Anlam veremiyorum oyunu

oooo baya çalışkanız galibaaynen sana katılıyorum çalıştığın derside kıskanırlar,çalışmadan yaptığınıda...

Yok canım ya her ders tembel tembel rezil oluyordum , en son çalışıp gittim dönüp dönüp sırama bakıyorlar dedim ne oluyor
Alışık değillerdi sanırım

Bilinçli bir şekilde araçla hız yapanlara anlam veremiyorum kazadan da korkmuyorlar arkadaş

Aslında söylediğim şey 'ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol' ve hertürlü pisliği yapıp başkasını eleştirme idi. Anlaşılmadıysa böyle açıklamış olayım

Yok canım ya her ders tembel tembel rezil oluyordum , en son çalışıp gittim dönüp dönüp sırama bakıyorlar dedim ne oluyor
Alışık değillerdi sanırım
sıra derken lise sanırım....çalış çalış sen boşver iyi yapmışsın

Insanların bırbırlerını neden bıle ısteye kırdıklarına anlam veremıyorum.. ölüm denılen o gercegı unutuyoruz bazen..

Insanların bırbırlerını neden bıle ısteye kırdıklarına anlam veremıyorum.. ölüm denılen o gercegı unutuyoruz bazen..
geenin konusu bu olmalı bence...süpersin cnm ah onu unutmasak zaten hayat çilekli dondurma tadında olurddu...herkez bir yutkunurdu

Hayatta en çok karşıma çıkan sorun bu çünkü. Doğal olunmaması. İçi başka dışı başka olunması. Seni bir kalıba uymuyorsun diye eleştirdiğini gördüğün insanların çok daha uç şeylerini duyman ama bunu sakladıkları için onlar iyi senin kötü olman vs vs.

Amma da dolmuşum heeee Neyse sohbet konusuna dönmesin bu konu da.

O yüzden bir anlamıyorum daha: Neden buzdolabını açıp boş boş bakıp kapatırız anlamıyorum

Bencede ölümden sadece yakınlarımızı kaybetme sebebiyle korkarız... ama kendimiz için hiç düşünmeyiz! kırdın geçirdin yıktın bitirdin karşı tarafı eeee ne geçti eline? Belkide 1 sn sonra onu göremeyeceksindir? işte gerçekleri unutuyor olmak en anlamsızı..

aman cnm dikkat et bu saatte buzdolabı filan...bak kilo alırsın sonra

Oyy oy keşke liseli olsam Dil için kursa gidiyorum ev , çocuk derken vaktim olmuyor çalışmaya ,yine art niyet beslemezdim de vayy çalışmışsın , ne bu hırs falan denmesi garibime gitti.
Sonuçta bir amaç için oraya gidiyorum ne bekliyorlardı.

hem evlilik hem çocuk hemde başarı haa..yok şekerim yok sen haddini aşmışsınbaşarılı olamazsın sen ,tabi kıskanırlar,kaç kişinin isteyip yapamadığı

Aşkın acımasız ve bir o kadar imkansız yönüne oldum olası anlam veremiyorum

bu kadar istememe rağmen olması için tüm gücümle tüm dileğimle çabalamama rağmen hala olmamasına inanamıyorumhala ellerim boş inanamıyorum

Ben de her sabah uyanırken bu gece erken yatıcam dememe rağmen gece olunca yine nasıl oluyor da uyuyamadığıma anlam veremiyorum

Gizliden gizliye faceden birbirimize sözlerle laf sokmamıza rağmen biz niye konuşamıyoruz gurur yapıyoruz anlam veremiyorum pis gurur ve inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…