Anlam Veremediğim Olay

Rica ederim... Tabiki silin böyle şeyleri kafanızdan eskilerden kalma hurafeler onlar. Şimci topa tutarlar beni nasıl hurafe dersin böyle şeylere sen evliyamısın:)) ama yok öyle şeyler rahat olunuz.:1:

herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok ki isteyen istediğini düşünür :61:

Rica ederim... Tabiki silin böyle şeyleri kafanızdan eskilerden kalma hurafeler onlar. Şimci topa tutarlar beni nasıl hurafe dersin böyle şeylere sen evliyamısın:)) ama yok öyle şeyler rahat olunuz.:1:

herkesin düşüncesi aynı olacak diye bişey yok ki isteyen istediğini düşünür :61:

Belki baban bulmuştur.Yüzüğün mahiyetini anladığı için yüzgöz olmak istememiştir,oracığa bırakmıştır :)

Veya belki saçına,pijamana vs... takılmıştır,uyurken yatağa düşmüştür.

Belki baban bulmuştur.Yüzüğün mahiyetini anladığı için yüzgöz olmak istememiştir,oracığa bırakmıştır :)

Veya belki saçına,pijamana vs... takılmıştır,uyurken yatağa düşmüştür.

evdekilere tek tek yemin ettirdim kimse bulmadı eminim ama evet bi yere takıldı sonra ortaya çıktı diye düşünüyorum artık :1:

cnm benimde başıma benzer bir durum geldi.bende duşa girerken alyansımı işte ne takım varsa çıkartırım.o kadar eminkimki bende senin gibi.alyansamı çıkardım banyomda bulanan çamıaşır
makinesinin üzerine koyduğuma yemin edebilirim o derece yani.ama ara ara yok banyoyu talan ettim yok.hadi dedim yatak odam bakyım bir ihtimal yine yok.eşime sordum bilmiyorum görmedim dedi.neyse ben bıraktım aramayı ertesi gün bakarım dedim.ertesi gün oldu yine talan ettim ortalğı yok.afadersiniz ama iç çamaşır çekmecemi açmam gerekti düzenleyeyim falan dedim ta en dibinde yüzüğüm ordan çıktı.şoklara girdim oraya düşmesi imkansız bişey.önceleri korktum senin gibi.ama arkadaşımızın bahsettiği gibi benden başkası koyamaz oraya beynimin bir oyunu bu bana dedim.demekki unuttum yada çamaşur alırken farkettmedn oraya koyduğumu düşenerek teselli buldum:)) ha bana sorarsan ben eminim çamaşır makinesinin üzerine koyduğumu ama gel görki kim inansın:)

İbloş kızlar ibloş:27:

Oyy senin evdeki melek yahu melek:nazar:

Benim evde olanlar dediğimde aklıma 5 harfliler geldi dedin ya; aklıma oğlum geldi direk.

Yahu şeytanın ne işi var bende,okunmuş üflenmiş kadınım ben:51:

cnm benimde başıma benzer bir durum geldi.bende duşa girerken alyansımı işte ne takım varsa çıkartırım.o kadar eminkimki bende senin gibi.alyansamı çıkardım banyomda bulanan çamıaşır
makinesinin üzerine koyduğuma yemin edebilirim o derece yani.ama ara ara yok banyoyu talan ettim yok.hadi dedim yatak odam bakyım bir ihtimal yine yok.eşime sordum bilmiyorum görmedim dedi.neyse ben bıraktım aramayı ertesi gün bakarım dedim.ertesi gün oldu yine talan ettim ortalğı yok.afadersiniz ama iç çamaşır çekmecemi açmam gerekti düzenleyeyim falan dedim ta en dibinde yüzüğüm ordan çıktı.şoklara girdim oraya düşmesi imkansız bişey.önceleri korktum senin gibi.ama arkadaşımızın bahsettiği gibi benden başkası koyamaz oraya beynimin bir oyunu bu bana dedim.demekki unuttum yada çamaşur alırken farkettmedn oraya koyduğumu düşenerek teselli buldum:)) ha bana sorarsan ben eminim çamaşır makinesinin üzerine koyduğumu ama gel görki kim inansın:)

Bu çok enteresan bir olay... Bunun gibi niceleri vardır doğaüstü olaylar gerçektir oluyor:) Ama neden olur niye olur nasıl olur açıklaması yoktur hemen 3lere atladıkları için ben o yorumu yapma gereği hissetim ama senin olayın tam felsefe konusu:) Aslında senin bir yüzüğün yok. Hiç çıkartmadın. Hadi çık işin içinden:1:

Bu çok enteresan bir olay... Bunun gibi niceleri vardır doğaüstü olaylar gerçektir oluyor:) Ama neden olur niye olur nasıl olur açıklaması yoktur hemen 3lere atladıkları için ben o yorumu yapma gereği hissetim ama senin olayın tam felsefe konusu:) Aslında senin bir yüzüğün yok. Hiç çıkartmadın. Hadi çık işin içinden:1:

Angel; geçen akşam oğlum elma yiyordu ...eminim kendi ellerimle verdim.

Neyse,sonra yarısında elmayı koltuğun üzerine bıraktı .

Bende; oğlum git mutfağa masanın üzerine koy dedim...Koştu gitti.

Uzatmayayım:37:

Ben unuttum tabii elmayı,

Birkaç gün sonra salondaki koltuğumun altından çürümeye yüz tutmuş yarım bir elma çıktı.:52::52::52:

Sizce bu olayın bilimsel açıklaması nedir hocam???:27::33::27:

Angel; geçen akşam oğlum elma yiyordu ...eminim kendi ellerimle verdim.

