- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Dönem dönem nüksettiği oluyor ama görmezden geliyorum. Kendi zihnimi görmezden duymazdan geliyorum evet. Bunu nasıl başardım bilmiyorum ama iyi oldu. Hayat çekilmez bir hal alıyor diğer türlü. İlk panik atagimi yaşadıktan ve hicbirseyim olmadığını bunun panik atak olduğunu öğrendikten sonra da geliyor olduğunu hissetmeye başladığım an kendime saçmalama, birseyin yok, ölmüyorsun, bunlar gerçek değil, derin derin nefes al geçecek şeklinde telkinler vererek sonrasının olmasını engelledim. Galiba herşey bizde bitiyor. Kendimizi ikna etmemiz lazım.Anksiyete bozukluğun tamamen geçti diyen var mı? Benim azaldı ama tamamen geçmiyor geçemiyor.bi haber görsem bi kötü olay duysam sanki banada olacak gibi geliyor korkuyorum herşeyden o an.fiziksel şikâyetlerim bitti ama kaygı korku endişe hali bu aralar çok yokluyor.kontrol kaybetme delirme korkusu...
Bende aşırı çarpıntı olurdu, kalbim yerinden fırlayacakmış gibi.Merhabalar sizlere bi sorum var ankiyetesi cok yogun olan zamanlarda gece terlemeleriniz oluormu?
Dun bendede hafif carpinti ve nefes almakta cok zorlandimBende aşırı çarpıntı olurdu, kalbim yerinden fırlayacakmış gibi.
Ayni anlattiginiz gibiyim bide bende sanirim husuzsuz bagirsak sendromuda var birgun isal birgun kabiz moralim bi gun iyi bi gun kötü biktim artikBendede su an kalp carpintisi, surekli gelecekle ilgili bi kaygi var mide agrisi ve bagirsaklardaki degisikliklerde cabasi, bazen cok daha kotu oluyorum elim ayagim titriyo basim donuyo, yarin mide doktoruna gidecegim, ondan sonrada bi psikologa basvurmam
Gerekiyo sanirim, Allah hepimize sifa versin cok kotu
Bagirsak degsikligi nasil oluorBendede su an kalp carpintisi, surekli gelecekle ilgili bi kaygi var mide agrisi ve bagirsaklardaki degisikliklerde cabasi, bazen cok daha kotu oluyorum elim ayagim titriyo basim donuyo, yarin mide doktoruna gidecegim, ondan sonrada bi psikologa basvurmam
Gerekiyo sanirim, Allah hepimize sifa versin cok kotu
Bagirsak hareketlerinde degisiklik demek istedim, kabiz ishal gibiBagirsak degsikligi nasil oluor
Hee ayni ben gibi hatta taktim bu durumu kafaya bu ay sonu kolonoskobi ve endoskobi olacagim nefes almaktada gucluk cekiorum onu soylemedim ama doktora artik bikicak bendenBagirsak hareketlerinde degisiklik demek istedim, kabiz ishal gibi
Off bende nefes almakta gucluk cekiyorum, hele bazen sanki biri bogazimi SIKIYO, nedir bizdeki bu sey ya cokmu hassasiz, anlamadimHee ayni ben gibi hatta taktim bu durumu kafaya bu ay sonu kolonoskobi ve endoskobi olacagim nefes almaktada gucluk cekiorum onu soylemedim ama doktora artik bikicak benden
Kendimi hep yanliz hissediyordum tek bende boyle oluyo saniyorum ve kafamda bin bir turlu hastalik uydurdum,, her dusundugumde sicak basiyo mideme bisiler oluyo, sonra kendimi zor sakinlestiriyorum, herseyin hep kotusunu dusunur oldum, yarin bi gideyimHee ayni ben gibi hatta taktim bu durumu kafaya bu ay sonu kolonoskobi ve endoskobi olacagim nefes almaktada gucluk cekiorum onu soylemedim ama doktora artik bikicak benden
Ayniyiz ya inanamiorum nasil oldu sende bu nasil basladi tam olarak bende gidicem psikologa ama yurtdisinda yasiorum randevular cok uzun suruo.ben daha tam ne oldu ne oluyo bilmiliorum ama gece yil cok grip oluordum sonra bagirsaklar ve mide boyle olunca cok arastirma yaptim nette ve kanser oldum dusuncesine kapildim okdadar cok arastirdimki ben depresyonda olmami bile kansere vurdum.hala neyim var bilmiorum tabi belkide gercekten oyledir once mideye bagirsaga bakilacak sonra pskologaKendimi hep yanliz hissediyordum tek bende boyle oluyo saniyorum ve kafamda bin bir turlu hastalik uydurdum,, her dusundugumde sicak basiyo mideme bisiler oluyo, sonra kendimi zor sakinlestiriyorum, herseyin hep kotusunu dusunur oldum, yarin bi gideyim
