Anladığım gibi mi

seysey26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
160
69
28
Bugün bayramlaşmaya gittiğim bir akrabamda içeriye ben otururken komşuları girdi ,giren benim yaşlarımda genç biri ve annesi, oğlan vedalaştı yola çıktı şehir dışına gitti.Annesi onu yolcu etti ,geldi yanımıza oturdu ve oğlunun benim hakkımda: maşallah belli ki terbiyeli akıllı bir kız ,Allah sahibine bağışlasın, dünya ahiret bacım olsun dediğini söyledi. Ben anlamadım hiç de görüştüğüm biri değil neden bu yorumunu annesi gelip herkesin içinde söyledi sizce ben anlamadım beni buluyorlar bu tipler.yorum bekliyorum.

Son düzenleme:
Dünya ahiret bacım olsun lafını iliştirmiş. Belki o niyetle dememiştir. Davranışın hoşlarına gitmiştir?
Valla bundan önce bir paylaşım daha bulunmuştum bu o kişi ne yapmaya çalışıyor anlamiyorum

Dünya ahiret bacım olsun demiş.

Acaba oğlunda gözünüz olduğunu mu düşünüyor?

Eğer öyle düşünüyorsa, asla senle olmaz demiş sanki.
Bence de öyle düşünüyor. Allah sahibine bağışlasın ve dünya ahiret bacım olsun ne alaka yoksa ? Acaba akrabaları önerdi de ondan mı öyle dediler ki? Konu sahibi biraz daha aç.

Anasi kendisi oğlunu baş göz etme niyetiyle, gel gör gibisinden oglana göstermiş, oglanda muhtemelen istemedigi icin o dediginizi demiş.
Kadin aşırı derecede irrite edici.
Niye surekli kazik kadar adami kadinlarin ortamina sokmaya calisiyor? şu hali bile gelecekte ki kv. Potansiyelini anlamaya yeter.
Kacarak uzaklaşin

Son düzenleme:

Ben Türkçede göze soka soka söylenen bazı sözlerin aslında tam tersi niyetle dile getirildiğine tüm kalbimle inanırım. Bu sözlerin başında da "dünya ahiret bacım olsun" gelir. Bunu söyleyen mutlaka bahsettiği kadına bacısına bakmayacağı gözle bakıyordur. Hiç şaşmaz. Kadın size oğlumun sende gözü var demeye getirmiş. Memnun olursunuz olmazsınız bilemem ama bunu bilerek devam edin.

Kadın beni gelin olarak almak istediğini defalarca yüzüme söyledi ben de uygun yolla ters tepmedim ama oğlu başka şehirde ve beni iki defa gördü ailesi de bu niyette oldugunu hep belirtiyor her gördüğünde evlilik konusunu açıyor kadin

Oğlunu da beğendim açıkçası ama bunu belli etmedim
Hayatınızda biri var mı anlamak istemişlerdir.
Bunu zaten sormuştu biliyo cevabını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…