Anlam veremediğim nişan acelesi?

Sen onun ailesinden birine böyle bi şey desen yer yerinden oynar. Bu tipleri iyi bilirim ben. Okumuş kadınları kafeslemeye bayılırlar. Anne ve baban ne diyorsa onu yap. Çünkü seni onlardan daha çok düşünecek kimse yok.

En doğru kararı vereceğinden eminim. Akıllı bir kızsın belli ki. Allah karşına senin sevdiğin ve seni seven birini çıkarsın insallah.
Allah razı olsun teşekkür ederim 🙏🏻☺️ Evet hiçbir saygısızlık yapmadım onun ailesine ben de empati yapamaz bile muhtemelen.
Önemli bir karar bu kadar acele etmemem lazımdı benim de ders oldu ☺️ Çok teşekkür ederim tekrardan yorumlarınız için

Doktor erkeklerde tuhaf oluyor gerçekten özgüven problemi var bu adamın,evlenme mutsuz olursun
ya malesef gerçekten katılıyorum.. çok tuhaf oluyorlar. son durum olarak mesajla özür diledi o kadar. ben de bitsin gibi imalarda bulundum. acıtasyon mu yapıyorsun şimdi de diyor.. ne acı ki bu insanla az kalsın bir hayat birleştiriyordum..

Böyle bir sevgilim vardı kendisi de ailesi de beni düğün için inanılmaz sikbogaz ettiler bana bayılıyorlar zannediyordum.Tek dertleri uyduruk maasimmis tüm evliliğimiz boyunca beni soymaya çalıştılar paradan başka bir şey konuşulmuyordu.Ayrica kocamın evim yerim belli olsun yemeğim önüme gelsin çamaşırlarım yikansin artık bir duzenim olsun kafasından başka bir niyeti yoktu.Bana hiçbir zaman hayat arkadasi olmadı verdiğim en doğru karar ondan kurtulmakti

6 yıllık eşim babamdan bu adam diye bahsederse onu canlı canlı yerim. Evlilikte 3-4 sene sonra aşk bitiyor. Bitmiyor diyen yalan söylüyor, net. Elinde sevgi ve saygı kalıyor. Saygı yoksa sevgi bol bol olsa bile bitiyor o evlilik. Ben 35 yaşındayım, hem kendi çevremde hemde 10 yıllık kk üyeliğimde bunu gördüm. Bu adam daha siz sevgiliyken saygısız. Sevgiliyken saygısız nişanlıyken x10, evliyken x100 saygısız olur.

Okumuş doktor olmuşsunuz, tebrik ediyorum. Bir çok doktor arkadaşım var , gerçekten kolay değil. Babanız siz bu günlere gelin diye ne kadar çalıştı, ne kadar emekti verdi, ne kadar para harcadı düşünsenize. Ve mezun olur olmaz kızının sevgilisi bu adam işi yokuşa sürüyor diyor. Gerçekten üzücü. Lütfen evlenmeyin. Gezin, tozun, para kazanmanın tadını çıkarın, ailenize alışveriş yapın onları yemeklere çıkarın. Çok gençsiniz daha hayat uzun ,bu adama değmez

6 yıllık eşim babamdan bu adam diye bahsederse onu canlı canlı yerim. Evlilikte 3-4 sene sonra aşk bitiyor. Bitmiyor diyen yalan söylüyor, net. Elinde sevgi ve saygı kalıyor. Saygı yoksa sevgi bol bol olsa bile bitiyor o evlilik. Ben 35 yaşındayım, hem kendi çevremde hemde 10 yıllık kk üyeliğimde bunu gördüm. Bu adam daha siz sevgiliyken saygısız. Sevgiliyken saygısız nişanlıyken x10, evliyken x100 saygısız olur.

Okumuş doktor olmuşsunuz, tebrik ediyorum. Bir çok doktor arkadaşım var , gerçekten kolay değil. Babanız siz bu günlere gelin diye ne kadar çalıştı, ne kadar emekti verdi, ne kadar para harcadı düşünsenize. Ve mezun olur olmaz kızının sevgilisi bu adam işi yokuşa sürüyor diyor. Gerçekten üzücü. Lütfen evlenmeyin. Gezin, tozun, para kazanmanın tadını çıkarın, ailenize alışveriş yapın onları yemeklere çıkarın. Çok gençsiniz daha hayat uzun ,bu adama değmez
Aynen öyle kendi özgüvensizliğini böyle örtbas edecek işte ne hali varsa görsün çok vakit kaybı olmadı çok şükür

herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum :KK43: . 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Asistanlığa başlarsan seni kaparlar diye acele ediyordur. Hem doktor hem güzel olunca talip çok oluyor

Siz bu adamla hala beraber misiniz🙈
Eski konuyu da linklerin bence yine aynı şeyi sormuştunuz herkes adamın anormal olduğu sonucuna varmıştı.

Yontulmamış kalasla alakalı arkadaşlar yazmış yeterince sizde tekmeyi basacak gibi duruyorsunuz o yüzden o konuda pek birşey yazmayacağım. Sadece arada TUS çalışamadım gelemeyebilirim falan yazılarınızı gördüm. Bu dönem puanları asagi cekip ve asistanlık kadrolarını genişlettiler. Çoğu kişi hiç olmayacak puanlarla radyoloji, dermatoloji göz vb. girebildi. Bence bu ergen irisinden kurtulup bu fırsat zamanı heybenizi doldurun.. hayırlı olsun mezuniyetiniz...

herkese merhabalar;
direkt konuya girmek istiyorum. bir erkek neden nişan için çok acele eder? sürekli bahsetip beni daraltıyor. düğünü yalvar yakar seneye erteletebildim. ona kalsa ekim gibi en geç düğün yapacaktık benim eylül gibi atama durumlarım olacak. eş durumu yapalım diye böyle bir fikir öne sunmuştu. ailem kabul etmedi. daha siz tanışalı 1 yıl olmadı bu acele neden diye? ben de böyle düşünüyorum.
en son bugün yine konu açıldı. ağustosun ortasında nişanı yapalım diyor, ama hiçbir hazırlık yapmadık atama durumumdan sonra yapalım diyor ailem de. ben mezun olalı daha 1 ay oldu koşuşturmalardan hazırlık da yapamadık . ben de iyice arada kaldım. ailem atamadan sonra eylülün 2.haftası yapalım diye kendisine söyleyince bu sefer de ben istemiyorum gibi bir çıkış yaptı. çok üzüldüm telefonu yüzüne kapattım. sonra tekrar konuşmadık. babamdan da "bu adam" sürekli bahane buluyor diye bahsediyor. gerçekten iyice soğudum :KK43: . 2-3 haftadan ne olacak sanki. bu zamana kadar sürekli tarih belirliyordu kafasından ama daha hazır değildik. iyice kabak tadı verdi bu olay gibi söylemleri de oldu. asla anlam veremiyorum. siz ne düşünüyorsunuz?
Daha once de soyledim, ayrilin bu adamdan. Ciddi mental sorunlari var bana gore, en basiti ozguven sorunu

Benim eski erkek arkadaşım da cok aceleciydi 1 yıl dolmadan evlilik istiyordu.Beni de buna ikna etti .Sonra istemeye gelinecek lafı oldu ancak gelen giden yok baya uzadı.Sonra cinsel bi hastalıgının oldugunu itiraf etti ve benden ayrıldı.Yani acıga cıkmasını isteemdigi bir durum olabilir.Hakkınızda hayırlısı..

Back
X