Anlam veremiyorum oyunu

Karar vermiş olmama rağmen kararımı değiştirmek için uğraşanlara anlam veremiyorum

Bazı insanlar nasıl bu kadar yapmacık olabiliyorlar anlam veremiyorum

insanların gürültü yapmalarına anlam veremiyorum.....................

Yeni evlenen bir çiftin evine iki ay da geçmesine rağmen çekinip gidilmemesine her ne kadar bazen doğru gibi de gelse yine de anlam veremiyoruumm

gebelik testimin bir silik cikib birde hic birsey cikmamasina anlam veremiyorum

patronların hep parasızlıktan dertlenmesine anlam veremiyorum nokta

şükredin be

kendi halinde, kimsenin işine karışmayan, kötü düşünmeyen en fazla yaptığı yakını gördüğü, sevdiği insanları sahiplenmek, özenli davranmak olan ve bunu isteyen bir insanın neresini kıskanırlar anlam veremiyorum gerçekten.

Her an trip havasında dolaşan insanlara anlam veremiyorum.

kendini oldugundan üstün göster insanlaraa hem anlam veremiyorumm hem sinir oluyormm

insanların nasıl bu kadar kötü olabildiğine anlam veremiyorum

arkadaş mesaj atıyorsun, cevap verince dönmüyorsun, o kadar gün mesaj atarken o mesajın ardından sesin çıkmıyor.
ben facei dondurduktan bir süre sonra da sırıtan yüzlerle gönül dünyayı mı terketti lafı ediyorsun bir kaç kişiyle, daha sonra ben görüp yorum yapınca cevap yazmıyorsun gene. anlam veremiyorum. ya hiç konuşma, ya özen göster...

Insanlarin iki yuzlu fesat ve nankor olmalarina HIc AMA HIc anlam veremiyorum

Okuldaki hocamın espri yapamamasına rağmen espri yapmaya çalışmasına anlam veremiyorum

Kapıyı kilitlediğime emin olmama rağmen yatmadan en az 10 defa kapıyı kontrol etmeme anlam veremiyorum

Napmaya çalıştığına anlam veremiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…