anlam veremiyorum

Bir karar vermişsin. Yanlış yapmışsın ve yanlış yapmış olduğunu sanırım artık sende farkediyorsunki insanlar bu yönde tepki verdiğinde bir anda alevleniyorsun. Ve evet artık geri dönüp hatanı telafi edemeyeceğine göre ah ahlanıp evde oturmaya gerek yok. Öncelikle kişisel gelişime ilişkin kurslar seminerler var ise bunları takip edip gitmeni. bu yönde bol bol kitaplar okumanı ve mümkün ise bir işe girip çalışmanı tavsiye ederim.

dost işi de eş iş gibi nasip işi demekki sizin cevrenizde size hayrı dokunacak yada hayırlı bir insan yokmuş olmamış.bunun için üni bırakılmaz.yine de kaldığınız yerden aöf ile devam edebilirsiniz.

Dost var mıdır?

Tartışmaya çok açık bir soru.

Bunun için canını sıkma. Bu da aynen evleneceğin insanı aramak gibi, teleskopla arasan bulamazsın, ama biriyle tanışırsın frekanslarınız tutar falan.

Ama arkadaş kavramı üstünde dur, dost çok ağır ve yüklü bir kavram seni üzebilir.

Aptal bana göre bir hakaret.

Bu tavırla ve üslupla elbette olmaz.

Güzelce giyin, bütün negatifliğini at üzerinden, arkadaş edinebileceğin kurslara git ve insanlara olumlu yaklaş. Hep karşındakinden bekleme, bir çay içmeyi, bir yemek yemeyi sen teklif et.

İlk fırsatta da üniversiteye git. İlerde pişman olursun.

Üslubun çok yanlış...Dizi izlemeyi bırak güzel kitaplar oku. İnsanlara sevecen kibar güleryüzlü davranmayı dene. İlk önce ayna karşısında kendi kendine prova yap. 19 yaşındasın ve hiç arkadaşın dostun olmamış hiç hiç normal değil .. bir insanın dostum yok demesi normalde arkadaşım hiç olmadı demesi çok ciddi bir durum. eğer ki kendini rahat hissetmiyorsan psikoloğa git çünkü bu çok ciddi mesele. İnşallah sorunlarını biran önce çözersin.

arkadaşın olmadı diye mi bıraktın üniversiteyi?
iyi ki bıraktım diyorsun bir de??

İşte bu yüzden arkadaş edineniyorsundur, ne dersin.

Bu uslüpla bundan sonrada olmaz güzelim

insanları kırıyorsun canım.Eleştiri kabul edemediğin gibi,burnunun dikine gider gibi bi halin var.insanlar seninle bu yüzden arkadaşlık edemiyor belli ki.

Arkadaşlar konu sahibinin yaşı küçük ve cidden bu konuda çok dertli. Evet biraz sert çıkmış ama ne olur biraz daha hassas davranmaya çalışalım. Benimki sadece bir rica.

Senelerdir dışta kaldığım için çok doldum unv bırakınca daha iyi oldu çünkü okul ortamı beni gerdi sıktı bunaltti
ama ben şimdi aof için ygs ye gireceğim sosyal hizmet bölümü var stajı da var benim için daha iyi

benim ne işime gelecek be?
arkadaşım yok diye konu açmışsın, arkadaşın yok diye üniversite bırakmışsın.

benim mi işime gelmiyor şimdi.
çok da derdimdi. Allah Allaahhh !!!
Miranda kızın açığını arıyoruz
Arkadaşlar konu sahibinin yaşı küçük ve cidden bu konuda çok dertli. Evet biraz sert çıkmış ama ne olur biraz daha hassas davranmaya çalışalım. Benimki sadece bir rica.
derdi ne Allah aşkına millete çemkirmek mi ? Daha ilk yorumda basmış lafı, size ne diye bize neyse niye açmış o zaman?

Hah işte güzelim, gelecekler planlarını da yaz. Okulu bıraktım deyince inan çok üzüldüm. Ben sana okulu bıraktın tüü kaka diye yazmadım, seni düşündüğüm için yazdım. Buradaki herkeste bu amaçla yazıyor zaten.

Eğer mümkünse kurslara da git, mesela ingilizce kursu? Orada da arkadaş edinebilirsin. İsmek'in kursları var araştır istersen, ne dersin?

