- 31 Ocak 2008
- 9.980
- 1.381
- 698
- Konu Sahibi My life my decision
-
Ben 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.Genelde de böyle midir eşiniz?
Başta acaba ben mi abartıyorum diye düşündümAdamın her davranışının bir anlamı var yahu konu başlığına anlam veremedim
BBen 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.
Üzmek istemem ama eşiniz sizi sevmiyor başka sorunlarınız yoksa tabi.Başta acaba ben mi abartıyorum diye düşündüm
Bir dahaki sefere bir koli zıkkımın kökünü yollayın belki teşekkür eder.Ben 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.
Kız Nimosss sen bizimle eğleniyosun benceAsıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Aslında benzer süreçlerden geçmişiz. Ben 12 yıllık evliyim geçen sene kız kardeşimi kaybettim. Çok zor toparlandım ki hala toparlandim demeye zorlanıyorum.Ben 3 aylık evliyken, ablamı kaybettik. Ondan sonra eşim toparlanamamdan yakındı. Sonrasında bu karı kız konuları başladı. Yakaladım. Sen iyi değildin boşluğa düştüm dedi. Özür diledi. Sonra tekrar başladı. Özür diledi. Ağladı. İşte o günden beri de böyle ara ara. Gitti gideli de tamamen soğuk gibi. Koli yaptım gönderdim. Koli eline ulaşmış, gönderdiklerimi yemiş. İnsan bir teşekkür etmez mi? (Genel olarak atıştırmalık seviyor diye bir koli doldurmuştum) Beğenmemiş ki o koliyi, geçenlerde birkaç birşey göndermem gerekti. Kolide istedi. El yapımı bir sürü şey yaptım. 2 dakika aradı teşekkür ederim koli eşime ulaştı dedi kapattı. Başka da konuşmadık doğru düzgün zaten.
Ben buna basiret bağlanması derimKız Nimosss sen bizimle eğleniyosun bence
E daha başka birşey aramayın bence. O kendine arayıp soracak birileri bulmuş gibi... Siz kalabalık ediyorsunuz sankiAsıl bombaEn son geldiğinde, geri gittikten sonra ikinci bir hat çıkarttığını söyledi. Faturası çook yüksek geliyordu (600 700 800).bundan tartıştım kendisiyle. O yüzden İnternet hattı aldım. Sadece net için dedi. Arkadaşın telefonuna taktım dedi. Numarayı bana da at dedim. Zoraki günler sonra attı.
Ben de hani daha ne olabilir ki dedim.Ben buna basiret bağlanması derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?