Anlamsız trip

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar dün gece erkek arkadaşım bi kız arkadaşının resmine yorum yazdığı için biraz tarıştık ve sonra ben uyudum bana gece bu anlamsız triplerimden bıktığını yazmış sabah günaydın dedim çok soğuk 2 3 msj attı sonrada attığım msja cevap vermedi sabahtan beri benimle konuşmuyo inat yaptım bende msj atmıyorum ama ben sinirden çatlamak üzereyim bu tribine anlam veremiyorum bende inada bindirdim işi msj atmıyorum bu işin sonu ne olcak kızlar benmi yanlış ypıyorum?

Facebook çıktı ilişkiler oyuncağa döndü yahu ne diye tartışma yaratıyosun arkadasım Allah allah bu kadar önemli mi bu resim yorum olayı!
neredeyse ayrılıkların hepsi bu meret yüzünden!

Son düzenleme:
kıza güzel çıkmışsın falan dememiş ama ben yinede kızlarla konuşmasını istemiyorum.tartıştıkda denmez kızlarla konuşma fln dedim ve yattım sabahda her gün konuştuğmz gbi msj attım ama bana soğuk cevaplar verdi ve saatlerdir ek bi msj bile atmıyo

Evet önemli olan mesajın içeriğii..Ama bnm erkek arkadaşım kimsenin fotosunun altına yorum yapamaz bende yapmıyrm çünkü ne gerek var..ama biz 1 senedir birlikteyiz ve sözlüyüz..sizin ne kadar ..

kıza güzel çıkmışsın falan dememiş ama ben yinede kızlarla konuşmasını istemiyorum.tartıştıkda denmez kızlarla konuşma fln dedim ve yattım sabahda her gün konuştuğmz gbi msj attım ama bana soğuk cevaplar verdi ve saatlerdir ek bi msj bile atmıyo

Öyle bir mesaj yazmadıysa tavrınız yanlış.Sizin erkek arkadaşlarınız yok mu?
Bu kadar boğmak iyi değil.Düzeleceğini sanırsınız ama yanılırsınız.

bizimki 1 ay oldu daha çok yeni

Canım güzel çıkmışsın falan dememiş aslında..tam da ne yazdığını söylesen daha ii yorum yapıcaz..1 ay az bi zaman tabi..erkek arkadaşında sen ona karışınca yani kızlara yazmasını istemediğini sölediğinde belliki tavır almış../B]

Son düzenleme:
Ben de anlamıorum şu facebook triplerini.
Yok sevgilim birine yorum yazdı yok biri sevgilime şunu demiş yok profilinde ilişkisi var yazmıo...
Çok saçma şeyler bunlar ilişkiler pamuk ipliğine bağlı olmamalı yapmayın bunlar yüzünden bitmemeli ilişkiler.
Adı üstünde arkadaş.Eğer aralarında bişey olsaydı sevgili olurlardı.
Biraz empati yapın senin hiç mi yakın bi erkek arkadaşın yok ona bugün şık olmuşsun,tshirtün güzelmiş yakışmış vs vs hiç mi demiosun ya da hiç mi demedin yakışıklı arkadaşım benim diye falan.
Hemen kötü anlamamak lazım aşk ilişkisi farklıdır arkadaşlık ilişkisi başkadır birbirinize aşık olup bi ilişkiye başladığınızda çevrenizdeki herkesi yok sayamazsınız hayat devam edio arkadaşlarınız yerinde duruo sadece ikiniz olsanız bi süre sonra birbirinizden sıkılcaksınız nedir bu herkesten soyutlamak kendinizi bunu da çözebilmiş değilim.lafım doğrudan sana değil tabiki böyle yapan bütün çiftleri anlamıorum ben.

Canım güzel çıkmışsın falan dememiş aslında..tam da ne yazdığını söylesen daha ii yorum yapıcaz..1 ay az bi zaman tabi..erkek arkadaşında sen ona karışınca yani kızlara yazmasını istemediğini sölediğinde belliki tavır almış../B]

aslında tam olarak sormak istediğim bu sabahtandır mesaj atmıyo bendemi atmıyayım ona yani öyle yaptığım bişeyde yok hem olsa bile konuşarak halledebiliriz bende msj atmıyorum ona ama inşallah o atarda böyle sürüp gitmez...

oyy yine mi facebook?? ya bırak arkadaşım ne yazarsa yazsın. sen bnm yerimde olsan çıldırırdın heralde. ne takıyorsun ki ufak tefek şeylere, sinirlerine yazık.

Kızlarla konuşmasını engellemeye çalışmayın, engellediğinizi zannedersiniz ancak.
2 farklı cinsten olan her insanın arasında samimiyet oluşacak yada oluşabilir diye birşey de yok.
Sıkboğaz edip kurallar koymaktansa dost olmaya çalışın sevgilinizle, daha paylaşımcı anlayışlı olun.
Zaten bir süre sonra sizden başka kimseye dikkat etmeyecektir, başka kimseyi görmeyecektir gözü.

aslında tam olarak sormak istediğim bu sabahtandır mesaj atmıyo bendemi atmıyayım ona yani öyle yaptığım bişeyde yok hem olsa bile konuşarak halledebiliriz bende msj atmıyorum ona ama inşallah o atarda böyle sürüp gitmez...

Canım ortada hiç bişey yok..Şimdi 2nizde gurur yapıyosunuz anlıyorum ama bu şekilde dewam etmesini istemiyosan at mesaj bence

Kaç kişi sormuş ne kadar zor cevap vermek..
Ne demiş kıza ?
"Siz onu boşverin böyle trip yapar mı devam eder mi"ona cevap verin diyorsun ?
Yahu ne demiş kıza ona göre cevap verebiliriz adam triplerinde haklı mı değil mi?

Ne demiş kıza ?
Yahu ne demiş kıza ona göre cevap verebiliriz adam triplerinde haklı mı değil mi?

Wala ben 2 kere sordum :60::60:

Ne demiş kıza ?

cevap verdim zaten benim kızdığım sey onun bi kızın fotosuna yorum yapması ben hiç bi şekilde kızlarla konuşmasını istemiyorum.bi kız arkdşı kapanmış oda geçen gün yolda gördüm bi değişiklik vardı ama anlamamıştım demiş gülmüş

Anladığım kadarıyla benim tribime karışmayın siz bu küslük durumu ne kadar sürer demeye çalışıo arkadaş :)
O yüzden söylemio olabilir ne yazdığını

cevap verdim zaten benim kızdığım sey onun bi kızın fotosuna yorum yapması ben hiç bi şekilde kızlarla konuşmasını istemiyorum.bi kız arkdşı kapanmış oda geçen gün yolda gördüm bi değişiklik vardı ama anlamamıştım demiş gülmüş

Evet doğru anlamışım :1:

Bir ismail YK mı sevgilisini facebooktan buldu,diğer geri kalan hep orda olanı kaybediyor.

Back
X