Anlam veremiyorum.

Zeyno61

♥ Bi bedende ; üç kalp ! ❤
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2013
7.374
552
398
Merhaba kk üyeleri.. Oncelikte telefondan yaziyorum, yalnisim olursa kusuruma bakmayin.
Dun cok acayip seyler oldu, kocamla butun gece ayaktaydik. Adina busra diyeyim, busra evimizde cok emegi olan adamin karisi.. Kp yaninda calismis zamaninda. C.tesi gunu onlara gittim aksam 4 cift toplanacaktik, erkenden gideyim de (6 aylik hamile) cok yorulmasin dedim. Bu onunla 2. gorusmemizdi boynuna kramp girdi masaj bile yaptim.. Aksam geldi herkes iyi gecti 12 gibi dagildik evlere.. Eve gelince yarin sana gelcem yazmis, kocama sordum farketmez ben giderim disari dedi. Buyur gel dedim. Saat 2 de geldi. Cay yaptim sohbet muhabbet hic bi sorun yoktu. Odama gececektim gel bak o dedigim nevresim takimini serdim dedim. Oda geldi bakti, komidinin ustunde makyaj malzemelerime bakmaya basladi. (Tesetturluyum 4 aylik evliyim sadece evde esime suslenmek icin almistim.) Ruj , far , iki goz kalemi aldi koynuna koydu benim diyerek saka yapti sandim. Alt katima indik bi baktim cantasina koydu. Neysee ya sabir onda degilim.. Kocasi geldi kocamla beraber. Sofra kurdum yedik yukariya ciktik. Oturma odam civil civil orda oturup tv izlerken daraldigini ve odama gecmek istedigini soyledi. Sabahtan beri nerdeyse ayaktayim belim agridi gecelim birazda uzanayim dedim. (1 hafta once kurtaj oldum) Cami actim nefes alsin diye oysa kendim titriyorum soguktan.. Neyse ciktik bi kere daha girdik odama daraliyorum dedi yine.. Bu kez agrilarim artti hap aldim icip geliyorum dedim asagida icip yukariya ciktim. Gogsunde para unuttugunu sabah kocasinin verdigini ve kasindirdigini soyledi. (Sabahtan beri yeni mi kasindi diye dusundum) O an cok sikildim ondan.. 12 de ciktilar
. Kocam odadaydi ve birden hayir ya diye ses totunu yukseltti. Kostum baktim cuzdani elinde para sayiyor "500 tl yok" dedi. Icim daraldi aklima hemen busra geldi gogsunden cikarttigi para katlanmisti. Aradik boyle boyle baska giren olmadi dedik.Kocasi cok sakindi yok olmaz falan dedi ama kocam niyee bu kadar sakin dedi dusunduk dusunduk ve kp gittik. Yapmistir insan hali belli olmaz dedi. Ustelik bebeginin ustunede yemin etti. Kv bende olsam bende ederdim korkuma dedi. Sabah busra mesaj atmis senden beklemezdim vs.. Ben mi aldim kocanin alin teriyle kazandigi parayi!
Ne bi ruj ne para nasil yapar buna anlam veremiyorum! Buda bize iyi bi ders oldu.

vallahi anlamadım
seni hırsızlıkla mı suçladı

Hirsizlik yapan ta kendisi.. Uste cikan da o kendime yediremiyorum..

esımle benı gorucu usulu tanıstıranlarda bızım epı topu takılan 1 altınım vardı onu caldılar .dusunkı bızı esımle bıraraya getıren onlar ama gıttı yanı..detayları anlatmayacagım ama dustugum durumu Allah dusmanıma vermesın.

Kadin eline geçirdiğini koynuna tikistiriveriyor. Ne tuhaf ne manyak bisey bunlar kari koca.

Daha ikinci görüşmede yatak odanıza almanız yanlış olmuş . Orası kişilerin en özel alanı , öyle de kalmalı .

Insanın aklına şüphe düşmemesine imkan yok ama kabul etmemişler maalesef yapacak bir şey yok . Bu kadar yakınlar ama kayınpederiniz yapmamıştır diyememiş . Enteresan geldi bana .
Tecrübe oldu sizin için . Geçmiş olsun .
Görüşmeyi de kesmek en iyisi .

Hirsizlik yapan ta kendisi.. Uste cikan da o kendime yediremiyorum..

artık allahın selamını bile vermeyin bu kadına böylesi daha neler yapar kimbilir yüz yok çünkü baksana hayretler içerinde kaldım

Son düzenleme:

birdaha görüşmemelisin onunla, ispatta edemezsin, ama davranışlari çok basit birine benziyor kişilik olarak, parayı almışsada su için ve bir dagada görşmeyin

uff insan harama nasıl el uzatır ya.
uzatır da doğmamış bebeğinin üzerine yemin eder mi?!!!!

nasıl ispat edeceksiniz, edemezsiniz. bitti gitti gözüyle bakacaksınız mecbur.
bir de üste çıkmaya çalışıyor "yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış" o misal.
görüşmezsiniz bir daha olur biter.

ama ders olsun hem size, hem de bizlere.
demek ki kimseyi yatak odasına , özel alanlarımıza sokmamak gerekiyormuş.

buda size ders olsun kimseyi sokmayın yatak odanıza
alttan alayım falan da demeyin gerekirse polise bile gidin bu ne yüssüzlüktür pes doğrusu.

o ne ki biz eşimin cüzdanını cartını curtunu parasını pulunu düğünde emanet ettiğimiz sadıçımız tarafından yedik kazığın daniskasını heheeeyt

onu farkettimde gerisini anlamadım ne parası kim kimi neyle suçladı..

yatak odasına bir daha çıkmışlar. kadın rujları falan aldıktan sonra 2.kez. uzanıcam ağrım var demiş.
ev sahibi ilaç almak için aşağıya inmiş, kadın da ev sahibinin kocasının cüzdanından 500 TL.yi indirmiş.

artık allahın selamını bile vermeyin bu kadına böylesi daha neler yapar kimbilir yüz yok ünkü baksana hayretler içerinde kaldım

Allahin selamini haketmiyor ki canim butun gece agladim dusundum bi turlu cikamiyorum icinden.. Anlayamadigim bebeginin ustune nasil yemin eder..

o ne ki biz eşimin cüzdanını cartını curtunu parasını pulunu düğünde emanet ettiğimiz sadıçımız tarafından yedik kazığın daniskasını heheeeyt
Allah buyuktur ne dıyeyım gozlerı donecek ınsanlarda degıller herseylerı var genelde bunu yapanların..ıhtıyacları olsa kı ne olur haklılık payları olamaz hıcbır sekılde..yazıklar olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…