Anlam veremiyorum.

Allahin selamini haketmiyor ki canim butun gece agladim dusundum bi turlu cikamiyorum icinden.. Anlayamadigim bebeginin ustune nasil yemin eder..
Polise şikayet edin canım,cüzdan dan parmak izi falan bırakılmıştır büyük ihtimal,KK de haber bölümünde okudum komşularının evini soyan kişi üst kat komşusu çıktı,kamera yerleştirmişler yatak odasına ve kasaya komşusu çıkmış.

Neden şikayetçi olmuyosunuz eğer olmuyosanızda bir daha aynı ortama girmeyin derim ben en çok rujunuzu falan alınca tepkı göstermemenize şaşırdım ben derdim canım çantana attın benim malzemeleri daldın galiba diyerek falan alırdım ne biliyim

hayır Büşra hırsız çıktı..ev sahıbı masum..

anlamadığım kocasına mı soyledınız o an?

Busra ile mesajlastik once varsa soyle hatani telafi et diye.. Kadini yapmamissa bile ki yapti sucluyoruz arayip saydirmak yerine mesajla ugrasiyor. Kocasini aradik hic demediki ben vermistim parayi..

Ne insanlar var gerçekten.Diyecek bir şey bulamadım.
Başkasının parasına aleni göz dikip araklayan insandan her şey ama tüm kötülük beklenir. bir kere adı hırsızlık, ikincisi haram. Çıkmaz mı o para bir yerden senden?

Busra ile mesajlastik once varsa soyle hatani telafi et diye.. Kadini yapmamissa bile ki yapti sucluyoruz arayip saydirmak yerine mesajla ugrasiyor. Kocasini aradik hic demediki ben vermistim parayi..
yalnız insanların koynundaki paranın sizin paranız olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Tek haklı neden bu ise çok yanlış.
Belki bir yerden çıkar ben onun aldığından eminsiniz sanmıştım.

zaten ruju cebe ındıreni ne diye odada yalnız bırakıyorsun ki..gıcık oldum kıza,ne basit Bi insan..

Yine alirim diye dert etmedim acikcasi tuhafti ama kocalarimiz gelince cok sikti bunaltti beni. Kocam ve kp birakalim Alkah islah etsin dediler.. Bi daha ayni ortam da bile bulunmam.

yalnız insanların koynundaki paranın sizin paranız olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?
Tek haklı neden bu ise çok yanlış.
Belki bir yerden çıkar ben onun aldığından eminsiniz sanmıştım.
Para kendiliginde gidemez ki canim gun boyu bi tek o girdi kocamla benden baska.. Ve suphemdeki en buyuk neden ise kocasiyla konustugumuzda sakinligi ve demedi mi ben verdim parayi.. Cabucak siyrilirlardi..

Birdaha asla gorusme boyle insanla..
Terbiyesiz yaaa.

Allah yedirmesin diyelim başka ne denebilirki bu durumda .zaten rujunuzu ,farınızı alabilirim diye sormadan izinsiz almasından belli niyeti.

Biyandan esinizle KP hakli allahindan bulsun, ama eminsenizde sikayet etmek gerekir, en azindan hem baska insanlarda kendilerini koruya bilir hemde en önemlisi kendisi tedavi görür, belliki rahatsiz... Sizin en önemli yapacaginiz bidaha görüsmemek tabii ki, bide her önüne geleni yatak odaniza sokmayin heleki altin ve para bulunuyorsa, insanlar maalesefki seytana uya biliyorlar...

Para kendiliginde gidemez ki canim gun boyu bi tek o girdi kocamla benden baska.. Ve suphemdeki en buyuk neden ise kocasiyla konustugumuzda sakinligi ve demedi mi ben verdim parayi.. Cabucak siyrilirlardi..
ne ilginç düşmemiştir herhalde.
bir de nasıl evinize gelen insanlara hemen diyebiliyorsunuz böyle böyle diye.
Ben olsam önce bir arar tararım evi.. Sonra ne halt yiyeceğim diye düşünürdüm.
Nasıl söylediniz eşine? Sizde miydiniz henüz söylenirken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…