Anksiyete bozukluğu tamamen biten var mi?

Bende aynen...banada gündelik normal yapılacak şeylerden sıkıntı basıyor...

donem donem azalip donem donem cosuyor bence biraz genetik biraz yapisal biraz fazla duygusallik vs. Tamamen bitecegine asla inanmiyorum

Benim anksiyetem çok küçük yaşlarda başladı. 13 yıl sonra geçti ancak sadece 4 yıl anksiyetesiz yaşadım (%7-8 kadarlık bir sıkıntım oluyordu.) Şimdi tekrar başlamış durumda ve ilki kadar sıkıntılı geçiyor. Tedaviye başlamayı düşünüyorum.

Merhabalar sizlere bi sorum var ankiyetesi cok yogun olan zamanlarda gece terlemeleriniz oluormu?

Bende kalp çarpıntısı oluyor geceleri. Ve uykusuzluk. Bir de yatak titriyormuş gibi oluyor. Muhtemelen titreyen benim. Terleme insanların arasında oluyor.

Bende kalp çarpıntısı oluyor geceleri. Ve uykusuzluk. Bir de yatak titriyormuş gibi oluyor. Muhtemelen titreyen benim. Terleme insanların arasında oluyor.
Bendede gecen sen kis gece kalp carpintilarim oluodu en ufak sese oda anksiyetenmis sanirim ben farketmemisim

Bendede gecen sen kis gece kalp carpintilarim oluodu en ufak sese oda anksiyetenmis sanirim ben farketmemisim

Mümkündür. Beni sesler pek etkilemezdi. Benim sınav zamanları oluyordu genelde. Önlisans diplomamı aldım ancak lisansı terk ettim. Kaydımı aldırmadım ama muhtemelen gidemem artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…