Anlaşamıyoruz

Bu heriflerin kadınlara yaptıkları var ya.. kendi eksikliklerini ezikliklerini karşısındakinden çıkarmaları. Oh ne güzel kendi camış gibi yatarken kadın kalksın süslensin öyle uyandırsın. Niye? Tiktoktaki popo sallayan kadınlar daha çekiciymiş güya diye.
Hiçte öz güveninizi kaybetmeyin. Evlilik böyle bir şey değil. Kocanız sorunlu. Hem kel hem fodul.
İş yerinde kuzu evde aslan oluyor genelde bu tipler

Bu heriflerin kadınlara yaptıkları var ya.. kendi eksikliklerini ezikliklerini karşısındakinden çıkarmaları. Oh ne güzel kendi camış gibi yatarken kadın kalksın süslensin öyle uyandırsın. Niye? Tiktoktaki popo sallayan kadınlar daha çekiciymiş güya diye.
Hiçte öz güveninizi kaybetmeyin. Evlilik böyle bir şey değil. Kocanız sorunlu. Hem kel hem fodul.
😂😂😂 Birde hem suçlu hem güçlü 😂 evet aynen o durumdayım ben kendi fizigimi beğeniyorum alsinda oda begenirdi sonra ne olduysa oldu birşeyler

Merhaba hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese umarım bu buraya son konu açışım olur çünkü artık sonuna geldik bıçak kemiğe artık dayandı ve derdim her zaman olduğu gibi yine eşim lütfen dalga geçecekler küçümseyici cümleler kuracaklar yorum yazmasın. Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz her sorun olduğunda karşıma alıp iki kahve yapıp oturup konuştum o konuşma esnasında sözler veriyor tamam diyor yapmiycam uzmuycem diyor ama ertesi gün sil baştan yine aynı oluyor önceki konularimi bilmeyenler için de yazıyorum eşim çok değişti ve onun bu halini artık sevmiyorum söylemiştim daha önce de kızların vs vidolari ni izliyordu neden izledin dediğimde de kendini haklı çıkarmak için beni suçlu gösterdi bana (baktirma o zmn ) dedi sen ne biçim kadınsın dedi beni küçümsedi daha sonrasında aradan biraz zaman geçince benimle konuştu ve çekici ol biraz falan filan dedi yaptım oldum her sabah erkenden o uyanmadan önce hazırlanıp öyle uyandırdım onu ve en önemli konu aslında bugün olanlar 😟 bugün eşim sabah işten geldi ve uyudu mesai saatleri değiştiği için sabah geliyor bazen. Biz halı almıştık internetten ve halı geldi kapıda da erkek olunca eşimi uyandırdım üzerim müsait değil diye kapıyı onun açmasını istedim kalktı sonra halıyı aldık ve eski halıyı kaldırdım dedim ki yardım eder misin tek başıma yapamam geldi koltuğu kaldırırken bir an da gücüm yetmedi ve bıraktım yere sonra bana bağırdı ne biçim kadınsın sen hiç bir şeyi beceremiyorsun öküz gibi iş yapıyorsun dedi o kadar zoruma gitti ki ağzımı bile açmadan aldım çocuğu çıktım. çıkarken nereye dedi hava Alicam biraz dedim. Sonra ben açım yemek hazirlamiycakmisin dedi. Ben de sen bana hakaret et beni kucumse ben de senin yemeğini mi dusunucem dedim git kendin yap dedim ve çıktım annemlere geldim ne aradı ne mesaj attı öğrendim ki ise gitmiş beni de hiç umursamadi önce olsa bir ton mesaj atardım sen beni neden aramiyorsun diye ama düşündüm de artık sessiz kalicam bu sefer ben değil o çabalasin istiyorum gerekirse boşanmaya kadar gider bu iş ben çocuğumu mutsuz bir yuvada büyütmek de istemiyorum ama babasız olunca ne kadar mutlu olur o ayrı 😟 sizce doğru mu yapıyorum sessiz kalmamda fayda var mı yoksa konuşmalimiyim yine yada o mu gelsin
Bacım sana da Allah kolaylık versin..
Yani eşin hep mi böyleydi bilmiyorum ama ne biçim bir üslûbu var bu adamın.. Okurken sinir sahibi oldum resmen...

