Anlam Veremiyorum

mlkywypr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2019
3
-5
86
27
Merhaba bir sorum var kendi çevremle anlamlandıramadıgımız ve ne yapmam gerektiğimi bilemediğim için sizlere danışmak istedim ve üyelik açtım . Ben 18 yaşındayım ve üniversitede aylardır bakıstıgım biri var öncelikle bu kişiyi ilk gördüğümde 26 27 yaslarında olabileceğini düşünmüştüm ama stalklayınca 31 yasında oldugunu gördüm yani aramızda 13 yaş var okulun organizatörlüğünü üstleniyor sanırım etkinlik işleriyle uğraşıyor her şey onun bakışlarıyla başladı bakıp gözünü hiç ayırmadan bir süre bakması gördüğü yerde donması vs vs hoşuma gidiyordu ve onu cok beğeniyordum stalkladıgım kadarıyla bir ilişkisi yok okulda da herhangi biriyle görmedim ama aylardır bana sadece bakıyor bir kere ta önüme kadar dibime kadar geldi bankta otururken elinde telefonla konusurken ama bir türlü tanısmaya gelmedi acaba aramızdaki yaş farkından mi gelmiyor desem o zaman her seferinde neden bakıyor bir kere değil iki kere değil her gün bir gün fake hesaptan yazdım sosyal medyadan bir erkek niçin bakıpta tanısmaya gelmez diye cevabı bana ben uzağı göremiyorum o yüzden bakıyorum oldu gülsem mi üzülsem mi bilemedim aylardır her seferinde bana mı miyop kesildi ben mi fazla anlamlandırdım kendi yaşıtım bir sürü erkek var ama kimse onun kadar ilgimi çekmiyor napsam bilemiyorum

Senin ona sadece amca demen gereken bir yaştasın.

Gül geç tabi ki.

Attığın mesajın senden geldiğine emin peşinden sakın gitme ne olacağı belli olmayan insanlar kendine bunu yapma lütfen ablacım.

Hiç bulaşma ordan uzaklaş derim hayatının en güzel zamanındasın ye iç gez okuluna bak 31 yaşındaki adamla işin olmasın

Buradaki deneyimli kişilere kulak ver ve uzak dur lütfen. 13 yaş fark 30-43 yaşları arasında başkadır 18-31 arasında başka. Hazır "bakışma"nın ötesine geçmemişken durdur, bakma derim.

Sosyal medyadan mı stalklıyorsun? Okulda olmayabilir ama belki sivil hayatta biri vardır... bakışlarını anlayabiliyorum inceleyerek bakıyordur muhtemelen ama çözemedim.. o yaşta organizatörlükle işi ne? Topluluk başkanı falan mı?

Bence yaş farkı sorun değil ailen ne der onu da düşünmen lazım tabi aranızda bir şey olursa :)) bahsettigin kişi sosyal bir insan gibi duruyor. Sizi gerçekten istese gelip konuşabilecek biri gibi ama sadece bakışma varsa biraz daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sizin peşinden koşmanızı istiyor olabilir veya size bakmıyor olabilir. Düşünüp taşının eğer gerçekten istiyorsanız gidip konuşabilirsiniz arkadaş olarak hem size davranışına bakar hemde keşke bir konuşsaydık şüphesi kalmaz.

Biliyor tabi senin olduğunu
Niye kendini ele verdin

adam doğru söylüyor olabilir
kız kardeşimin bi tane sevgilisi kardeşime ona bakıp durduğu için gelip açılmış
halbuki kendisi ciddi ciddi bakmadığını görmediği için öyle zannettiğini söylemişti dasdsdds yani adam doğru diyor bence:)

gercekten oyle.
bende mıyop asti var.
karşıya bakarım ama o ınsanın bana baktığını anlamıyorum.bakışsak bıle anlamam.ben boş bakıyorumdur çünkü..doğru olabılır.taki gözlük ve lens kullanana kadar.kullanmaya başladıkça göremediğimi anladım.
sende lens ya da gözlük alacak paran yoksa bursumdan Allah rızası için sadaka nıyetıne alıvereyım deseydın.
yaş farkıda var..nabza göre şerbet ver.hemen ölüp bitmeyin biraz dalga geçin sizde.

18 yaşında bir insansın 31 yaşında bir insanla hiçbir ortak noktanız olamaz bence.Ayrıca adam evli bile olabilir.

Adam bakıyor mu bakmıyor mu bilemiyorum ama siz ona göre küçüksünüz. Bu yaşta biri size bakıyorsa bana göre sapıktır. Cinsellik dışında bir beklentisi olacağını sanmam. Benim de istediğim bu diyorsanız ona bir şey diyemem. Sonuçta çocuk değilsiniz. Orası sizin bileceğiniz iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…