Benden pek bisey istemez kiSen her istediğini yaptığın için.
Misal ne istersin de yapmaz?Benden pek bisey istemez kiherseyi de yapmam kendi kendime yaparim ederim oda ayni ama ben deyince yapmaz
MeselaaaaaaaaMisal ne istersin de yapmaz?
yani canım senin ne istediğine bağlı :)Merhabalr....
❤
Evli ablalarim sizlere soruyorum.. Esiniz istediginizi yapmasi icin neler yapiyorsunuz ya ben anlamiyorum ben esime istedigim hic bisey yaptiramiyorum, hep o isterse o oluyor.
Bazi bayanlar var kocalarini resmen parmaklarinda oynatiyor kocalarida el ustunde tutuyor eslerini ben gercekten ANLAMIYIORM.
hatta tanidigim kisiler var onceden oyle degilken degistiler eslerine yardim etmeler ,el ustunde ,tutmalar, kimseye laf soyletmemeler ayy ben anlamiorm
Diyorm nasil yaptin bu boyle deildi,zamanla diolar eee nasil ama .
Benim esim den dolayi bazi problemlerim var ama degistirmek istiorm etrafimda ornekleride pek cok var bende oyle olsun istiorm...
Uzun oldu ise k.bakmayin ablalarim
Cevaplariniz icin tesekkur ederim❤❤.
Bu isin varmi bir sırrı
Sen de kavga çıkart,niye onun gibi olmuyorsun.Meselaaaaaaaa
Bugun suraya gideliimmi desem yok der ama kendi isterse hay hay
Ben istemezsem kavga cikar bazende
Sunu yapalim gidelim yada alalim desem yapmazda almazda kendisi ne zman isterse gider yapar. Ha bu arada benm esim hic gezmeyi sevmioryani canım senin ne istediğine bağlı :)
Bende bilemiorm anlamiyorm istebunun boyle 2 yemek kasigi sundan 1 su bardagi bundan gibi bi tarifi olmaz ki.
eşin isteklerine saygi duyuyosa zaten fazla bisey yapmana gerek kalmaz.
bunu da kendini guzelce ifade ederek konusarak yapabilirsin ancak.
ya da bundan baska yontemler bana ters, bilemiyorum
canım bunu güzelce eşine anlatman gerek. yani bunun bi yöntemi var mıdır bilmiyorum eşinin burada anlayışlı olması gerekSunu yapalim gidelim yada alalim desem yapmazda almazda kendisi ne zman isterse gider yapar. Ha bu arada benm esim hic gezmeyi sevmiorben gezmeyi seviorm
Ama kavga cikinca gurultu oluyoe ve esim cocuk gibi hemen herkese duyururSen de kavga çıkart,niye onun gibi olmuyorsun.
Her fedakarlığı sen yapmak zorunda değilsin.
Anlatiorm ama yorgunum falan filan diyip geciocanım bunu güzelce eşine anlatman gerek. yani bunun bi yöntemi var mıdır bilmiyorum eşinin burada anlayışlı olması gerek
YapiyorumOnun isteklerine önem veriyor musun? Karsilik beklemeden mesela ve bunu onu sevdigin icin yaptigini hissettiriyor musun?
Gezme konusunda once bir kac seçenek sun mesela ya da bugun cikalim mi ne dersin gibisinden lafa girip nazli nazli sirinlikler yapsan
bak işte,bir şekilde edepsizliği ile ele almış durumu.Ama kavga cikinca gurultu oluyoe ve esim cocuk gibi hemen herkese duyurur
Offff kac kere koptu o kiyamet 10 u asti taaaa babami cagirdim gidiyordum bosaniyorduk yahubak işte,bir şekilde edepsizliği ile ele almış durumu.
demek ki anladığı dil o
keşke azıcık onun gibi olabilsen,ya da bir kere sağlamından bi kıyameti kopart,gerisini o düşünsün.
başka yolu yok,
eşinin işi çok yorucu olduğu için olabilir mi ? bazı erkekler evde kalmayı daha çok seviyor.Anlatiorm ama yorgunum falan filan diyip gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?