anlam veremiyorum

sosyofobi ya da başka bilemediğiniz bi iletişimsel rahatsızlığınız olabilir..
bi psikoloğa görünün..

Yalnız iş ilanı gibi olmuş.
Minimum requirements are "birkaç arkadaş ve en az bir dost".
"Çok fazla arkadaş" is a big plus.

(Buna sesli güldüm.
Hakikaten ölçülebilir bir şeyden bahseder gibi olmuş. İki de yumurta kırdık mı tamamdır..)

Diğer taraftan, güler yüzlü olup insanlara iyi davranırsanız size denk arkadaş edinirsiniz muhakkak.

Değil mi ya :) İnsan hayatına dair kavramlar sayılarla ve formüllerle tam olarak ifade edilebilseydi sosyal bilimler diye bir şey olmazdı zaten. Ben konu sahibini eğlenceli de buldum aslında kendine göre insanlara denk gelememiş bence.

Anladım canım.
çe dönüklük genetik bir yatkınlık.Yetiştiriliş tarzı ile de azalabiliyor ya da iyice baskın hale gelebiliyor.
yaşın itibari ve ailevi şartların itibari ile de zorlanıyorsun haliyle.
Gençlik dönemi başlı başına stres yüklü bir dönem.Türlü kaygıları oluyor insanın.
Dr.unun önerisi çok güzel.Peşini bırakma bence fırsat doğduğunda katıl mutlaka.
Ancak nacizane tavsiyem,sorununu öfkenin arkasına gizleme.
Öfken ile bir örtü örtüyorsun belki de duygularına.
Çevrene de farkında olmadan aşırı savunmacı davranıyor olabilirsin.
İnsanlarla samimi diyolog kurmanın yolu kendi duvarlarını yıkmaktan geçiyor biraz da.
Muhtemelen hem yaklaşamıyor hem de yaklaşmalarına izin vermiyorsun.
Ama zaman içerisinde aşacaksındır.
Olur böyle sıkıntılı çalkantılı dönemler.
Ayakların yere bastıkça,kendine güvenin oturdukça o gözünde dağ gibi büyüyen problemleri aşabildiğini göreceksin.
Şunu da ekleyeyim;eğitimine devam et.AÖF de okuyormuşssun.
bak seni anlamak için eski konularına baktım üşenmedim:))
Ayaklarının yere basması için eğitim alman şart ve de bir mesleğin olması.
Üniversiteyi bırakman bu yüzden ilk etapta çok dikkat çekti çünkü insanlar sana bunun hatalı olduğunu vurgulayacaklardı ama fırsat vermedin:))
Ama madem AÖF okuyorsun onu bırakma sakın.

Gündüz hastanesinde bir şey olduğunda mesela bir tartışma ya da benim yalnız kalmam Terapide konuşabilirmisim yani faydali olduğunu söylüyor doktor

Gerçek hayatta da çok canı yanmış birisi. Çok hassas ve sinirli. Geçmiş konularında da var. Tepki göstermekte haklısınız ama cidden konu sahibi de çok hassas.
Konuya böyle sakin ve anlayışlı yaklaşabildiğiniz, herkesi de bu sağduyuya çağırdığınız için sizi tebrik ederim öncelikle... Hepimizin hassaslaştığı dönemler oluyor bazen, anlayış bekliyoruz bu noktada hak veriyorum size ama hiç tanımadığın insanlara "size ne" gibi söylemlerde bulunmak, biraz karakter ve ahlaki yapıyla da ilgili bence...
İnsanlar kime şımarabiliyorsa, dostluk konusunda o kişileri daha vazgeçilmez hissediyorlar, kim onlara hatalarıyla da kucak açıyorsa ... Çok iyi bir dost olabileceğinizi düşünüyorum bu nedenle. Umuyorum, bu genç arkadaşımız da bir gün bu vasıflara erişir.

Ben de üniversite okuyorum. Benim de hiç dostum olmadı. Hatta merhabadan ileri konuştuğum biri bile yok. Bunun için üniversiteyi bırakıp, oh iyiki bıraktım diyorsun. Nasıl yani? diyenlere de "size ne, kimse karar veremez susun" gibi yorumlar yapıyorsun. Hiçbirini tanımıyorsun, çoğu yaşıtın değil kocaman kadınlar. Senin gibi biriyle karşılaşsam iki tane çarpmadan bırakmam. Bir aynaya bak ve neden yalnız olduğunu algılamaya çalış. Akşam akşam tövbeeeest!

dostu,arkadaşı ne yapacaksın canım? benimde dostum falan yok ve birşey söyleyeyim mi.bu devirde dostluklara,arkadaşlıklara inanmıyorum ve güvenmiyorum.insanın en yakın dostu kendisidir bence.tabi bu benim şahsi düşüncemdir.

Ergen..
Bu tarz benimdeki Ayşegül gibi bişeysin..
Benim boyumdan sananeeee sananeeee
Neden arkadaşın olmadığı ortaya çıktı..
Esen kalın...
Bak burda bile cevap alıcak cümleyi kurmuyoruz sana..
Önce üslubuna dikkat et sonra tekrar dene

Son düzenleme:
Daha önce açtığım öneri başlığında üç dört sayfayi geçmedi. Ama burda kınama ve azarlamak için yapılan yorumlar sekiz sayfa! Bir defa size ne dediğim için benim kişiliğime karar Veremezsiniz. Beni görmeden birilerine benzetemezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…