Anksitiye panik atak depresyon yaşayanlar dertleşelim

Benimde kaynana bi dönem nüksettirmişti, yok ona laf der yok buna laf der, hastayım zaten kadın bi sus karışma diyemiyosun, bende görüşmemekte zorunlu haller dışında buldum çareyi
En iyisini yapmışsın canım kafan yerinde olmadığında hiçbirşey yürümüyor arada atak okuyormu senin

Ben elimden geldiğince uğruyorum foruma. Her zaman dinlerim...

Nasılsınız bugün canlar

Antidepresan alıyorum 12 gündür nabız düşüklüğü yaparmı nabzım 54 cıvarı korkuyorum

Allah bu derdi kimseye vermesin Beren kullarına da şifa versin çok zor bir ruh bozukluğu ne yediğin de anlıyorsun ne giyidiginde birgün mutlu olsan ikinci gün yine takıntı m gelecekmi korkusu oluyor bir yere çıkmak istemiyorum evde oturunca daha çok kuruyoruz aşağı tüküren sakal yukarı tukursen bıyık ilaçları birakali 40 gün oldu çocuk düşünmezsem ilaç hiç bırakmam keşke biraz gamsız olaydım her olayda etkileniyorum herkeze üzülüyorum içim çok dolu ağlaya ağlaya gözüm kan çanağı oldu

Çok geçmiş olsun ben ağlıyamıyorumda ama hayattan zevk almıyorum yapacak aktivitemde yok bu gidişle delireceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…