- 17 Nisan 2013
- 524
- 249
- 123
Sabahları hiç neşeli kalkmıyorum huzursuz bıkkın hiç birşey yapmak istemeyen bir ben akşamüstü biraz açılıyorum ilaç mı etki etmeye başlıyor bilmiyorum
Bnede bas agrisiyla kalkiyom gun icinde geciyo agri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabahları hiç neşeli kalkmıyorum huzursuz bıkkın hiç birşey yapmak istemeyen bir ben akşamüstü biraz açılıyorum ilaç mı etki etmeye başlıyor bilmiyorum
Ben öyle programlarda daha çok etkileniyorum o yaşanan bir olayı anlatınca bende aynısını yasayacam diye korkuyorumBende bugün öğle namaz kılarken bi ağlama krizi geldi allahım affet dedim ağlaya ağlaya kıldım artık namazı.
Şuan tv de bi program denk geldim ilgimi çekti yeni başlamış ilk bölümü teve2 de Esra ezmeci ile yalnız değilsin adı panikatak depresyon anksiyete kısaca biz gibi olan hastaların hikayesi var hastaların evine gidiyor tedavi için kadın psikolog belki işime yarayan bilgiler edinirim diye izliyorum bende sizde izleyin mutlaka.
Ben de aynı şekilde oluyorum ne izlesem bilinçaltına yerleşiyor bir müddet sonra kendim yaşıyorum o yüzden gündüz kuşağı programlarını artık izlemiyorum haber de dahil psikoloğum önerdiBen öyle programlarda daha çok etkileniyorum o yaşanan bir olayı anlatınca bende aynısını yasayacam diye korkuyorum
Bende sevmem normalde sırf çözüm yolunu merak ettiğim için izledim benim psikoloğun dediklerinin aynısını dedi bence hepsi aynı cümleleri kuruyorBen öyle programlarda daha çok etkileniyorum o yaşanan bir olayı anlatınca bende aynısını yasayacam diye korkuyorum
Okuyorum ben her girdiğimde ve genelde toplu cevap niteliğinde yazıyorum aslında tek tek alıntılamak yerine :) aslında bilinen şeyler de uygulamak ya da bi yerden başlamak çok zor maalesef.F FairyTale89 uzun yazmışsın okuduk da arada bizimkileri de okuyup cevap yazsan daha güzel olucak şekerim![]()
Yapılacak birçok iş dururken yatanlardanim. B8r gözüm cocukta diger gözüm uyuyor :))Okuyorum ben her girdiğimde ve genelde toplu cevap niteliğinde yazıyorum aslında tek tek alıntılamak yerine :) aslında bilinen şeyler de uygulamak ya da bi yerden başlamak çok zor maalesef.
Eeee bugün nasılsınız bakalım hanımlar ?
Ben sabahtan beri yatıyorum hava kapalı yağmurlu bi sigara için bi de WC için kalkıyorum onun dışında yatarak geçiyorum günü.
Ben sadece yatıyorum çoçuğum olmadığı için gözlerimde uyuyup uyanıyor :)) bugün de böyle yatarak geçiriyim günümü bakalım.Yapılacak birçok iş dururken yatanlardanim. B8r gözüm cocukta diger gözüm uyuyor :))
Bende de öyle bir halsizlik var ki ay ölcem galiba diyorum çok korkuyorum yine Bursa da çok sıcak bugün zar zor odayı sildim niye hiçbir iş yapmak istemiyorum yemek yemek yapmak tam bir eziyet gibi geliyor bahar mı çarptı yoksa ölcem mi ki acabaOkuyorum ben her girdiğimde ve genelde toplu cevap niteliğinde yazıyorum aslında tek tek alıntılamak yerine :) aslında bilinen şeyler de uygulamak ya da bi yerden başlamak çok zor maalesef.
Eeee bugün nasılsınız bakalım hanımlar ?
Ben sabahtan beri yatıyorum hava kapalı yağmurlu bi sigara için bi de WC için kalkıyorum onun dışında yatarak geçiyorum günü.
Günaydın bende çok gerginim herşeye takıyorum eşim ile kavga ediyorum sonra dunya için üzmeye degermi diye birdaha takıyorumGünaydın..yine istemeyerek okula geldim herkesin söylediği batıyor sanki halbuki kac yildir sohbet ettiğim arkadaşlarım ama herkesin her dedigi batıyor bana bu aralar.
Yaşadığın bu durum hamilelikten kaynaklı gerginsin normal bu yaşadığınGünaydın..yine istemeyerek okula geldim herkesin söylediği batıyor sanki halbuki kac yildir sohbet ettiğim arkadaşlarım ama herkesin her dedigi batıyor bana bu aralar.
Takacak bir şey mutlaka bulunuyor.Etraftaki insanlar gibi olabilsek keşke vurdumduymaz, oralı olmaz,kendi için yaşayabilen en önemlisi de kendine değer veren..Günaydın bende çok gerginim herşeye takıyorum eşim ile kavga ediyorum sonra dunya için üzmeye degermi diye birdaha takıyorum
Sürekli de ağlayasım geliyor çocuk gibi yaa.umarım geçicidir yani önceden de anksiyetem vardı ama böyle değildim.Yaşadığın bu durum hamilelikten kaynaklı gerginsin normal bu yaşadığın
Ben hamile iken aksine çok iyiydim çok neşeliydim sadece hamileliğin getirdiği bel ağrısı kusma onları yaşadım panikatak adına ilacı bıraktığım halde o kadar iyiydim ki eşim keşke hamilelikteki gibi neşeli olsan diyor sabahları şen şakrak kahkahalarla kalkardım ama doğum bi yaptım daha evin sokak kapısından girerken bi ağlama başladı canım çok yanıyordu bir de lohusa sendromu çocuğum da emmedi o gün bugündür pek iyi olamadım bi ara çok iyiydim tarhana bile yapıp satıyordum iyiyim diye ilaçları bıraktım hala toplanamadımSürekli de ağlayasım geliyor çocuk gibi yaa.umarım geçicidir yani önceden de anksiyetem vardı ama böyle değildim.
İlk 3 ay ben de öyleydim 4.ayımda başladı.Okulda birkaç kez nefesim fln kesilince yine ayni seyler olacak diye onun endisesini yaşıyorum sanırım gitmek istemememin sebebi de bu.Ben hamile iken aksine çok iyiydim çok neşeliydim sadece hamileliğin getirdiği bel ağrısı kusma onları yaşadım panikatak adına ilacı bıraktığım halde o kadar iyiydim ki eşim keşke hamilelikteki gibi neşeli olsan diyor sabahları şen şakrak kahkahalarla kalkardım ama doğum bi yaptım daha evin sokak kapısından girerken bi ağlama başladı canım çok yanıyordu bir de lohusa sendromu çocuğum da emmedi o gün bugündür pek iyi olamadım bi ara çok iyiydim tarhana bile yapıp satıyordum iyiyim diye ilaçları bıraktım hala toplanamadım