oooo baya çalışkanız galibaaynen sana katılıyorum çalıştığın derside kıskanırlar,çalışmadan yaptığınıda...
Aslında söylediğim şey 'ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' ve hertürlü pisliği yapıp başkasını eleştirme idi. Anlaşılmadıysa böyle açıklamış olayım
sıra derken lise sanırım....çalış çalış sen boşver iyi yapmışsınYok canım ya her ders tembel tembel rezil oluyordum , en son çalışıp gittim dönüp dönüp sırama bakıyorlar dedim ne oluyor
Alışık değillerdi sanırım
geenin konusu bu olmalı bence...süpersin cnm ah onu unutmasak zaten hayat çilekli dondurma tadında olurddu...herkez bir yutkunurduInsanların bırbırlerını neden bıle ısteye kırdıklarına anlam veremıyorum.. ölüm denılen o gercegı unutuyoruz bazen..
güzel açıkladın cnm...keşke keşke herkez olduğu gibi görünse hayat ne kolay olurdu..hem tanımaz için zaman kaybetmez,hemde boşa kürek çekmezdik...ben nasılım aceba kendimi bi başkasının gözünden görmek isterdim doğrusu
Insanların bırbırlerını neden bıle ısteye kırdıklarına anlam veremıyorum.. ölüm denılen o gercegı unutuyoruz bazen..
Ayy bak bunu ben de çok yaparım ama niye yaptığıma ben bile anlam veremiyorumO yüzden bir anlamıyorum daha: Neden buzdolabını açıp boş boş bakıp kapatırız anlamıyorum
aman cnm dikkat et bu saatte buzdolabı filan...bak kilo alırsın sonraHayatta en çok karşıma çıkan sorun bu çünkü. Doğal olunmaması. İçi başka dışı başka olunması. Seni bir kalıba uymuyorsun diye eleştirdiğini gördüğün insanların çok daha uç şeylerini duyman ama bunu sakladıkları için onlar iyi senin kötü olman vs vs.
Amma da dolmuşum heeeeNeyse sohbet konusuna dönmesin bu konu da.
O yüzden bir anlamıyorum daha: Neden buzdolabını açıp boş boş bakıp kapatırız anlamıyorum
Ciddeeeen bunu çok yapıyorum bendeeeO yüzden bir anlamıyorum daha: Neden buzdolabını açıp boş boş bakıp kapatırız anlamıyorum
hem evlilik hem çocuk hemde başarı haa..yok şekerim yok sen haddini aşmışsınOyy oy keşke liseli olsamDil için kursa gidiyorum ev , çocuk derken vaktim olmuyor çalışmaya ,yine art niyet beslemezdim de vayy çalışmışsın , ne bu hırs falan denmesi garibime gitti.
Sonuçta bir amaç için oraya gidiyorum ne bekliyorlardı.
hem evlilik hem çocuk hemde başarı haa..yok şekerim yok sen haddini aşmışsınbaşarılı olamazsın sen ,tabi kıskanırlar,kaç kişinin isteyip yapamadığı
yap tabiki cnm benim...yakışır sana,herkeze inat yapBen bu gazla artık üç dil daha giderim
bu kadar istememe rağmen olması için tüm gücümle tüm dileğimle çabalamama rağmen hala olmamasına inanamıyorumhala ellerim boş inanamıyorum
aman cnm dikkat et bu saatte buzdolabı filan...bak kilo alırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?