:

eşimde varikosel ve oligo spermi bendede pko var

1.deneme erdem hastanesi boş gebelik yani ordan öle sölemişlerdi.(ayrıca hiç memnun kalmadım bunuda yazıyım)
2.deneme umut tüp bebek merkezi pozitif kızım şuanda 8 aylık...
rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin inşş...bu arada umutdan ve dr.um ulun beyden çok memnun kaldım.tavsiye ederim kesinlikle..

selam,
sorun : sperm azlığı ve hareket azlığı...
1.deneme memorial negatif
2. deneme memorial (dondurulmuş) negatif
3. deneme için merkez arayışındayız..

ilk deneme İSTANBUL CERRAHİ HASTANESİ
dün yumurtalar toplandı daha transfer yapılmadı
sonucu yazarım inş. POZİTİF olurrrrr

kızlar yazmıştım ilk denemem die
dün sonucumu aldım hamileyimmmmmmmm

sorun sebepsiz kısırlık

Son düzenleme:

merak etme gayet güzel ilgileniyolar ben çok memnunum merkezden doktorumdan bende 4. denemmemde aldım pozitifi ve şuan 12+6 hamileyim darısı sizlerin başına inş.

merhabalar sperm sayısı ve harekek morfoloji bozukluğu var 1.2 aşılama avrupa şafak has negatif 1 tüp bebek umut tüp merkezi negatip 2 umutta düşünüym hayırlısı olur inşallah

Sperm hareket azlığı - Morfoloji

3 aşılama Umut Tüp Bebek Merkezi Ulun bey NEGATİFFF

1 Tüp Bebek Umut Tüp Bebek Merkezi Ulun Bey NEGATİFFF

Dondurulmuşlarla Umut Tüp Bebek Merkezi Ulun bey bugün sonucumu aldım 0,100 NEGATİFFF

Allah Nasip Kısmet ederse 2. Tüp Bebek denememi MEMORİAL CEM BEYDE DÜŞÜNÜYORUM.

Allah herkesin yardımcısı olsunn ( AMİNN )

Sorun erkek infertilitesi ..
1. deneme:Kavaklıdere tüp bebek merkezi pozitif.. (8 haftalıkken kalp atışı olmadığından kürtaj)
2. için ara vedik şuan eşim ilaç tedavisi görüyor.. 6-7 içinde ilerleme olmaz ise 2. tüp bebek denememizi IMSI tekniği olan bir merkezde düşünüyoruz..

1. deneme____medikal park___ tedavi iptal (yanlış uygulama memnuniyet sıfır)

2. deneme___umut tüp bebek___negatif

3. deneme___umut tüp bebek ___negatif

4. deneme ___ASM___halen tedavideyim..inşallah bu sefer pozitif olur....

sorun__tüpler tıkalı....

1. deneme istanbul tüp bebek merkezi negatif (Dr.Ozan Özolcay)
2. deneme dondurulmuş embriyo istanbul tüp bebek merkezi sonuç 12. günde 24.68, 14. günde 36 gelişim takip ediliyor büyük ihtimalle kimyasal gebelik
doktorumdan memnunun yaklaşımı çok pozitif, umarım sonuç da pozitif olur

sebep: hareketli sperm sayısında azlık, endometrium kalınlaşmaması

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim bende yazmak istedim .

1,Nene hatun hastanesi Aytuğ kolonkaya pozitif [düşük]
2,asm ebru öztürk negatif [tek embriyo]
3,asm ebru öztürk dondurulmuş embriyo konulacak bu ay inş tutar.

1.deneme Ferticenter Nuri Delikara(negatif)(kısa protokol)
2.deneme Erdem Hastanesi Serap Yaltı(Pozitif-kimyasal gebelik)(uzun protokol)

Sorun sperm azlığı ve yumurta rezervi azlığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…