En iyisini yapmışsın canım kafan yerinde olmadığında hiçbirşey yürümüyor arada atak okuyormu seninBenimde kaynana bi dönem nüksettirmişti, yok ona laf der yok buna laf der, hastayım zaten kadın bi sus karışma diyemiyosun, bende görüşmemekte zorunlu haller dışında buldum çareyi
Iyiyim şükür. Gündeyim komşularımla. Sen nasılsın ?Nasılsınız bugün canlar
Bu saatte ne günü yaaaa ben biraz daha sakinimIyiyim şükür. Gündeyim komşularımla. Sen nasılsın ?
Biz bazen aksam bazen gunduz yapiyoruzBu saatte ne günü yaaaa ben biraz daha sakinim
Geçmiş olsun canım bugün iyiyim uyurken ne olur bilememSlm hanımlar, bende uzandım tv izliyorum, akşama yakın panik tuttu ilaç içtim şimdi daha iyiyim
Nasıl geldi neler yaşadınSlm hanımlar, bende uzandım tv izliyorum, akşama yakın panik tuttu ilaç içtim şimdi daha iyiyim
Terleme, çarpıntı, elim kolum titredi, aklıma korktuğum saçma saçma düşünceler geldiNasıl geldi neler yaşadın
Geçmiş olsun canım benimde kafam hep dolu canım çıkacak gibiTerleme, çarpıntı, elim kolum titredi, aklıma korktuğum saçma saçma düşünceler geldi
Dışarı çıkma korkusu var mı sende de, açık alan korkusuGeçmiş olsun canım benimde kafam hep dolu canım çıkacak gibi
Çıkıyorum canım ama geriliyorum mutlu olamıyorumDışarı çıkma korkusu var mı sende de, açık alan korkusu
Çok geçmiş olsun ben ağlıyamıyorumda ama hayattan zevk almıyorum yapacak aktivitemde yok bu gidişle delireceğimAllah bu derdi kimseye vermesin Beren kullarına da şifa versin çok zor bir ruh bozukluğu ne yediğin de anlıyorsun ne giyidiginde birgün mutlu olsan ikinci gün yine takıntı m gelecekmi korkusu oluyor bir yere çıkmak istemiyorum evde oturunca daha çok kuruyoruz aşağı tüküren sakal yukarı tukursen bıyık ilaçları birakali 40 gün oldu çocuk düşünmezsem ilaç hiç bırakmam keşke biraz gamsız olaydım her olayda etkileniyorum herkeze üzülüyorum içim çok dolu ağlaya ağlaya gözüm kan çanağı oldu
Eğer imkanın varsa valla ilaç iç kendine eziyet etme kendini hirpalamaÇok geçmiş olsun ben ağlıyamıyorumda ama hayattan zevk almıyorum yapacak aktivitemde yok bu gidişle delireceğim
Kullanıyorum zaten 2 yıl kullandım 3 ay bıraktım öldüm resmen şimdi 12 gündür tekrar alıyorumEğer imkanın varsa valla ilaç iç kendine eziyet etme kendini hirpalama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?