5 harflilerden şüphelendim şimdi okuyunca![]()
Bu 3 harflilerin en büyüğünün adı tam 5 harften oluşuyor omudur acep? Dıııınn dııınnn dıınnn:18:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim... Tabiki silin böyle şeyleri kafanızdan eskilerden kalma hurafeler onlar. Şimci topa tutarlar beni nasıl hurafe dersin böyle şeylere sen evliyamısın:)) ama yok öyle şeyler rahat olunuz.![]()
Rica ederim... Tabiki silin böyle şeyleri kafanızdan eskilerden kalma hurafeler onlar. Şimci topa tutarlar beni nasıl hurafe dersin böyle şeylere sen evliyamısın:)) ama yok öyle şeyler rahat olunuz.![]()
5 harfliler de kimmiş![]()
Belki baban bulmuştur.Yüzüğün mahiyetini anladığı için yüzgöz olmak istememiştir,oracığa bırakmıştır :)
Veya belki saçına,pijamana vs... takılmıştır,uyurken yatağa düşmüştür.
5 harfliler de kimmiş![]()
Bu 3 harflilerin en büyüğünün adı tam 5 harften oluşuyor omudur acep? Dıııınn dııınnn dıınnn:18:
Aynen,bizim evin faresi o![]()
İbloş kızlar ibloş
Oyy senin evdeki melek yahu melek![]()
cnm benimde başıma benzer bir durum geldi.bende duşa girerken alyansımı işte ne takım varsa çıkartırım.o kadar eminkimki bende senin gibi.alyansamı çıkardım banyomda bulanan çamıaşır
makinesinin üzerine koyduğuma yemin edebilirim o derece yani.ama ara ara yok banyoyu talan ettim yok.hadi dedim yatak odam bakyım bir ihtimal yine yok.eşime sordum bilmiyorum görmedim dedi.neyse ben bıraktım aramayı ertesi gün bakarım dedim.ertesi gün oldu yine talan ettim ortalğı yok.afadersiniz ama iç çamaşır çekmecemi açmam gerekti düzenleyeyim falan dedim ta en dibinde yüzüğüm ordan çıktı.şoklara girdim oraya düşmesi imkansız bişey.önceleri korktum senin gibi.ama arkadaşımızın bahsettiği gibi benden başkası koyamaz oraya beynimin bir oyunu bu bana dedim.demekki unuttum yada çamaşur alırken farkettmedn oraya koyduğumu düşenerek teselli buldum:)) ha bana sorarsan ben eminim çamaşır makinesinin üzerine koyduğumu ama gel görki kim inansın:)
Bu çok enteresan bir olay... Bunun gibi niceleri vardır doğaüstü olaylar gerçektir oluyor:) Ama neden olur niye olur nasıl olur açıklaması yoktur hemen 3lere atladıkları için ben o yorumu yapma gereği hissetim ama senin olayın tam felsefe konusu:) Aslında senin bir yüzüğün yok. Hiç çıkartmadın. Hadi çık işin içinden![]()
Angel; geçen akşam oğlum elma yiyordu ...eminim kendi ellerimle verdim.
Neyse,sonra yarısında elmayı koltuğun üzerine bıraktı .
Bende; oğlum git mutfağa masanın üzerine koy dedim...Koştu gitti.
Uzatmayayım
Ben unuttum tabii elmayı,
Birkaç gün sonra salondaki koltuğumun altından çürümeye yüz tutmuş yarım bir elma çıktı.
Sizce bu olayın bilimsel açıklaması nedir hocam???![]()