Konuyu okuyunca derdi dostsuz olmak ve bunun içinde okulu bırakmak gibi algılanmış, şundan dolayı bırakmak zorunda kaldım dememiş ki yoksa okulunuda bırakabilir kim ne diyebilir değil mi bak sen açıklama yapmasan başka sorundan bıraktığını bilmeyecektim.
Kursta da edinemem ki
ben çok kendi dünyamda mi kalıyorum nedense artık olmuyor
Senin neden arkadas edinemedigin ortada !!
Ben olsam bende cekemezdim senin gibi birini ..
Daha burdakiler bisey sormadan tersliyorsun , normal hayatinda acaba nasilsin...
Arkadaş da olmadı
zaten bir kaç arkadaş bir tane dost gerwkliymis Yok bende
ohooooo sen özünde de böyle terssenYa size ne? ???
bir bakalım bakalım eski konularına.:))Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.
Gecmis konularina bakmadim canim , Ben bu konudaki yorumlara odaklandim..Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.
bir bakalım bakalım eski konularına.:))
ancak hakverirsin ki hepimiz eski konulara dönüp bakmıyoruz çoğunlukla.
direk size ne filan diye saymaya başlaması hiç hoşuma gitmedi benim şahsen:))
olur küçüktür henüz.
Gecmis konularina bakmadim canim , Ben bu konudaki yorumlara odaklandim..
Anladim canim okumak isterdim ama telefondan gecmis konulari goremiyorum.Yok geçmiş konuları okumak durumunda değilsiniz zaten ve de o mesaja tepki göstermekte çok haklısınız. Ama o kadar hassas biri ki.
eski konularında sana konulan teşhisler olmuş yazmışssın.19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
eski konularında sana konulan teşhisler olmuş yazmışssın.
sosyal fobi gibi bir teşhiste bulunmadılar mı acaba?
sürekli insanlarla iletişim probleminden bahsetmişssin.
Birincisi arkadaşım yok diye okul bırakılmaz zaman geri gelmeyecek ve çok pişman olacaksın
İkincisi burdan bakıldığında hiçte sevgi dolu gözükmüyorsun iki cümle ile elektriğini hissedebildim ve açıkçası senin gibi bir arkadaşım olsun istemezdim.
5 senedir filan tedavi gördüğünü söylemişsin.Aslında teşhis üzerinde pek durmuyor Doktor. sadece Bipolar a benzediğini söyledi.
5 senedir filan tedavi gördüğünü söylemişsin.
dr.un özel mi yoksa devlet hastanesine mi gidiyorsun?
teşhisin önemli olmadığını söylemesi biraz garip.
sonuçta tedaviye ve ilaçlara ona göre yön vericek,sana telkinleri de o yönde olacak.
insanlarla iletişimde yaşadığın sıkıntılar nedir tam olarak?
sosyal fobide insanların sesi titrer,yüzü kızarır,toplum karşısına geçip 2 kelime etmek onlara ölüm gibi gelir vs.
bilemiyorum senin durumun bunlara benzer mi?
bipolar bozuklukta iletişim zorluğu yaşar mı hastalar emin değilim ama bu işin cahili olsak ta sanki teşhis ve yönlendirmelerinde hata var gibi tubanur.
eğer paylaşmak istersen yukarda verdiğim örnekler ile aranda benzerlik var mı yazarmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?