- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
19 yaşındayım. İlköğretim ve lise hayatimda bir tane bile dostum olmadi. Ünv e başladım orda da olmadı ben de bıraktım unv iyi ki de bıraktım. Ve ben anlam veremiyorum sorduğum kişiler de nedenini bilmediklerini söylüyorlar. Ama bu yaşlarda dost en önemli seyken bir tane bile olmadı. Neden? Ben sevgi dolu olduğum için mi olmadı? Yani niye? Bir de acidilar üzüldü ler guyaciktan benle arkadaş olmak istediler bir baktım kaybolmuşlar
Yalnız iş ilanı gibi olmuş.
Minimum requirements are "birkaç arkadaş ve en az bir dost".
"Çok fazla arkadaş" is a big plus.
(Buna sesli güldüm.
Hakikaten ölçülebilir bir şeyden bahseder gibi olmuş. İki de yumurta kırdık mı tamamdır..)
Diğer taraftan, güler yüzlü olup insanlara iyi davranırsanız size denk arkadaş edinirsiniz muhakkak.
Ya size ne? ???
Anladım canım.Sosyal fobideki şeyler yok.
Ama içe dönükluk var
Doktor devlet hastanesinde ve profesör. O bana söyle bir şey tavsiye etti. Gündüz Hastanesi var orada etkinlikler geziler terapiler oluyormuş .haftaiçi ordasin haftasonu evde sosyal problemleri çözmek için iyi oluyormuş. Şu an doluymus ama yer olduğunda arayacaklar. Doktor da bir dene dedi.
Anladım canım.
çe dönüklük genetik bir yatkınlık.Yetiştiriliş tarzı ile de azalabiliyor ya da iyice baskın hale gelebiliyor.
yaşın itibari ve ailevi şartların itibari ile de zorlanıyorsun haliyle.
Gençlik dönemi başlı başına stres yüklü bir dönem.Türlü kaygıları oluyor insanın.
Dr.unun önerisi çok güzel.Peşini bırakma bence fırsat doğduğunda katıl mutlaka.
Ancak nacizane tavsiyem,sorununu öfkenin arkasına gizleme.
Öfken ile bir örtü örtüyorsun belki de duygularına.
Çevrene de farkında olmadan aşırı savunmacı davranıyor olabilirsin.
İnsanlarla samimi diyolog kurmanın yolu kendi duvarlarını yıkmaktan geçiyor biraz da.
Muhtemelen hem yaklaşamıyor hem de yaklaşmalarına izin vermiyorsun.
Ama zaman içerisinde aşacaksındır.
Olur böyle sıkıntılı çalkantılı dönemler.
Ayakların yere bastıkça,kendine güvenin oturdukça o gözünde dağ gibi büyüyen problemleri aşabildiğini göreceksin.
Konuya böyle sakin ve anlayışlı yaklaşabildiğiniz, herkesi de bu sağduyuya çağırdığınız için sizi tebrik ederim öncelikle... Hepimizin hassaslaştığı dönemler oluyor bazen, anlayış bekliyoruz bu noktada hak veriyorum size ama hiç tanımadığın insanlara "size ne" gibi söylemlerde bulunmak, biraz karakter ve ahlaki yapıyla da ilgili bence...Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.
Ya size ne? ???
Bu tarzda konuşursanız insanlarla arkadaşınız olmaz!Ya size ne? ???
Ergen..
Bu tarz benimdeki Ayşegül gibi bişeysin..
Benim boyumdan sananeeee sananeeee
Neden arkadaşın olmadığı ortaya çıktı..
Esen kalın...
Bak burda bile cevap alıcak cümleyi kurmuyoruz sana..
Önce üslubuna dikkat et sonra tekrar dene
Daha önce açtığım öneri başlığında üç dört sayfayi geçmedi. Ama burda kınama ve azarlamak için yapılan yorumlar sekiz sayfa! Bir defa size ne dediğim için benim kişiliğime karar Veremezsiniz. Beni görmeden birilerine benzetemezsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?