benim kararim bu sizin değilArkadaş edinemiyorum diye üniversiteyi mi bıraktın? Doğru anladıysam, çok büyük hata yapmışsın.
19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
Ya size ne? ???arkadaşın olmadı diye mi bıraktın üniversiteyi?
iyi ki bıraktım diyorsun bir de??
İşte bu yüzden arkadaş edineniyorsundur, ne dersin.benim kararim bu sizin değil
Arkadaş da olmadıAdı üstünde dost başka arkadaş başka. Benim de saysan bir elin parmak sayısını geçmez dost diyeceğim insan. O nedenle çok takılma bu konuya. Yaşın henüz küçük ileride iyi dostluklar kurabilmen dileğiyle.
Anlamadım? ????Arkadaş edinemiyorum diye üniversiteyi mi bıraktın? Doğru anladıysam, çok büyük hata yapmışsın.
Ya size ne? ???
Bu uslüpla bundan sonrada olmaz güzelimYa size ne? ???
Açık aramayi biliyorsunuz işinize gelmeyen bir şey duyduğunuz an.oldu o zaman.
sorunun cevabı da kendinde saklı zaten.
benim kararim bu sizin değil
Benim hassas olduğum bir konuda dikkatli konussaydiniz öyle bir üslupla konuşmazdim. Okulu bıraktım artık ne gerek var ay tüh mu diyeyimBu uslüpla bundan sonrada olmaz güzelim
Açık aramayi biliyorsunuz işinize gelmeyen bir şey duyduğunuz an.
Siz kime hakaret ediyorsunuz size öyle dedim diye hayatım mi karar sinHerkes fikrini soyluyor agrasif olmaya gerek yok. Belki de verdigin su agrasif cevap yuzunden arkadasn yoktur? Bana kalirsa okulu birakarak aptallik yapmissin. Kimse okula arkadas yapmak icin gitmiyor. Seneye tekrar hazirlan derim seni kurtaran arkadas olmayacak. Ayrica eve kapanip mi arkadas yapmaya calisiyorsn?
Siz kime hakaret ediyorsunuz size öyle dedim diye hayatım mi karar sin
benim ne işime gelecek be?
arkadaşım yok diye konu açmışsın, arkadaşın yok diye üniversite bırakmışsın.
benim mi işime gelmiyor şimdi.
çok da derdimdi. Allah Allaahhh !!!
Hakaret eden yok, agrasif olana agrasif tepki yani anlatabildim mi?
Sen daha ilk yoruma saldırdın ki hangi akıllı insan sormaz okul konusunu, ne bilelim senin hassas olduğunu ayrıca ben okulla alakalı bişey yazmadım, yazacaktım baktım arkadaşa ayar çekiyorsun, işte tam bu yüzden dostsuzsun burdaki bir çok insan senden büyüktür madem konu açtın dinle insanları dinlemezsen dinletemezsinn ayyy bende cevap veriyorum ne halin varsa gör.Benim hassas olduğum bir konuda dikkatli konussaydiniz öyle bir üslupla konuşmazdim. Okulu bıraktım artık ne gerek var ay tüh mu diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?