ANLAM VEREMEDİĞİM BİR DURUM VAR.

Aldatmış affetmişsiniz, değişen bir şey olmamış. Boşuna vaktinizi harcamayın. Siz sadakat yükümlülüğünüzü yerine getirip beklerken adam sosyal medyada fink atıyormuş, sizi merak bile etmiyormuş işte. Boşuna zaman kaybetmeyin 1 hafta bile insan ömründe çok kıymetli. Eşiniz değişmez, kabul edecekseniz de böyle edin, ne diyelim.

Para sıkıntısı yok siz gel diyorsunuz ve gelmiyor ? Ardinda bıraktığı eş i eve nöbetçi diye mi dikti pardon. Sevgili olsaniz soguk yap o seni merak etsin falan derim. Bende uzak mesafe iliskisi yasadim hatta konum suan forumda yurtdisina gitti gelecekti sozde birikim falan gelmedi bahaneler stresler yogunluklar. Ama siz Evlisiniz yani. Size vakit ayirmayip kime vakit ayiriyor o zaman ? Ben o hatayi yaptim hiç aklima gelmemisti siz bence temkinli olun vaktini baska seyler icin harciyor olabilir.

Genelde de böyle midir eşiniz?
Ben 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.

BK yesin

Asıl bomba En son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.

Bir dahaki sefere bir koli zıkkımın kökünü yollayın belki teşekkür eder.

Eski mesajlarınıza da baktım eşinizin ayrı bi hayatı olabilir ama insanlar herzaman vazgeçilen olmaktan rahatsız olur sizin vazgeçtiğinizi düşünür yada hissederse kıymete binebilirsiniz. Sizde biraz soğuk davranın ha adam zaten kafanısından sizi çıkardıysa ne yaparsanjz yapın o sondan kaçamazsınız enazından sizin için de kademeli ayrılık olur o kadar yıpranmazsınız

Kız Nimosss sen bizimle eğleniyosun bence

Aslında benzer süreçlerden geçmişiz. Ben 12 yıllık evliyim geçen sene kız kardeşimi kaybettim. Çok zor toparlandım ki hala toparlandim demeye zorlanıyorum.
Erkekler ne yazık ki bizim kadar duygusal ve anlayışlı değiller. Biz yaslarimizicdaha uzun tutuyoruz erkeklere göre bana kalırsa. İlk zamanlar sorun yoktu tabi ama eşim de bana artık kendine gelmelisin diye çok uyarıda bulundu. Baktım bu süreç sadece bana değil eşime ve çocuklarıma da zarar veriyor. Toparlanma için çok zorladım kendimi. Tabi bizde başka kadın mevzusu geçmedi hiç çok şükür.
Ama anlattıklarından çıkardığım ayrı kalmanızı eşiniz özgürlük olarak algılamış gibi. Sanki kendi kafasına göre takılıyor siz nasılsa evdesiniz.
Ve ne yazık ki şöyle bir gerçek var bir kere affettiyseniz eğer devamı gelecek.

İnsan kendi merak eder ya...Söylemekle olcak iş değil bu... İşteyken bile napıyorsun ne ediyorsun,nerlerdesin der gerçekten değer veriyorsa birine...

Bazı yorumlarda da yazılmış eğer kritik bir bölgede,dağ başında askerse ve sizde ailenizin yanındaysanız kafasında " o güvende,bişi olsa haberim hemen olur" kafasında olabilir...Onun dışındası yok bende...Size olan sevgisini sorgulayın bu şartlar altında değilse....

E daha başka birşey aramayın bence. O kendine arayıp soracak birileri bulmuş gibi... Siz kalabalık ediyorsunuz sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…