Senin ona sadece amca demen gereken bir yaştasın.Merhaba bir sorum var kendi çevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim için sizlere danışmak istedim ve üyelik açtım . Ben 18 yaşındayım ve üniversitede aylardır bakıstıgım biri var öncelikle bu kişiyi ilk gördüğümde 26 27 yaslarında olabileceğini düşünmüştüm ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gördüm yani aramızda 13 yaş var okulun organizatörlüğünü üstleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gözünü hiç ayırmadan bir süre bakması gördüğü yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle görmedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta önüme kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir türlü tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gün bir gün fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek niçin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı göremiyorum o yüzden bakıyorum oldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir sürü erkek var ama kimse onun kadar ilgimi çekmiyor napsam bilemiyorum
Buradaki deneyimli kişilere kulak ver ve uzak dur lütfen. 13 yaş fark 30-43 yaşları arasında başkadır 18-31 arasında başka. Hazır "bakışma"nın ötesine geçmemişken durdur, bakma derim.Merhaba bir sorum var kendi çevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim için sizlere danışmak istedim ve üyelik açtım . Ben 18 yaşındayım ve üniversitede aylardır bakıstıgım biri var öncelikle bu kişiyi ilk gördüğümde 26 27 yaslarında olabileceğini düşünmüştüm ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gördüm yani aramızda 13 yaş var okulun organizatörlüğünü üstleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gözünü hiç ayırmadan bir süre bakması gördüğü yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle görmedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta önüme kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir türlü tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gün bir gün fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek niçin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı göremiyorum o yüzden bakıyorum oldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir sürü erkek var ama kimse onun kadar ilgimi çekmiyor napsam bilemiyorum
Sosyal medyadan mı stalklıyorsun? Okulda olmayabilir ama belki sivil hayatta biri vardır... bakışlarını anlayabiliyorum inceleyerek bakıyordur muhtemelen ama çözemedim.. o yaşta organizatörlükle işi ne? Topluluk başkanı falan mı?Merhaba bir sorum var kendi çevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim için sizlere danışmak istedim ve üyelik açtım . Ben 18 yaşındayım ve üniversitede aylardır bakıstıgım biri var öncelikle bu kişiyi ilk gördüğümde 26 27 yaslarında olabileceğini düşünmüştüm ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gördüm yani aramızda 13 yaş var okulun organizatörlüğünü üstleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gözünü hiç ayırmadan bir süre bakması gördüğü yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle görmedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta önüme kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir türlü tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gün bir gün fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek niçin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı göremiyorum o yüzden bakıyorum oldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir sürü erkek var ama kimse onun kadar ilgimi çekmiyor napsam bilemiyorum
adam doğru söylüyor olabilirMerhaba bir sorum var kendi çevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim için sizlere danışmak istedim ve üyelik açtım . Ben 18 yaşındayım ve üniversitede aylardır bakıstıgım biri var öncelikle bu kişiyi ilk gördüğümde 26 27 yaslarında olabileceğini düşünmüştüm ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gördüm yani aramızda 13 yaş var okulun organizatörlüğünü üstleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gözünü hiç ayırmadan bir süre bakması gördüğü yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle görmedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta önüme kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir türlü tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gün bir gün fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek niçin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı göremiyorum o yüzden bakıyorum oldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir sürü erkek var ama kimse onun kadar ilgimi çekmiyor napsam bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?