Neyse,sonra yarısında elmayı koltuğun üzerine bıraktı .

Bende; oğlum git mutfağa masanın üzerine koy dedim...Koştu gitti.

Uzatmayayım:37:

Ben unuttum tabii elmayı,

Birkaç gün sonra salondaki koltuğumun altından çürümeye yüz tutmuş yarım bir elma çıktı.:52::52::52:

Sizce bu olayın bilimsel açıklaması nedir hocam???:27::33::27:

Sayın muhterem çok değerli fevkaladeninde fevkinde bayan.... Aslında o elmayı sizin afacan mutfağa falan koymadı hatta hiç koşa koşada gitmedi hatta ve hatta aslında o afacan elmada yemedi. Saygılarımla( koltuğu temizleyin bakteriler afacana zarar verebilir)

kızlar biz de gecen sene ev almıstık
binbir heyecan eve tasınıyoruz
evde de ustalar vardı bazı seyleri tadilat yaptırmıstık
neyse ustalar gitti yüzüğümü takıcam yok

normal yüzüğüm var ama tek taş pırlanta yüzüğüm yok
eşime de diyemedim
neyse heryeri aradım
bir de esyalar ortada bulmak da zor ,etrafı süpürmüştüm
inanın süpürgenin torbasını ellerimle tek tek karıstırdım öğüre öğüre yok
aradan 1 saat geçti artık sırtımdan terler fışkırdı
eşimi aradım hemen ustaları ara kibarca malzemelerine bir baksınlar yüzüğüm yok dedim
ben arayamam dedi
sen bana ver telini ben ararım dedim
eşim sakin ama ben acayip tırsıyorum

çünkü yüzüğü eşim daha yeni çalışmaya basladığı sıralarda ben cok istedim diye taksit ödeyerek almıştı
neyse lafın kısası eşim aradı salona git klimanın üstüne bak dedi
bir baktım yüzüğüm orda
kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi

meğer ustalar evdeyken ben yüzüğü ortada cıkarmıs koymusum o da bana ders olsun diye yapmıs
ama intikamım acı olmustu:))

Kızlar aynı buna benzer iki olay gelmişti başıma ama gece gece anlatmayım ürperirsiniz:18::18::18:

İlk olayım:
Bir gün alışverişten gelmiştim çantamın iç fermuarlı kısmında 50 lira vardı aldım çantamı askıya taktım.Aradan yaklaşık iki saat sonra çantamdan almam gereken birşey vardı ona bakınırken birde baktım ki para orda yok.Evdekilere sordum çantama elledinizmi diye kızım ve eşim hayır dediler ki zaten kimsede ellemez çantama.Gittim acaba benmi yanılıyorum diye kıyafetlerimin ceplerinede baktım yok yok yok.Artık ben ümidi kesmiş, yatıp uyumuştum.Sabah kaltım markete gittim birde ne göreyimmm koca gece aradığım 50 lira aynı katlayıp koyduğum vaziyette fermuarlı yerinde duruyordu:18::18::18:
İkici olayım ise;
İkinci olayımda yine ilki gibi parayla ilgiliydi.Oturduğumuz semtteki diğer eşyalı evimize gitmiştim göz atmaya.Yarın ki ödemeler için üzerimde 1000 tl. vardı.Neyse eşim gece bizi almaya geldi 1000 tl yi 500 er 500 er ayırıp eşime verdim al ben kaybederim eve gidene kadar sen koy cebine dedim.Parayı aldı bizimki üzerinde şort vardı onun cebine koydu.Gece 3 gibi oluyor olay bu arada.Neyse eve geldik eşim üzerini değiştirmeye gidince paranın 500 tl sinin kayıp olduğunu söyedi.Allahım her yeri arıyoruz para yok arabayamı düştü acaba deyip arabayıda aradık yok.Sabah saat beş oldu eşime dedim kalk gidiyoruz öbür eve benim içim rahat değil dedim kaltık gittik.Evin tüm odalarından tutunda,apartman merdivenlerine,arabaya inip bindiğimiz yerlere kadar aradık yok.Buhar olup uçtu gitti para sanki.Moralimiz bozuldu yattık uyuduk.Sabah eşim kalktı üzerine yine dünkü şortunu giymiş.Bir telaşla beni uyandırdı aşkım kalk kalk parayı buldum dedi.Nerde bulmuş tahmin edin iki saat aradığı şortunun cebinde:18::18::18:
Uzun süre bu iki olayın etkisinde kaldım ve çok korktummm:18:

Paranormal activity filmini izledigim gunun gecesi, duvara dayayıp koydugum ,bel cevirmek icin kullandigim sopam dusmustu.
O gece nasil korktugumu anlatamam :(
Bu tarz seyler yasayan var mi ?

Ya beynimiz oyun oynuyor desek fermuarlı göz diyorsun ne kadar büyük olabilir nasıl gözden kaçabilir?
Gerçekten çok enteresan.bu arada teşekkür ederim kırmayıp yazdığın için

Rica ederim canım.Bu arada bazı arkadaşlar beynimizin oyunu diyorlar ama hadi diyelim birinci olayımda beynin bir oyunuydu peki ikici olay? Eşimle ikimizinde beyni aynı anda oyun oynamış olamaz bize:26:

Back
X