Aynen bende oyleyim.sende benim gibi herseyden etkileniyor musun? Dun nette dolasirken sacma sapan korku filminden bi sahne gördüm resmen gerçekleşmesine korktum anksiyete arttı hala içim daralıyor. Sinir sistemim bozuldu sanki bu hastalıkla çocuk gibi herşeyden korkar oldumMalesef bneim de aynı bitmiyor Bi türlü.. Terapi de aldım ama o düşünceler arada geliyor aklıma oylamaya çalışıyorum kendimi.
İyi geceler evet geçiyoo ben 3 sene çok ağır yaşadım hastane ve hastane önlerinde sabahladım eve giremedim o derece şuurumun gittiği anlar oldu ilaca karşıda korkuluydum hiç ilacıda kabul etmiyodım psikolog terapi dua geçti gitti yaklaşık 4 sene hiç yaşamadım ne düşünce olarak ne fiziksel organik takiiii 2 ay öncesine kadar 2 aydır yine mide bağırsak kalp korku düşünce bozukluğu hastaneler doktor başladım biraz daha dizginliyorum ama o an çilee bikaç saat önce yaşadım biraz dolaştım hava aldım hastaneye gitmeden atlattım ama yaşananları anlarsınız çok kötü bu süre zarfında kardeşimin kanser olması , erken menapoz öncesi ben , sorunlu bi yaşam bunlar etken tabi bişeyler birikiyo ve bu şekilde reaksion veriyo vücut dilerim ben ve bu hastalıkla mücadele eden herkes şifa bulur çok zor çokkkAnksiyete bozukluğun tamamen geçti diyen var mı? Benim azaldı ama tamamen geçmiyor geçemiyor.bi haber görsem bi kötü olay duysam sanki banada olacak gibi geliyor korkuyorum herşeyden o an.fiziksel şikâyetlerim bitti ama kaygı korku endişe hali bu aralar çok yokluyor.kontrol kaybetme delirme korkusu...
Çok geçmiş olsun.tamamen bitmiyor işte 3 yıl 5 yıl sonra gene hortluyor. Eskiye göre çok çok iyiyim ama gördüğüm duyduğum haberlerden inanılmaz etkileniyorum. Çok korkak biri oldum eskiden böyle değildim.4 senedir var bendede bu hastalık.İyi geceler evet geçiyoo ben 3 sene çok ağır yaşadım hastane ve hastane önlerinde sabahladım eve giremedim o derece şuurumun gittiği anlar oldu ilaca karşıda korkuluydum hiç ilacıda kabul etmiyodım psikolog terapi dua geçti gitti yaklaşık 4 sene hiç yaşamadım ne düşünce olarak ne fiziksel organik takiiii 2 ay öncesine kadar 2 aydır yine mide bağırsak kalp korku düşünce bozukluğu hastaneler doktor başladım biraz daha dizginliyorum ama o an çilee bikaç saat önce yaşadım biraz dolaştım hava aldım hastaneye gitmeden atlattım ama yaşananları anlarsınız çok kötü bu süre zarfında kardeşimin kanser olması , erken menapoz öncesi ben , sorunlu bi yaşam bunlar etken tabi bişeyler birikiyo ve bu şekilde reaksion veriyo vücut dilerim ben ve bu hastalıkla mücadele eden herkes şifa bulur çok zor çokkk(((
Teşekkür ederim,Zaten bu hastalık çok hassas kişilerde daha fazla sanki ,siz kaç yaşındasınızÇok geçmiş olsun.tamamen bitmiyor işte 3 yıl 5 yıl sonra gene hortluyor. Eskiye göre çok çok iyiyim ama gördüğüm duyduğum haberlerden inanılmaz etkileniyorum. Çok korkak biri oldum eskiden böyle değildim.4 senedir var bendede bu hastalık.
32 yasindayim.aynen hassas çok düşünen evhamlı insanlarda oluyorTeşekkür ederim,Zaten bu hastalık çok hassas kişilerde daha fazla sanki ,siz kaç yaşındasınız
Mantığını çözmek derken nasıl çözdünüz? Ben bi dönem terapi aldım.kaygi korkuların üzerine gitmezsen asla geçmez demişti terapist.korkularin üzerine gittim eskiye gore iyiyim ancak bazen kötü bi haber görsem hemen anksiyete geliyorGeçiyor merak etmeyin ama psikoterapi şart yani beyinde bitireceksiniz.ben mantığını cozdukten sonra rahatladim şükür.
Malesef öyle hatta bazen kendim de olumsuz şeyler kuruyorum geleceğe dair..Aynen bende oyleyim.sende benim gibi herseyden etkileniyor musun? Dun nette dolasirken sacma sapan korku filminden bi sahne gördüm resmen gerçekleşmesine korktum anksiyete arttı hala içim daralıyor. Sinir sistemim bozuldu sanki bu hastalıkla çocuk gibi herşeyden korkar oldum
Ne garip hastalık bu arkadaşım.etkileyecek olaylardan kacmaya calistikca uzerime geliyor sanki.instagramda makyaj videosu denk geldi bakiyordum.kadin bi lens takti gözlerinin beyazi tamamen siyah oldu aninda bi korktum.kendi kendime diyorum ne var bunda korkacak diye ama engel olamıyorum dedim ya sanki algım bozuldu şaşırıyorum kendimeMalesef öyle hatta bazen kendim de olumsuz şeyler kuruyorum geleceğe dair..
Rabbim sağlık versin herkese gerçekten çok zor Bi hastalık psikolim rahatsızlıkNe garip hastalık bu arkadaşım.etkileyecek olaylardan kacmaya calistikca uzerime geliyor sanki.instagramda makyaj videosu denk geldi bakiyordum.kadin bi lens takti gözlerinin beyazi tamamen siyah oldu aninda bi korktum.kendi kendime diyorum ne var bunda korkacak diye ama engel olamıyorum dedim ya sanki algım bozuldu şaşırıyorum kendime
Amin.Allahim sınıyor elbet geçecekRabbim sağlık versin herkese gerçekten çok zor Bi hastalık psikolim rahatsızlık
Eskiden olurdu bende.artik fiziksel belirti olmuyorMerhabalar sizlere bi sorum var ankiyetesi cok yogun olan zamanlarda gece terlemeleriniz oluormu?
Ama ilaca bagli degil yani ilac yan etkisi degil ben ilac kullanmiorum ama gece terlemelerim basladiEskiden olurdu bende.artik fiziksel belirti olmuyor
Benimde ilaç icmedigim dönemlerde de oldu.zaten terleme anksiyete belirtilerinde varAma ilaca bagli degil yani ilac yan etkisi degil ben ilac kullanmiorum ama gece terlemelerim basladi
Cok enteresan benim gunduzleri hic olmuo eskiden hc ama hc olmazdi simdi hergece terliorumBenimde ilaç icmedigim dönemlerde de oldu.zaten terleme anksiyete belirtilerinde var
Illaki bi sebebi vardır belki gece korkuyorsun yada aklına gene terlicem mi diye bi dusununce geliyor ondan oluyordurCok enteresan benim gunduzleri hic olmuo eskiden hc ama hc olmazdi simdi hergece terliorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?