Anlamiyorum

Yapiyorum ama yooook dio hemen birazda cimri
Simdi gezmeyi sevmiyor + cimri adami istesende degistiremezsin. Yani ikisi birlikte tehlikeli.

Bi yol izleyebilirsin ama hem istikrarli davranman hemde beklemen gerek.

1 hafta cikin 1 hafta cikmayi teklif etme. Ona secenekler sun gezme yeri icin. Ilk zamanlar para harcatma cikinca. 3 5 cikinca yavas yavas bi yemek yiyin. Kademeli alistirmayi dene. Egitimde kademeli uzaklastirmayi esine uyarladim.

Bak bize soruyorsun ama cevabını kendin veriyorsun.Neden sen isteyince olmuyorda o isteyince oluyor?o isteyince neden yapıyorsun yapma.yapamam sende benim istediklerimi yapmıyorsun neden diyemiyorsun ona liderlik koltuğuna oturtuyorsun???

:)))) kizim durmazki para harcatir bide istnbulda disari cikinca mecbur para gidio benm istedigim daha cok bana deger vermesi onemli olmam onun icin

Ya ben bana onem versin degerimi anlasin istiorm

3 yillik :) daha beterdi diebilirim.
Nisanli iken ne guzeldi
3 yıl da az bir zaman değil tam egitememissin çok para gidiyorsa darlaniyor olabilir . Tek çalışan için ev geçindirmek çok zor gerçekten. Ucu ucuna yetiştirilen ay başı cidden insanı geriyor. Bir de her çıkışta çok para gidiyorsa ki gider o da canını sıkıyor olabilir. Biraz daha az harcama yapmayı deneseniz ailecek ?

Kocamı parmağımda oynatmak hiçbir zaman istemem. Çünkü ben öyle adama saygı duymam.
Fikirlerime saygı duysun.elinden geleni yapsın isterim. Benim istediğim yeri sevmiyorsa bile benim için fedakarlık yapmalı.
Şu bahsettiğin durum senin eşinde yok işte.
Güzelce karşına al konuş olmadı mı?
Çık nereye istiyorsan kendin gez. Ona mecbur değilsin. Öyleyse böyle.

:) aynen cok gidio para

Teekkur ederm

b

bu işin bir sırrı varsa ileride evlenince bende deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…