Valla bundan önce bir paylaşım daha bulunmuştum bu o kişi ne yapmaya çalışıyor anlamiyorumDünya ahiret bacım olsun lafını iliştirmiş. Belki o niyetle dememiştir. Davranışın hoşlarına gitmiştir?
Bütün soruların cevabı oğlanın anasıve annesi vedalaştı yola çıktı annesi onu yolcu etti geldi yanımıza oturdu
Şu kısmı anlamadım kim kimi yolcu etti kim konustu
İki konu açtığına göre sen bir şeyler olsun istiyorsun sanırım?Valla bundan önce bir paylaşım daha bulunmuştum bu o kişi ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum
Heh şöyle anlatın, tane tane yazın, okudum okudum jeton düşmedi cümleler devrik olunca tabi)))Bütün soruların cevabı oğlanın anası
Bence de öyle düşünüyor. Allah sahibine bağışlasın ve dünya ahiret bacım olsun ne alaka yoksaDünya ahiret bacım olsun demiş.
Acaba oğlunda gözünüz olduğunu mu düşünüyor?
Eğer öyle düşünüyorsa, asla senle olmaz demiş sanki.
Anasi kendisi oğlunu baş göz etme niyetiyle, gel gör gibisinden oglana göstermiş, oglanda muhtemelen istemedigi icin o dediginizi demiş.Bugün bayramlaşmaya gittiğim bir akrabamda içeriye ben otururken komşuları girdi giren benim yaşlarımda genç biri ve annesi vedalaştı yola çıktı annesi onu yolcu etti geldi yanımıza oturdu ve oğlunun benim hakkımda maşallah belli ki terbiyeli akıllı bir kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dediğini söyledi ben anlamadım hiç de görüştüğüm biri değil neden bu yorumunu annesi gelip herkesin içinde söyledi sizce ben anlamadım beni buluyorlar bu tipler.yorum bekliyorum
Bugün bayramlaşmaya gittiğim bir akrabamda içeriye ben otururken komşuları girdi giren benim yaşlarımda genç biri ve annesi vedalaştı yola çıktı annesi onu yolcu etti geldi yanımıza oturdu ve oğlunun benim hakkımda maşallah belli ki terbiyeli akıllı bir kız Allah sahibine bağışlasın dünya ahiret bacım olsun dediğini söyledi ben anlamadım hiç de görüştüğüm biri değil neden bu yorumunu annesi gelip herkesin içinde söyledi sizce ben anlamadım beni buluyorlar bu tipler.yorum bekliyorum
Kadın beni gelin olarak almak istediğini defalarca yüzüme söyledi ben de uygun yolla ters tepmedim ama oğlu başka şehirde ve beni iki defa gördü ailesi de bu niyette oldugunu hep belirtiyor her gördüğünde evlilik konusunu açıyor kadinBen Türkçede göze soka soka söylenen bazı sözlerin aslında tam tersi niyetle dile getirildiğine tüm kalbimle inanırım. Bu sözlerin başında da "dünya ahiret bacım olsun" gelir. Bunu söyleyen mutlaka bahsettiği kadına bacısına bakmayacağı gözle bakıyordur. Hiç şaşmaz. Kadın size oğlumun sende gözü var demeye getirmiş. Memnun olursunuz olmazsınız bilemem ama bunu bilerek devam edin.
Oğlunu da beğendim açıkçası ama bunu belli etmedimKadın beni gelin olarak almak istediğini defalarca yüzüme söyledi ben de uygun yolla ters tepmedim ama oğlu başka şehirde ve beni iki defa gördü ailesi de bu niyette oldugunu hep belirtiyor her gördüğünde evlilik konusunu açıyor kadin
Bunu zaten sormuştu biliyo cevabınıHayatınızda biri var mı anlamak istemişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?