Doktora kafam rahatliycak insaAllah
Bende Yurt disinda yasiyorum, 3 ay once almistim randevuyu, midem agriyo sonra geciyo ama sag tarafta bi agri kaliyo tuhaf bi sekilde, 2 senedir boyle, gecen sene turkiyede kan tahlilleri rontgen falan yaptirdim bisi bulamadilar, yazinda acillik oldum midedzn dolayi ayni sekilde idrar kan her seyi yaptilar gene bulamadilar, o yuzden mide doktorundan aldim artik randevuyu, bende eskiden ulserde cikmisti, tedavi olmustum, bence gene ulser var ama ayni zamanda bagirsaklarda var bisi ve anksiyete kesin var eminim artikAyniyiz ya inanamiorum nasil oldu sende bu nasil basladi tam olarak bende gidicem psikologa ama yurtdisinda yasiorum randevular cok uzun suruo.ben daha tam ne oldu ne oluyo bilmiliorum ama gece yil cok grip oluordum sonra bagirsaklar ve mide boyle olunca cok arastirma yaptim nette ve kanser oldum dusuncesine kapildim okdadar cok arastirdimki ben depresyonda olmami bile kansere vurdum.hala neyim var bilmiorum tabi belkide gercekten oyledir once mideye bagirsaga bakilacak sonra pskologa
Ben de kötü şeyler duyunca hemen etkileniyorum 1buçuk haftadır çok iyiydim bugün tavan yaptı yine kendini kaybetme korkusu kendimi bilmicem hastaneye yatırılcam çocuğuma kendime bakamıcam korkusu of çok zor yaMantığını çözmek derken nasıl çözdünüz? Ben bi dönem terapi aldım.kaygi korkuların üzerine gitmezsen asla geçmez demişti terapist.korkularin üzerine gittim eskiye gore iyiyim ancak bazen kötü bi haber görsem hemen anksiyete geliyor
O bende de oluyor yalnız değilmişim yaNe garip hastalık bu arkadaşım.etkileyecek olaylardan kacmaya calistikca uzerime geliyor sanki.instagramda makyaj videosu denk geldi bakiyordum.kadin bi lens takti gözlerinin beyazi tamamen siyah oldu aninda bi korktum.kendi kendime diyorum ne var bunda korkacak diye ama engel olamıyorum dedim ya sanki algım bozuldu şaşırıyorum kendime
Aynen.........Ben de daha çok küçük bir çocukken başlamıştı ama ben anksiyete olduğunu bilmiyordum küçücük halimle cebelleşirdim ve herkes böyle zannederdim. O zamanlardan yerleşmiş anlayacağınız son 2 yıldır iyice arttı. Üniversitede çok zor zamanlar geçirmiştim anksiyeteymiş meğersem ama ben hiç kabul etmedim. Şimdi son 2 yıldır iyice arttı ve artık bu durum beni çok çok üzüyor çok yoruldum zihinsel olarak insanı kahrettiği yetmezmiş gibi bedensel olarakta mahvediyor. Benim sorunum sosyal her türlü olay yenilikte anksiyetem artıyor yani bir işe girmek bir sunum bir ödev sorumluluklar bunlara dair büyük kaygı ve korku duyuyorum.
Anksiyete tedavisinin 1 yahut 2 yıl tamamlanması şart. Bendede var bu illet rahatsızlık. Delirme korkusu var demişsiniz bendede şizofren.. Geçen hafta psikiyatrım okb ve anksiyetede ortak korkudur şizofren ve delirme korkusu demişti. Şuan nasılsınız?Anksiyete bozukluğun tamamen geçti diyen var mı? Benim azaldı ama tamamen geçmiyor geçemiyor.bi haber görsem bi kötü olay duysam sanki banada olacak gibi geliyor korkuyorum herşeyden o an.fiziksel şikâyetlerim bitti ama kaygı korku endişe hali bu aralar çok yokluyor.kontrol kaybetme delirme korkusu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?