Aptal bana göre bir hakaret.
Dost var mıdır?19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
Üslubun çok yanlış...Dizi izlemeyi bırak güzel kitaplar oku. İnsanlara sevecen kibar güleryüzlü davranmayı dene. İlk önce ayna karşısında kendi kendine prova yap. 19 yaşındasın ve hiç arkadaşın dostun olmamış hiç hiç normal değil .. bir insanın dostum yok demesi normalde arkadaşım hiç olmadı demesi çok ciddi bir durum. eğer ki kendini rahat hissetmiyorsan psikoloğa git çünkü bu çok ciddi mesele. İnşallah sorunlarını biran önce çözersin.19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
arkadaşın olmadı diye mi bıraktın üniversiteyi?
iyi ki bıraktım diyorsun bir de??
İşte bu yüzden arkadaş edineniyorsundur, ne dersin.
Bu uslüpla bundan sonrada olmaz güzelim
Herkes fikrini soyluyor agrasif olmaya gerek yok. Belki de verdigin su agrasif cevap yuzunden arkadasn yoktur? Bana kalirsa okulu birakarak aptallik yapmissin. Kimse okula arkadas yapmak icin gitmiyor. Seneye tekrar hazirlan derim seni kurtaran arkadas olmayacak. Ayrica eve kapanip mi arkadas yapmaya calisiyorsn?
insanları kırıyorsun canım.Eleştiri kabul edemediğin gibi,burnunun dikine gider gibi bi halin var.insanlar seninle bu yüzden arkadaşlık edemiyor belli ki.
dost işi de eş iş gibi nasip işi demekki sizin cevrenizde size hayrı dokunacak yada hayırlı bir insan yokmuş olmamış.bunun için üni bırakılmaz.yine de kaldığınız yerden aöf ile devam edebilirsiniz.
Miranda kızın açığını arıyoruzbenim ne işime gelecek be?
arkadaşım yok diye konu açmışsın, arkadaşın yok diye üniversite bırakmışsın.
benim mi işime gelmiyor şimdi.
çok da derdimdi. Allah Allaahhh !!!
derdi ne Allah aşkına millete çemkirmek mi ? Daha ilk yorumda basmış lafı, size ne diye bize neyse niye açmış o zaman?Arkadaşlar konu sahibinin yaşı küçük ve cidden bu konuda çok dertli. Evet biraz sert çıkmış ama ne olur biraz daha hassas davranmaya çalışalım. Benimki sadece bir rica.
Senelerdir dışta kaldığım için çok doldum unv bırakınca daha iyi oldu çünkü okul ortamı beni gerdi sıktı bunaltti
ama ben şimdi aof için ygs ye gireceğim sosyal hizmet bölümü var stajı da var benim için daha iyi
Bu tavırla ve üslupla elbette olmaz.
Güzelce giyin, bütün negatifliğini at üzerinden, arkadaş edinebileceğin kurslara git ve insanlara olumlu yaklaş. Hep karşındakinden bekleme, bir çay içmeyi, bir yemek yemeyi sen teklif et.
İlk fırsatta da üniversiteye git. İlerde pişman olursun.
Miranda kızın açığını arıyoruz
derdi ne Allah aşkına millete çemkirmek mi ? Daha ilk yorumda basmış lafı, size ne diye bize neyse niye açmış o zaman?
mesajında vermişssin bu detayı.üniversiteyi bıraktım bu yüzden demişssin.Ya size ne? ???
Konuyu okuyunca derdi dostsuz olmak ve bunun içinde okulu bırakmak gibi algılanmış, şundan dolayı bırakmak zorunda kaldım dememiş ki yoksa okulunuda bırakabilir kim ne diyebilir değil mi bak sen açıklama yapmasan başka sorundan bıraktığını bilmeyecektim.Kesinlikle haklısınız. Ben arkadaşı biraz tanımasam ben de çok tepki gösteririm. Ama inanın sadece çok dertli biri var karşınızda. O dertlerden çok çok bunalmış biri. O kadar ki okulu bırakmaya kadar gitmiş.
Hah işte güzelim, gelecekler planlarını da yaz. Okulu bıraktım deyince inan çok üzüldüm. Ben sana okulu bıraktın tüü kaka diye yazmadım, seni düşündüğüm için yazdım. Buradaki herkeste bu amaçla yazıyor zaten.
Eğer mümkünse kurslara da git, mesela ingilizce kursu? Orada da arkadaş edinebilirsin. İsmek'in kursları var araştır istersen, ne dersin?
Ben hepsini denedim "gel buyur bişeyler yapalim" telefonla aradım insanları hallerini Hatırlarını sordum ama sonu yıpranmak oldu bu yüzden bir daha okula donmeyecegim aof okuyacağım ondan da iş imkanı elde eden çok var
Sekerim, insanlar cins. Inan bana bu anlattigin insanlardan dost olsa da bir kazanimin olmaz. Bunlarla dost olsan ne, olmnasan ne ? Universiteyi birakmaya deger mi ? Kurs, staj vs universite diploman olmadigi gercegini degistirmez. Anlattigin seylerin hicbiri universiteyi birakmana sebep olamaz, olmamali.
Insanlara alinip universiteye gitmezsen sadece kendine edersin.
19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?