Anksiyete, Panik, Depresyon olup, Hamilelik geirenlerin paylam alan ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu nasıl bir duygudur gerçekten yaşamayan bilemez.ben 7 hafta 3 gunlukcuk hamileyim.24 saat süren mide bulantılarım var.hamile olduğumu öğrenir öğrenmez psikiyatristim ilacı biraktirdi.aslinda önceleri ilacı 2 gün içmesem yokluğunu hemen farkederdim.ama 23 gün oldu sabrettim pek de bir sorun yoktu ama mide bulantıları da başlayınca kabus da başladı.gecmeyecek gibi geliyo.anlatmasi da anlaması da çok zor.3 haftada 7 kilo verdim. Birbirimize bol bol dua edelim

Seni en iyi çeken anlar 30.haftamin icindeyim hala midem bulanack diye odüm kopuyor çunku hala agzımın tadı yok hep o mide bulantıları panik atak yaptı beni çünku 20.haftaya kadar ögürdüm simdi ne yesem şaşırıyorum o kadar zor günlerdi yani sabret der herkes bogzını sıkasın gelir sabret diyenlerin.kimisi de hiç anlamiyormuş mide bulantısı falan bilmezmiş onları kıskanirdım allah yardım etsin canım hayatın tadı tuzu kalmitor o olk haftalarda en gec 16.haftaya kadar hafifliyor şanslıysan tamamiyle kesilir.benim kesilmedi maalesef cok uzun yazdım o gunleri anlatmaya kelime yetmez. Dua et.

Aynen öyle çok zormus.bir de cevremdekiler depresyonun arkasına sığınma deyip duruyorlar.gercekten ben onlara onlar da bana çok ilginç geliyor.

Aynen öyle çok zormus.bir de cevremdekiler depresyonun arkasına sığınma deyip duruyorlar.gercekten ben onlara onlar da bana çok ilginç geliyor.
Yaşamayan maalesef anlamaz bi hamile sen misin derler biz 4 tane dogurduk aman bu neymis derler bi de onlar depresyona sokar insanı yaşadıgın mide bulantısı yetmiyormuş gibi o yüzden sen kendini düşün bir de eşin anlamazsa yandın demektir rabbim kolaylik versin benim 2.gebeligim eger bu hamilelik olmasa inan bende belki bu mide bulantısını küçümserdim benim ilk hamileligimde hic mide bulantısı olmadı .bu acıyı yaşayan anlar.rabbim sabır versin canım biz ne desek boş zaman gecmiyor bugünlerde benim 2 ayım kaldı ki bana bile geçmiyor anlıyorum seni ins.bu günleri atlat eline al evladinı.sıkma kendini ben o hatayı yaptım sıktıkça depresyona girersin benim gibi.benim aglama krizlerim başladı sonrada maalesef şuan herşeye ağlıyorum

Ben 3 sene panik bozukluğa bağlı depresyon tedavisi gordumm.ilaci birden bırakınca da sürekli eski günlere dönme endişesi oluyor.9 ay uyusam da sonra beni uyandirsalar keske.oncelere gore daha iyi baş edebiliyorum galiba ama çok zor çok.

tamamen aynı düşüncelerdeyim uyusam uyanınca bebeğim kucağımda olsa çünkü depresyonum geçmiyor

tamamen aynı düşüncelerdeyim uyusam uyanınca bebeğim kucağımda olsa çünkü depresyonum geçmiyor
Ben de aynıyım uyuyorum uyanıyorum hala zaman geçmiyor hergün agliyorum 9 ay 1 seneymiş yaa dayanamıyorum artık bitsin şu 7 hafta eylül gelsin az kalmış gibi di mi ama bana o 7 hafta 7 sene gibi geliyor

Ben de aynıyım uyuyorum uyanıyorum hala zaman geçmiyor hergün agliyorum 9 ay 1 seneymiş yaa dayanamıyorum artık bitsin şu 7 hafta eylül gelsin az kalmış gibi di mi ama bana o 7 hafta 7 sene gibi geliyor
Geçer canım Allahın izniyle dua et sabretmekten başka çaremiz yokki.

Geçer canım Allahın izniyle dua et sabretmekten başka çaremiz yokki.
En kötusü de bu dişin agrısa agrı kesici alırsin bi hastalıgın olsa dr.a gidersin bu öyle degil işte sabır inan gücüm tükenmek üzere bazen erken dogum olsa bile istiyorum sonra kendime kızıyorum ama inan ben de kendime hakim olamıyorum sanki hiç gelmeyecek o gün

Aynısı bende dedim erkenden doğsa diye ama doğunca bitmiyor canım korkutmak istemem uykusuzluk başlıyor o da zorluyor insanı. Sadece bi iki hafta zor oluyor daha ikinci haftama giriyorum bebekle. Evlat çok güzel bişeymiş

peki hangi kısmı daha zor hamilelik depresyonu mu doğum sonrası mı? yani en azından bebeğine kavuşunca dayanma gücün artıyor mu? çünkü şu an bebek bana hiç güç vermiyor sanki yok gibi hissedemiyorum.

Bebeğin olunca daha dayanıklı oluyorsun. Ona baktığında gördüğün güzellik sana muhtaç bem anneyim güçlü olmalıyım diyorsun. Hormon düşüşünden biraz afallıyorsun ama bi on günde toplanıyorsun canım. Bnde hamileyken bişey hissedemiyordum doğunca bambaşka oluyor mis kokusunu çekiyorsun

Ben de bunu düşünüp avunuyorum ama normalde depresyon yaşamayanlar bile lohusa depresyonu yaşıyor bende zaten normalde bile depresyon var doğum sonrası da yaşar mıyım diye korkuyorum.

Ben de bunu düşünüp avunuyorum ama normalde depresyon yaşamayanlar bile lohusa depresyonu yaşıyor bende zaten normalde bile depresyon var doğum sonrası da yaşar mıyım diye korkuyorum.
inşallah olmaz canım hormon düşüşüyle etkiliyor biraz ama atlatılıyor. Allah güç veriyor. Bol bol bebeğine odaklan. Uykusuz geceler çok zor

Merhaba kızlar hamile olup antidepresan kullanan var mı.

15.haftamda başladım paxera kullandım canım. Bi sorun olmadı çok şukur sağlıklı bebeğim. Ama ilaç alsanda bazen hormonlar etkiliyor insanı.
Bende 13+3 um bugün yazdı. Rexapin. Benim anksiyeten gaz ve kusma sorunum var o geçse yine sevinicem2 canım hiçbirsey yiyemiyorum yatamıyorum falan. İnşallah bende de bi sıkıntı olmaz. Tek duam o. Çok sıktım dişimi ama yapamıyorum

Çok zor canım ya dayanmak ilk uç aydan sonra veriyorlar olacağı varsa oluyor zaten Allah korur merak etme canım yapcal bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…