Sen de dahil eşlerin birbirlerinden beklentileri olabilir bazı istekleri.. bunları güzelce dile getirmeli.. Sen ne biçim kadınsın , baktırtma o zaman başka kadınlara vs bunlar çirkin şeyler.. Ben olsam küfür ederdim herhalde eşime hiç huyum değildir ama benim de bir hududum var yani..

Kendin iyice düşün tart ve tavrını koy saygı olmazsa hiç bir şey olmaz o evlilikten..

Son düzenleme:
Eğer kesin kararlıysan gerçekten son 1 kez şans vereceğine ama gerçekten bunun son şans olduğuna eminsen,al karşına ya kendine çekidüzen verirsin ya da boşanırız de.
Evet inşallah kendimi tutabilirim aklıma deli deli şeyler geliyor kafayi yedim galiba artık konuşurken tekme tokat dalmam inşallah

Gerçekten mi 4 yaşında bide kıyamam ya evet sadece kızımı dusunucek olursam onun mutlu huzurlu bir yerde büyümesini istiyorum beni hep gülerek görmesini istiyorum ama kızım babasına çok düşkün daha 19 aylık babasının kucağında uyur hep bana pek gelmez babası ise gidince oda oda gezer evde olmadığını anlayınca ağlar
Şuan da belki farkinda değil ama ileride olacak.. bu yüzden iyice düşün taşın.. düzelir mi bilmem ama senin çizgin net olsun..

Bacım sana da Allah kolaylık versin..
Yani eşin hep mi böyleydi bilmiyorum ama ne biçim bir üslûbu var bu adamın.. Okurken sinir sahibi oldum resmen...

Sen de dahil eşlerin birbirlerinden beklentileri olabilir bazı istekleri.. bunları güzelce dile getirmeli.. Sen ne biçim kadınsın , baktırtma o zaman başka kadınlara vs bunlar çirkin şeyler.. Ben olsam küfür ederdim herhalde eşime hiç huyum değildir ama benim de bir hududum var yani..

Kendin iyice düşün tart ve tavrını köy saygı olmazsa hiç bir şey olmaz o evlilikten..
Saygı kalmadı zaten bazen ben uyudugumda beni öperek uynadirmasini isterim gelir tepeme pist alooo hadi kalk der önceden böyle değil di çocuktan dolayı uyuyamadıgim için sabahları zor kalkardim bana kahvaltı hazırlar en sevdiğin şeyleri yaptım hadi gel aşkım derdi şimdi çok değişik geliyor bana bunlar adımla seslenmezdi asla şimdi hep adımla sesleniyor ben de aynı şekilde

Yok telefonu hep evde bırakır sanmıyorum onu ama çalıştığı yerde varmıdır bilemem her saniye takip edemiyorum
Bence son kez karşına al konuş. Bunun son şansı olduğunu belirt. Eğer hala değişmezse yapacak bir şey yok. Ya kabulleneceksin ya da boşayacaksın.

Saygı kalmadı zaten bazen ben uyudugumda beni öperek uynadirmasini isterim gelir tepeme pist alooo hadi kalk der önceden böyle değil di çocuktan dolayı uyuyamadıgim için sabahları zor kalkardim bana kahvaltı hazırlar en sevdiğin şeyleri yaptım hadi gel aşkım derdi şimdi çok değişik geliyor bana bunlar adımla seslenmezdi asla şimdi hep adımla sesleniyor ben de aynı şekilde
Nezamandan beri böyle peki? Nekadar oldu değişeli ?

Bence son kez karşına al konuş. Bunun son şansı olduğunu belirt. Eğer hala değişmezse yapacak bir şey yok. Ya kabulleneceksin ya da boşayacaksın.
Evet düşünüyorum iyi huyları ve kötü huyları diye liste yaptım kafamda şu an Sabah ola hayrola artık ne konuscam onu da bir yazan olsa ben konuşunca işe yaramıyor benim bişey yapmam lazım daha önce de konuştum konuşunca tamam diyor aradan biraz zaman geçiyor yine aynı oluyor

Back
X