- 21 Ağustos 2014
- 731
- 1.483
- 313
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eylem alanında sanki bir görevli var zebani gibi.hımm sen uzman dr sun geçççç hımmm sen asistansın uza çabuk buradan diyoree o zaman neden biz uzmanlar eylem yapacağız keşke sizde yapabilseniz dediniz ki?
biz eyleme şurada katılacağız seninde gelme imkanın var mı deseydiniz madem öyle ?
Aynı şeyi düşündüm. Ayrıca doktorlar eylem yapacaksa asistan doktorlar eylem yapamıyor mu? Garipmiş.eylem alanında sanki bir görevli var zebani gibi.hımm sen uzman dr sun geçççç hımmm sen asistansın uza çabuk buradan diyor![]()
![]()
Kırıcı olan taraf ne ki bunda?Peki
biraz kırıcı geldi en azından kibarca bitirebilirdi
Herhalde izin almakla ilgili, ben de başka mantıklı bir açıklama bulamadım.Aynı şeyi düşündüm. Ayrıca doktorlar eylem yapacaksa asistan doktorlar eylem yapamıyor mu? Garipmiş.
Bir matematikçilerin 2 doktorların espiri anlayışı derimKırıcı olan taraf ne ki bunda?
Görüşürüz demiş,el sallama emojiside koymuş daha ne kadar kibar olabilir ki?
Görüldü yapıp bırakadabilirdi mesajı.
Haklısınız ben de farkettim biraz kırıcı konuştum, devamında toparladım düzeldi aramız sıkıntı yok.Kırıcı olan karşı taraf değil sizsiniz bence. Dert anlatan birini ya güzelce dinlemek lazim ya da istemiyorsanız ben dinleyemem diyorsanız mesafe koymak lazım.
İnsanlar anlaşılmak için anlatırlar sıkıntılarını. Sizde eminim boylesinizdir. Evet sürekli kimseyi dinleme zorunluluğunuz yok ama o zamanda yapılacak bellidir.
Siz kaba cevap almamışsınız bence hiç ooo bu ne ki:)
Aynen üniversitede eylem yapmak daha zor. Yapanlar da var ama yine deHerhalde izin almakla ilgili, ben de başka mantıklı bir açıklama bulamadım.
Haha:)eylem alanında sanki bir görevli var zebani gibi.hımm sen uzman dr sun geçççç hımmm sen asistansın uza çabuk buradan diyor![]()
![]()
Yaptığımız eylem Öyle bişey değil zaten farklı şehirlerdeyiz.ee o zaman neden biz uzmanlar eylem yapacağız keşke sizde yapabilseniz dediniz ki?
biz eyleme şurada katılacağız seninde gelme imkanın var mı deseydiniz madem öyle ?
Düzeldi aramız şu an sıkıntı yok teşekkürler yorum içinŞu her yerde bahsi geçen enerji vampiri sensin sanırım :) mutsuzum diyen bir insanı neden daha çok dibe çekersin ki? Neyin var, anlatmak istersen dinlerim demek daha güzel olurdu sanki. Ama tabi anlamsız arkadaşla anlamlı konuşma yapılmaz.
Konumla alakasız bir yorum ama peki:)ben sizin eski konularınızı düşününce bir türlü inanamadım dr olduğunuza![]()
İş birakinca sorusturma acilmiyor mu ?Yaptığımız eylem Öyle bişey değil zaten farklı şehirlerdeyiz.
Ki herkes görev yerinde olacak iş bırakıcaz sadece eylem derken bu tarz bişey.
Sizde ona anlamsız gelmişsiniz belli ki..Arkadaşlar üniversiteden bir arkadaş çok samimi değiliz. Yıllar sonra ekledi bir kez görüştük eh fena değildi oturduk sohbet ettik görüşlerimiz benzer biraz ama çokta eğlendim diyemem. Neyse arada da konuşuyoruz. Bi ara görüşelim yine diyor arada. Neyse bugün yazdı yine nasılsın diye bende iyilik sen dedim. Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi. Ben de o mutsuzluk hepimizin dedim güldüm. Sonra yoğun bir gün geçirdim dedi. Bu arada o asistan hala. Ben de asistanlık zor şu şartlarda daha da zordur dedim. Bu arada ben uzmanım o asistan. Ona mı bozuldu bilmiyorum. Bozulacakta bişey yok sanki. Doktorlar eylem yapıcak haftaya keşke siz de yapabilseniz dedim. Sonra da yazmışki neyse ya hep aynı şeyler görüşürüz. El sallama emojisi. Yaptığı kabalık gibi geldi. İstediği neşeli cevabı alamadı heralde. Bu kişiyle ilişkimi hepten sonlandırsam mı bilmiyorum kabalık mı sizce yaptığı? Kötü hissettirdi.
İnsaniz olabilir böyle surcmeler. Hatasını kabul edebilen biri olduğunuz için bence iyi birisinizHaklısınız ben de farkettim biraz kırıcı konuştum, devamında toparladım düzeldi aramız sıkıntı yok.
Acil yoğun bakımler servisler çalışıyor.İş birakinca sorusturma acilmiyor mu ?
Herhangi bir ozur olmaksizin iş biraktiginiz da disiplin cezasi uygulanmiyor mu ?
Eger boyle bir uygulama varsa bu karmasaya sebeb olmuyor mu ?
Ben saglik hizmetlerini de kolluk kuvvetleri gibi dusunurdum hep.Can sonucta..
Acil de bekleyen vardir o ayrida saglik hizmetleri aksamamali bence.Belki de ben yanlis dusunuyorum.