Anlamiyorum

biriiicik

вɴ αɴɴeмιɴ,ĸızLarıмdα вeɴιм ĸυjυм❤
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2015
3.490
12.497
208
30
Istanbul
Merhabalr....

Evli ablalarim sizlere soruyorum.. Esiniz istediginizi yapmasi icin neler yapiyorsunuz ya ben anlamiyorum ben esime istedigim hic bisey yaptiramiyorum, hep o isterse o oluyor.
Bazi bayanlar var kocalarini resmen parmaklarinda oynatiyor kocalarida el ustunde tutuyor eslerini ben gercekten ANLAMIYIORM.
hatta tanidigim kisiler var onceden oyle degilken degistiler eslerine yardim etmeler ,el ustunde ,tutmalar, kimseye laf soyletmemeler ayy ben anlamiorm
Diyorm nasil yaptin bu boyle deildi,zamanla diolar eee nasil ama .
Benim esim den dolayi bazi problemlerim var ama degistirmek istiorm etrafimda ornekleride pek cok var bende oyle olsun istiorm...
Uzun oldu ise k.bakmayin ablalarim
Cevaplariniz icin tesekkur ederim❤❤.
Bu isin varmi bir sırrı

yani canım senin ne istediğine bağlı :)

bunun boyle 2 yemek kasigi sundan 1 su bardagi bundan gibi bi tarifi olmaz ki.

eşin isteklerine saygi duyuyosa zaten fazla bisey yapmana gerek kalmaz.

bunu da kendini guzelce ifade ederek konusarak yapabilirsin ancak.

ya da bundan baska yontemler bana ters, bilemiyorum

Bende bilemiorm anlamiyorm iste

Sunu yapalim gidelim yada alalim desem yapmazda almazda kendisi ne zman isterse gider yapar. Ha bu arada benm esim hic gezmeyi sevmior ben gezmeyi seviorm
canım bunu güzelce eşine anlatman gerek. yani bunun bi yöntemi var mıdır bilmiyorum eşinin burada anlayışlı olması gerek

Onun isteklerine önem veriyor musun? Karsilik beklemeden mesela ve bunu onu sevdigin icin yaptigini hissettiriyor musun?

Gezme konusunda once bir kac seçenek sun mesela ya da bugun cikalim mi ne dersin gibisinden lafa girip nazli nazli sirinlikler yapsan

Yapiyorum ama yooook dio hemen birazda cimri

Ama kavga cikinca gurultu oluyoe ve esim cocuk gibi hemen herkese duyurur
bak işte,bir şekilde edepsizliği ile ele almış durumu.
demek ki anladığı dil o
keşke azıcık onun gibi olabilsen,ya da bir kere sağlamından bi kıyameti kopart,gerisini o düşünsün.
başka yolu yok,

Offff kac kere koptu o kiyamet 10 u asti taaaa babami cagirdim gidiyordum bosaniyorduk yahu

Benim esim cok zıt ne dersen tersi ama anlamda yapio ters

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…