Anlam veremiyorum oyunu

hayatta neden bu kadar yalancı,çıkarcı,iki yüzlü insanlar var anlam veremiyorum...

sürekli geçmişte yapılan iyileklerin dile getirilmesini ve bana dokundurmalarını avazım çıktığı kadar yapmasaydın o zaman diye karşılık verememeyi ayrıca neden tepkisiz kaldığımıda bi türlü anlıyamıyorum

Yapmak istemediğim işlerde ısrarcı davranılmasına anlam veremiyorum.İstemiyorum sonuçta bu ısrar neden !

ben hiçbişeye anlam veremiyorum. yaşanılanlardan bir anlam çıkartmaya çalışıyorum oda benim hep yanlış anlamamla sonuçlanıyor. bendemi sorun anlam veremiyorum.

sevgilimin ısrarla evlenelim sözüne anlam veremiyorumm.. bu acele nedir ya hu ..

İnsanları kendince eleştirenlere anlam veremiyorum siz daha mı iyisiniz pardon da ?

Pc başındayken başıma gelipte ne yapıyorsun diyenlere anlam veremiyorum

Ders çalışırken odaya pat diye girip aa dersmi çalışıyordun derken bir taraftanda yanıma oturan insanlara anlam veremiyorum.

Gösteriş meraklısı insanlara ve bu uğurda yalan söylemelerine ve gerçekleri yok saymalarına anlam veremiyorum

sınava girecek kişileri en çok anlaması gereken öğretmenlerin ukalalık yapıp, öğrencisini aşağılamasına anlam veremiyorum.

ben bu insanlara özellikle karşı cinse anlam veremiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…