Anlamiyorum

Gezelim dedin istemedi iyi ben kendim giderim diye çıkmak lazım.
Hadi şunu al dedin gitmedi iyi ben gider alırım deyip gitmek lazım.

Baktın bunlardan rahatsız olmuyor kendine onsuz keyif aldığın bir yaşam kurdun.
Mutluysan aynen devam et, değilsen al karşına konuş.

Hatasını kendi görecek ve ben eşimi mutlu etmek istiyorum diye düşünerek yapacak.

Yoksa kavgayla, gürültüyle ite kaka bir yapar iki yapar sonra yine yapmaz.
Devamlı bir düzeliş için kişinin kendi kendini değiştirmek istemesi şart.

Evet oyle ama bazi esler var sanarsin okunmus uflenmis nasil degisiyorlar

Evet oyle ama bazi esler var sanarsin okunmus uflenmis nasil degisiyorlar

İşte mallıklarını keşfedip ben eşimi mutlu etmeliyim diye yola gelen vardır.
Mutlu kadın kocasını da mutlu eder nihayetinde.
Bu denklemi çözen akıllı adam kendini düzeltir..

Kimi küçük azınlık da başından beri iyidir çünkü harika bir anne tarafından yetiştirilmiştir.
Onu bulanlar zaten kadir gecesi falan doğmuş bence :)

Kocanı parmağında oynatmak çok çirkin bir yaklaşım bunun sırrı olacağını sanmıyorum o zaman ilişki olmaz karşındakini aptal yerine koyup kullanmak olur öyle de evlilik olmaz. Ben de eşimle herşeyi beraber yaparım yardımcı da olur el üstünde tutar birbirimize verdiğimiz değerden ileri gelir bunlar parmağımızda oynattığımızdan değil. Tamamen uyum ve denge meselesi bu ve karşındakini iyi tanımaktan ibaret.

Daha 1.5vyasinda
1.5 yaşında olması bişeyi değiştirmez ki onlar çok akıllılar valla aklı sarıyor yani herşeye. Benimde 1 yaşında yeğenim var annesini çok güzel kullanıyor... Çocuk deyip geçmeyeceksin . Ha senin düşündüğün gibi 1.5 yaşında dersek o zaman ne ihtiyacı olabilir ki bu çocuğun sürekli dışarı çıkınca ihtiyacı oluyor ?

Eşim hiç harika bir kadın tarafından büyütülmedi çünkü annesini hiç gormemis ama kadına saygi konusunda ağzım açık kalıyor bazen. Bunun tamamen kendini yetiştirme ile alakalı olduğunu düşünüyorum ben. Erkeksin kılsın tüysün diyen anneler elinden çıkan erkeklerde böyle odun oluyor maalesef. Neşet Ertaş'in bir sözü var çok beğenirim "kadın insandır erkek ise insanoğlu"... Kadın oğlunu sisirmese böyle tebelleş olamayacak kadınlara... Ah kaynanalar ah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…