• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamadim ki...

hepii

Yolun açık olsun diğer yarım...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2015
1.855
2.929
53
Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.

Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".

Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?

Yani kendince seni ilk günlerin gazıyla ilgiye boğmayacağım demek istemiş sanırım. Salla kaç adım gelirse sen de o kadar gidersin. Hem belki mesaj falan olaylarını da sevmiyor olabilir

sair burada bak ben aslinda bi odunum tamam seninle keyifli bi aksam gecirdik eglendik ama benden daha fazlasini bekleme hatta dahada ilgisiz umursamaz olabilirim demek istemis aslinda bosver ablacim yol ver gitsin ilk gunden boyle diyen adamdan bi halt olmaz

Merhaba bayanlar. Basimdan gecen bir olayi anlatmak ve yorumlarinizi almak istiyorum.

Arkadasim beni esinin arkadasiyla tanistirmak istedi. Fotografimi gormus, begenmis cocuk. 39 yasinda (ben ise 34). Arkadasim da cok iyi ama cekingen bir cocuk oldugunu, uyumlu oldugumuzu falan soyledi. Mesajlasmaya basladik. Bir ay sonra da gorustuk disarida. Once bir seyler ictik, daha sonra onun istegiyle bir seyler yedik. Gayet keyifliydi. Beni eve birakti. O aksam kimseden ses cikmadi. Ertesi sabah gunaydin ve iyi haftalar mesaji gonderdi, ben de ayni sekilde karsilik verdim. Sessiz gecen bir gunden sonra ben yazdim. Nasilsin, ses cikmiyor falan... Bana sunu yazmis: "O gun cok keyifliydi. Birbirimizi tanimamiz gerekiyor muhakkak. Bu surecte once asiri ilgili davranip sonra tam tersi bir tavir sergilemek istemiyorum".

Sok oldum resmen. Boyle bir tepkiye anlam veremedim. Gorustugumuz gun cok keyifliydi. Bu tezatlik neyin nesi? Ne anlamaliyim?
sana fazla umut vermek istemiyorum demek herhal

birde 40 yaşındaki adama çocuk demesek:KK53:

Şimdi seni her daim ararsam ileride de bunu beklersin, ben de kendimle çelişmek istemiyorum, benden bu kadar olur demek istemiş.Bence dürüst davranmış.Aferin ona.

Eee önce birbirimizi tanıyalım demiş işte. Adı konmamış bir ilişki için fazla ilgi göstermek saçma zaten o konu hakkında haklı. Olumsuz bir şey söylememiş ki. Belki de mesaj yazmayı sevmiyordur. Şu an aşırı ilgi gösterirsem ilerde böyle olamayabilirim kendim gibi davranmak istiyorum demişti belkide. Adamın yaşı 40 mantıklı.

Birbirimizi yavaş yavaş, uçmadan tanıyalım diyor:)

Yani sesin çıkmıyor gibi sıkmalar yapmadan adımlarıma ayak uydur diyor.
Ben öyle anladım:KK51:

Sizi tanidikca ilgisini gosterecektir.dereyi gormeden pacayi sivamiyo beyefendi bosa umutlandirmak da istemiyo olabilir zamana yaymis ne guzel:KK52:

Ben olumsuz mesaj almadim. Taniyalim birbirimizi, duygularimizi anlayalim demis. Yani simdi sana en basindan cok cok umut verip sonradan kaypaklik yapmak istemiyorum. Yavas yavas saglam ilerleyelim demis. Yani ben boyle anladim. Bakalim ne zaman arayacak, siz aramayin bakalim.

Ben mesajını aykırı bulmadım, sadece size olan yaklaşımını, yani sessizliğini yanlış anlamayın diye kendini ifade etmeye çalışmış hepsi bu.

Ben çok mantıklı buldum, gayette yaşına yakışır olgun bir davranış sergilemiş bence.
Vıcık vıcık olmanın alemi yok, çocuk değiliz sonuçta diye düşünmüştür, sizde küçük değilsiniz sonuçta.

Evlilik için acelem yok diyor yani..

Back
X