Anlam Veremiyorum

Şu mevzunun sebebini şu yaşa geldim hala anlayamadım. Yani anlayabilmiş olsaydı sevgilil ti peşpeşe dizerdim sanıyorum

Fake hesaptan mesaj atmakla adamın totosunu taaa arşa çıkarmışsınız zaten. Mesajı atanın siz olduğunu anlamıştır. Çok ergence davranmışsınız diyeceğimde zaten ergensiniz. Adam koşarak uzaklaşır bu çocukça hareketten sonra.

31 yaşındaki adamlar 30 yaşındaki kadınla bile anlaşamıyor.
Tamamen fantezi amaçlı bu işler.
Okulunuzu okuyun aceleniz yok ve yaşıtlarınız daha masum emin olun.

Bir kaç kişi daha böyle söylemiş biraz utandım açıkcası ama kendisi hem okulda hem okul dışı aşırı sosyal biri tango kursuna vs gitmesi hem benım yasımdan hem kendi yasından cok kişiyle muhattabı var benim oldugumu kesin anlamıs mıdır ki

Keşke tren mi geçiyor ? Diye sorsaydınız. En sevmediğim şeydir şu flörtöz tipler. Bence hiç bulaşmayın. Zaten sizin olduğunuzu anlamıştır. İstese size mutlaka bir ışık yakardı.
Ben bir kere boyle trene bakar gibi bakan biriyle kavga etmiştim. Disari da cikamayacak bu kadinlar

Sizin olduğunuzu anlamamış olması daha kötü bence. Adam kaç kişiyi kesiyorsa artık sabahtan akşama kadar acaba bu hangisiydi diye düşünmesi demek olur bu

Kızım git kendi yaşıtın birisini bul ve hayatını yaşa. Ne yapacaksın kendinden 13 yaş büyük adamı. Biraz aklınızı kullanın Allah aşkına ya !
Açıkçası zaten burada yazılanları dinleyeceğini sanmıyorum. Sen şimdi ''Seviyorum, ben kalbimin sesini dinleyeceğim'' diyeceksin. Sonra olacakları bizimle buradan paylaş olur mu?

Ha 17 ha 18. Sizin yaşınızdaki birine bakan 30 lu yaşlardaki adamdan sapıklık beklerim. Çok toysunuz daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…