Ben hepsini denedim "gel buyur bişeyler yapalim" telefonla aradım insanları hallerini Hatırlarını sordum ama sonu yıpranmak oldu bu yüzden bir daha okula donmeyecegim aof okuyacağım ondan da iş imkanı elde eden çok var

Miranda kızın açığını arıyoruz

derdi ne Allah aşkına millete çemkirmek mi ? Daha ilk yorumda basmış lafı, size ne diye bize neyse niye açmış o zaman?

Kesinlikle haklısınız. Ben arkadaşı biraz tanımasam ben de çok tepki gösteririm. Ama inanın sadece çok dertli biri var karşınızda. O dertlerden çok çok bunalmış biri. O kadar ki okulu bırakmaya kadar gitmiş.

mesajında vermişssin bu detayı.üniversiteyi bıraktım bu yüzden demişssin.
üzerine konuşulmasını istemiyorsan bunu saklayabilirdin.
bu kadar hırçınlaşmanın gereği yok.insanlar seni anlamak için soru soruyorlar.
bu uslubun olmamış.

Sekerim, insanlar cins. Inan bana bu anlattigin insanlardan dost olsa da bir kazanimin olmaz. Bunlarla dost olsan ne, olmasan ne ? Universiteyi birakmaya deger mi ? Benim universietde takildigim bir suru arkadasim var, sor hangisi simdi yanimda ? Herkes hayatta ayri yonlere gitti, o zaman takildim, eglendim, guzel vakit gecirdim bitti, gitti. Inan bana olmasalar da olurdu. Can dostum olmazsa olmaz dedigin maximum 2-3 kisi oluyor zaten hayatinda, onlar da nasip isi.

Kurs, staj vs universite diploman olmadigi gercegini degistirmez. Anlattigin seylerin hicbiri universiteyi birakmana sebep olamaz, olmamali.
Insanlara alinip universiteye gitmezsen sadece kendine edersin. Bu insanlar yarin obur gun hayatinda olmayacak ki. Ama sen boyle yaparsan onlar guzel yerlere gelirler, is guc sahibi olurlar sen de arkalarindan bakarsin. Seni umursamayan insanlara kizip yanlis kararlar verme lutfen.

Su anda hayatimdan memnunum demissin ama 10 yil sonra para icin koca eline bakarken kafani taslara vurursun, bir de boyle bak lutfen.

Son düzenleme:
Konuyu okuyunca derdi dostsuz olmak ve bunun içinde okulu bırakmak gibi algılanmış, şundan dolayı bırakmak zorunda kaldım dememiş ki yoksa okulunuda bırakabilir kim ne diyebilir değil mi bak sen açıklama yapmasan başka sorundan bıraktığını bilmeyecektim.

Kursta da edinemem ki
ben çok kendi dünyamda mi kalıyorum nedense artık olmuyor

iş yeri stresini kaldırabileceğine eminmisin ?
mutlu olabileceğin uğraşlar bulmaya çalış.stresini sıkıntı atacak hobiler edin.imkanın doğrultusunda bir uğraş edin kendine.Herkes yanında gülebileceği huzur duyacağı kişilere yakınlaşır.Ve kimse mükemmel değildir.Arama olduğu gibi kabullenmeye bak.

İşte buydu demek istediğim Tuğba.

İnsanlar devam ediyorlar hayatlarına. Ve meslek sahibi olacaklar, kendi ayakları üzerinde duracaklar. Sen onlar yüzünden böyle bir karar almışsın ama ilerde bu yüzden sıkıntı çektiğinde, kimse seni düşünmeyecek.

Aslında en büyük kötülüğü kendimize biz yapıyoruz. Lütfen geri dön, bir şekilde meslek sahibi olmanın yollarını bul, sevdiğin ilgilendiğin alanlara yönel. Zamanla yoluna girecektir her şey.

Öncel,kle canım yaşın çok genç hiç takılma böyle şeylere bunun yanında ünv sırf arkadaş yüzünden bıraktığına gerçekten üzüldüm bende ünüversite okudum evet sadece bilgi alışverişi yapardım onun dışında herhangi bir arkadaşlığım olmadı o yıllar boyunca tabiki bende isterdim ancak güvenebileceğim dosluklarım olmadı karşılıklı sanırım bu süreçler ama hiç bırakmayı onlar için hayatımı köreltmeyi düşünmedim ve şuan 10 yıl lık iş hAYAtım var sorsan gene yok arkadaşım oda iş hayatından ama bana yeten 2 tane çok şükür dünyalar güzeli evladım ve ailem va r bin şükür seninde bu yüzden üzülmeni istemem mutlu ol bırak tek tek sen takılmadan düşünmeden arkandan gelsinler abla tavsiyesi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…