- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
Burcuma laf söyletmemkızlar yeni evlendim 4 ay oldu eşimle genel olarak çok iyiyiz evde yardım eder söz dinler vs bi şikayetim yok, dengelidir .. tek sorun her şeyi kendi sülalesine bizim yapmamızı bekliyor. Biz pandemiden dolayı 20 kişiyle evlendik ikimizin ortak kararı gayet güzel oldu ben memnunum o da memnun . Doğal olarak herkes onun tarafı benm tarafım hediye verme kısmında. Benm tarafım eve geliyor evime gayet güzel ama onun tarafına biz gidecekmişz yani böyle söylemiyor direk ama mesela az önce kızkardesinn görümcesiyle konuşmuş kadın davet etmiş hediyeniz hazır gelin o çalışıyormuş bi haftasonu gideriz hayatım bizde çalışıyoruz buyursun gelsin dedim .. genel olarak böyle biz yapalım biz gidelim biz arayalım neden ya gidilmesi gereken yapılması gereken vardır elbette.. Her şeyde böyle yahu bi kere de sen de bekliyoruz karşı taraf için söyle yok . Neden hep benm üzerimden benm görevimmiş gibi davranılıyor her şeyde. Söylüyorum oo gene başlıyoruz diyo sende ikizler burcusun takıntılısın ooo diyo komple değiştirmek lazım bu burcları diyo dayanamadım sen burcları değil beni değiştirmek istiyorsun sanırım dedim buyur tabi dedim hop geri vites yanlış anladın ben eşimd3n memnunum kısmına dönüyor. Ne yapmam gerekiyor?

Korona yüzünden 20 kişiyle düğün yapıp peşinden ev ev gezmeye gitmek çok doğru gelmedi bana. Allah korusun birinden kapsanız bütün sülaleye geçirirsiniz