• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlamsız arkadaş anlamsız konuşma?

Arkadaşlar üniversiteden bir arkadaş çok samimi değiliz. Yıllar sonra ekledi bir kez görüştük eh fena değildi oturduk sohbet ettik görüşlerimiz benzer biraz ama çokta eğlendim diyemem. Neyse arada da konuşuyoruz. Bi ara görüşelim yine diyor arada. Neyse bugün yazdı yine nasılsın diye bende iyilik sen dedim. Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi. Ben de o mutsuzluk hepimizin dedim güldüm. Sonra yoğun bir gün geçirdim dedi. Bu arada o asistan hala. Ben de asistanlık zor şu şartlarda daha da zordur dedim. Bu arada ben uzmanım o asistan. Ona mı bozuldu bilmiyorum. Bozulacakta bişey yok sanki. Doktorlar eylem yapıcak haftaya keşke siz de yapabilseniz dedim. Sonra da yazmışki neyse ya hep aynı şeyler görüşürüz. El sallama emojisi. Yaptığı kabalık gibi geldi. İstediği neşeli cevabı alamadı heralde. Bu kişiyle ilişkimi hepten sonlandırsam mı bilmiyorum kabalık mı sizce yaptığı? Kötü hissettirdi.
Merhaba; sanki aynı mesleği yapmıyormuşsunuz da farklı meslek gruplarındaymışsınız gibi konuşmuşsunuz. Bence siz biraz yanlış anlatmışsınız kendinizi. 'Doktorlar eylem yapacak' derken; siz de doktor değil misiniz zaten? Ben öyle anladım. Biraz kırıcı ve dış kapının mandalı gibi davranmışsınız gibi geldi bana

Arkadaşlar üniversiteden bir arkadaş çok samimi değiliz. Yıllar sonra ekledi bir kez görüştük eh fena değildi oturduk sohbet ettik görüşlerimiz benzer biraz ama çokta eğlendim diyemem. Neyse arada da konuşuyoruz. Bi ara görüşelim yine diyor arada. Neyse bugün yazdı yine nasılsın diye bende iyilik sen dedim. Ben çok mutsuzum dedi. Ben de hayırdır dedim. Hayat, meslek vs dedi. Ben de o mutsuzluk hepimizin dedim güldüm. Sonra yoğun bir gün geçirdim dedi. Bu arada o asistan hala. Ben de asistanlık zor şu şartlarda daha da zordur dedim. Bu arada ben uzmanım o asistan. Ona mı bozuldu bilmiyorum. Bozulacakta bişey yok sanki. Doktorlar eylem yapıcak haftaya keşke siz de yapabilseniz dedim. Sonra da yazmışki neyse ya hep aynı şeyler görüşürüz. El sallama emojisi. Yaptığı kabalık gibi geldi. İstediği neşeli cevabı alamadı heralde. Bu kişiyle ilişkimi hepten sonlandırsam mı bilmiyorum kabalık mı sizce yaptığı? Kötü hissettirdi.

Asistan da doktor olmuyor mu ? Sadece uzmanlık alanlar mı grev yapıyor 🤷🏻

Ya adamın söyledikleri bana çok normal geldi.Hal hatır sormuş sonra çok insanca kötü birgun geçiriyorum demiş bir insana derdini anlatmak istemiş.
Bazen çözüm bulalım ya da neşeli cevaplar alalım diye anlatmayız orada birinin olduğunu bilmek iyi gelir bu yüzden anlatırız .
Asistanlık zor demek yerine belki evet seni anlıyorum zor zamanlardan geçiyoruz diye bir cevaba ihtiyaç duymuştur belki de ne bileyim.
Sizin uzman olmanıza niye bozulsun ki bunu bilerek yazmış ve görüşmüş zaten sizinle ki zaten bir süre sonra o da uzman olacak.

Ben olsam da iletişimi keserdim. Hem üstten üstten konuşmuşsunuz hem de diyorsunuz böyle bitirmeseydi keşke konuşmayı.

Back
X