Anksiyete , dejavu hali..

Maalesef yeni olan bir durum değil , neredeyse 1 senedır var bu durum.Psikiyatrıste soyledıgımde , ileri derecedeki anksıyeteden olur dedi.
Yani benım aklıma epilepsi vs gelmedi hiç.Nörologdan randevu alacagım tekrar.
Tesekkur ederim

Epilepside de dejavu oluyor bana doktor eeg bozuk çıkınca dejavu yaşıyor musun diye sormuştu

Bugün 28 yaşında birine otizm teşhisi konulmasıyla ilgili yazı okudum Allah korusun tabi ama yazıda yaşadıklarını anlamlandıramama, uzun süre depresyon tedavisinden bahsediyodu. Yanlış anlamayın sdce mr fln dynce aklıma geldi paylaşayım dedim

Anksiyete çok yoğun hissedildiğinde bahsettiğin durumları yapar, hassassan ekstra etkileniyor olabilirsin uzman desteğini eksik etme şu dönem, psikologun iyi gelmiyorsa, değiştir.

Link paylaşabilir misiniz çok merak ettim

Konuyu araştırdım buldum Ama çok farklı orada anlatılanlardan bizde MS den şüphe ettik bakalım
Ben hiç antidepresan tedavisi olmadım ilaç korkum var diye tedavi görmedim :/

İlaçlarınızın yan etkisi olabilir
Depresyondan dolayı olabilir
Psikolojik bir durumdan olabilir
Nörölojik bir durumdan olabilir
Uyku problemleri den olabilir
Vitamin eksikliğinden bile olabilir
İlaçları veren doktorunuzla görüşün o sizi yönlendirecektir
Google dan yada buradan fikir alıp felaket senaryolarına şartlandırmayın kendinizi

Depresyon kesin var ama nöroloğa mutlaka görünmelisiniz. Psikiyatrınızdan ilaçlarınızın sabit kalıp kalmaması hakkındada sorular sormalısınız belli ki ilaçların değiştirilmesi lazım

Merhaba, vitaminler düzenleyicidir ve eksikliği dejavu yapmaz.

Peki epilepsi teshisi kondumu size eegden oturu
Hayır,iki kere bayilmadan epilepsi teşhisi konulmuyormus.Her eeg bozuk çıkması epilepsi değilmiş her egg normal çıkması da epilepsi yok demek değilmiş ama yüksek şüphe eeg nin bozuk çıkması ve dejavu..fakat ben dejavu yaşamıyorum çok,doktor sorunca dikkatimi çekmişti

Benimde eegm bozuktu dejavu yasamiorm hic bayilmadim ama farkli semptomlar yuzunden epilepsi teshisi konuldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…