Anksiyete bozukluğu

Sigara alkol bunların kullanılmaması ya da en aza indirgenmesi lazım diye okumuştum kaygıları tetikliyor.
Bir de sanırım seninkinin bu kadar ilerlemesinin sebebi doktora gitmekte diretmen olmuş.
İlaçlara güvenmelisin ben ilk iki gün mahvolmuştum ama şuan onlar olmasa ne yapardım bilemiyorum,tabi daha sonra stresli bi olay yasadım ve başa döndüm.
O yüzden elinizden geldiğince olaylardan etkilenmemeye çalışın uzak durun hatta olumsuz her şeyden
Gemiş olsun

Son düzenleme:

Sadece tv mi belgesel bile izleyemiyorum hayvanların bribirini yemesine bile dayanamıyorum
Off bilyorum ama işte elimde değil delirme korkusu yüzünden uykum var ama gözlerimi kapatamıyorum

Teşekkür ederim sana da geçmiş olsun. Maalesef şu sıra olumsuz şeylerden uzak durmam imkansız gibi bir şey

Evet aynen böyle.Ben de iki yil oldu sanirim anksiyete teshisi konulali.Benim hastalik hastaligi ile basladi basim agrisa kotu bir sey var bogazim sisse basim donse vs hep en kotu hastalik belirtisi ve ölum korkusu.(hatta su an bile birkac gundur midemde patates yutmusum gibi bir his ve surekli aclik var korkuyorum oyle bir sey) Sonra da aynen dedigin gibi yakinlarima bir sey olacak kardesim araba kullanirken biriyle dalasacak kaza vs esim karsidan gecerken araba carpacak gibi seylerle devam etti.Doktor bana ilac verdi 7ay kullandim iyi geldi ancak o ilac kalp ritmimk bozdu boyle durup calisiyor gibi his.En son ilaci buraktirdi tedavi bitti (ilaci alirken bile binkere okudum prospektsnu oyle beter bir sey) simdi o ritim bozukluklarim nadir de olsa oluyor ama kahveden sigaradan uykusuzluktn vs dedi doktor.Simdi nasilim? Eskisi kadar olmasa da hala ayniyim bunun icin psikoterapi etkili cozum diyorlar ama hic arastirmadim eger duyarsan bana da yaxar misin? Bu berbat bir sey her gunu mutsuz ve huzursuz geciyor insani acaba nerm agricak da hangi hadtalik olacak ya da kotu ne haberi alacagim diye, kurtulmamizdilegiyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…