Anlam veremiyorum oyunu

Osmanlıca dersini çalışırken gayet kolaylıkla zevkle çalışmama rağmen vize ve finallerimin kötü geçmesine anlam veremiyorum

İzlediğim programdaki çocuğu kayıp olan annenin bu kadar rahat olmasına anlam veremiyorum.

Kadınların bir eve ordu gibi toplanıp, saatlerce oturmalarına anlam veremiyorumtek tek gelin kardeşim

Aynı konumda bulunduğum insanların sırf yalakalık olsun diye haksız olan kişiye hak vermesine anlam veremiyorum.

Survivor da en güçlü isim Murat'ın isminin yazılmasına anlam veremiyorum.

Komşumun sürekli yalan söylemesine anlam veremiyorum. Sallayınca ne geçiyor eline ?

Şu yaşanmaya değer güzel ülkemde neyi paylaşamıyorda insanlar birbirlerini öldürüyor cinayetler işleniyor ben buna anlam veremiyorum.İnsan canına kıymak hayatını elinden almak bu kadar basit mi buna anlam veremiyorum

3 kuruşluk zevk için yaşanılan her anın adına AŞK diyebilecek kadar dar fikirli

ama geniş mideli insanlara Anlam veremiyorum..

pireyi deve yapan insanlara anlam veremiyorum

ruhunu okşadığımız insanların kı.larının kalkmasına anlam veremiyorum gururum yürüüü

Son düzenleme:
çocukların apartman içinde bu kadar ses yapmasına müsade eden ebeveynleri anlamıyorum. kafalarını dinlemek için kendi evladını sokağa çıkaran resmen atan anne babaları anlamıyorum.

erkeklerin bi dakikasının bir diğerini niye tutmadığını anlayamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…