anlam veremiyorum

neden bu kadar atarlısın sakin ol biraz, ben sosyal hizmet okuyorum aöf son senem evet stajı var lakin artık okadar kazanmak kolay değil puanları yükseldi ne güzel arkadaşında yokmuş vur kafayı ders çalış , kazanmaya bak , sosyal hizmet dersleri sana çok iyi gelir psikoloji dersleri var senın psikolojın baya bozulmuş olgunlaşırsın . ünüversite ortamını bende sevmıyorum aöf okudum oyuzden hiç takılma o konuya..

Aslında başka sorun değil. Sorun tam olarak da arkadaş edinememek. Şu an böyle söyleyince basit gibi geliyor ama onunla biraz konuşsanız öyle değil.

Kursta da edinemem ki
ben çok kendi dünyamda mi kalıyorum nedense artık olmuyor

E kuzum o zaman sıkıntı sende. BAk kızma bana, ama kendi dünyamda kalıyorum diyorsun. Arkadaşlık birazda başkasının dünyasına dahil olmaktır.

Sen yakınlık göstermezsen olmaz ki.

Tüm yolları kapatıyorsun olmaz ki diye. Asıl bu şekilde olmaz. Kursa git muhakkak, arkadaş olamama korkusuyla yaklaşma ayrıca insanlara. Gayet normal bir dialog gelişir zaten, doğal ve normal bir durum bu. Kendini kasma, rahat ol, sen arkadaş olamıyorum diye kapatmışsın kendini, e nasıl arkadaş bulacaksın?

isine gelmeyince millete cemkiriyorsundur belki, bu yuzden de kimse yaninda olmaktan hoslanmiyordur, bence sebep bu ...yuzles bir kendinle cnm. 19 yasindasin. ergenlik de bitmis, neyin tripleri bu...

benimde iş yerimde arkadaşım yok... canımda çok sıkılıyor. yapmam gereken işleri yapıyorum. pek fazla konuşmadan akşam oluyor. dostlarım önceki arkadaşlıklarımdan. diğerleri umrumda değil. çıkarları kesişenler ordusu... dostluk eskide kaldı...

üniversite ortamını da bu şekilde bakın. af felan varsa geri dönün... ailenizin yaladığı şehre aldırın okulunuzu...

iş ortamı üniversite ortamından daha kötü (benim şansıma da olabilir)...

Senin neden arkadas edinemedigin ortada !!
Ben olsam bende cekemezdim senin gibi birini ..

Daha burdakiler bisey sormadan tersliyorsun , normal hayatinda acaba nasilsin...

Senin neden arkadas edinemedigin ortada !!
Ben olsam bende cekemezdim senin gibi birini ..

Daha burdakiler bisey sormadan tersliyorsun , normal hayatinda acaba nasilsin...

Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.

Tubanur, eğer af dönemine denk gelirse yeniden başvurmanızı tavsiye ederim.
O ortamda yaşadığınız sıkıntıların daha çoğunu( arkadaşsızlığın) okumadığınız için çekebilirsiniz. Çok iyi düşünün.

Eğer bu şekilde agresif ve kırıcıydanız arkadaşlarınız da bundan çekiniyor olabilir, belki o yüzden uzaklaşıyorlardır.
Oyle dost sanıldığı kadar önemli değil. Şuana kadar amiyane tabirle arkadaşımdan fostumdan " kazık yemedim" diyen çok azdır. Bu hayatta en iyi dost yaşıyorsa annedir.

Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.
bir bakalım bakalım eski konularına.:))
ancak hakverirsin ki hepimiz eski konulara dönüp bakmıyoruz çoğunlukla.
direk size ne filan diye saymaya başlaması hiç hoşuma gitmedi benim şahsen:))
olur küçüktür henüz.

Gecmis konularina bakmadim canim , Ben bu konudaki yorumlara odaklandim..

Gecmis konularina bakmadim canim , Ben bu konudaki yorumlara odaklandim..

Yok geçmiş konuları okumak durumunda değilsiniz zaten ve de o mesaja tepki göstermekte çok haklısınız. Ama o kadar hassas biri ki.

eski konularında sana konulan teşhisler olmuş yazmışssın.
sosyal fobi gibi bir teşhiste bulunmadılar mı acaba?
sürekli insanlarla iletişim probleminden bahsetmişssin.

Birincisi arkadaşım yok diye okul bırakılmaz zaman geri gelmeyecek ve çok pişman olacaksın
İkincisi burdan bakıldığında hiçte sevgi dolu gözükmüyorsun iki cümle ile elektriğini hissedebildim ve açıkçası senin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim.

eski konularında sana konulan teşhisler olmuş yazmışssın.
sosyal fobi gibi bir teşhiste bulunmadılar mı acaba?
sürekli insanlarla iletişim probleminden bahsetmişssin.

Aslında teşhis üzerinde pek durmuyor Doktor. sadece Bipolar a benzediğini söyledi.

Bence iki cümle ile birinin kişiliğine karar verilemez.

Aslında teşhis üzerinde pek durmuyor Doktor. sadece Bipolar a benzediğini söyledi.
5 senedir filan tedavi gördüğünü söylemişsin.
dr.un özel mi yoksa devlet hastanesine mi gidiyorsun?
teşhisin önemli olmadığını söylemesi biraz garip.
sonuçta tedaviye ve ilaçlara ona göre yön vericek,sana telkinleri de o yönde olacak.
insanlarla iletişimde yaşadığın sıkıntılar nedir tam olarak?
sosyal fobide insanların sesi titrer,yüzü kızarır,toplum karşısına geçip 2 kelime etmek onlara ölüm gibi gelir vs.
bilemiyorum senin durumun bunlara benzer mi?
bipolar bozuklukta iletişim zorluğu yaşar mı hastalar emin değilim ama bu işin cahili olsak ta sanki teşhis ve yönlendirmelerinde hata var gibi tubanur.
eğer paylaşmak istersen yukarda verdiğim örnekler ile aranda benzerlik var mı yazarmısın?

Sosyal fobideki şeyler yok.
Ama içe dönükluk var
Doktor devlet hastanesinde ve profesör. O bana söyle bir şey tavsiye etti. Gündüz Hastanesi var orada etkinlikler geziler terapiler oluyormuş .haftaiçi ordasin haftasonu evde sosyal problemleri çözmek için iyi oluyormuş. Şu an doluymus ama yer olduğunda arayacaklar. Doktor da bir dene dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…