Gelmemesinden korksaydim geldin diye boynuna sarıldım ama yapmadım nasıl geliyorsun buraya dedim git yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum sen beni asagilayamazsin dedim gelmezse güle güle napiyimpeki bir daha gelmezse?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gelmemesinden korksaydim geldin diye boynuna sarıldım ama yapmadım nasıl geliyorsun buraya dedim git yüzünü bile görmeye tahammül edemiyorum sen beni asagilayamazsin dedim gelmezse güle güle napiyimpeki bir daha gelmezse?
Bende nefret ediyorum şu kadınların erkekleri elde tutmak için kendilerini degisturmelerine. Kendileri ne ki? Çok yakışıklı ise ona göre bir eş bulsaydi. Lütfen nefis bu, erkeklerde daha fazla vs diyenler bana yorum yapmasın. Bizde de var. Kadını esya gibi görmektir bu. Ha iki tarafta yapar isteneni ona saygım var. hep kadın niye verici oluyor. İyiki bı fazlaliklari var. Ama işte bunları da analar boyle yetiştiriyor. Erkekse baş tacı, kız ise ayakci...Sessiz kalmanda ne gibi bir fayda olabilir ki?
Başka kadınlara bakıp bakıp benim kadınlığımı sorgulayan,çekici ol adam için ben hiç bir şey yapmam şahsen. Kendisi Kıvanç Tatlıtuğ falan mı acaba? Bağırıp çağırdıktan sonra hizmet beklemesi birdekendi eli kolu yok mu? Bilmiyorum ben dayanamaz boşanırdım sanırım.
MalesefÇok saygısız olmuş kocalar ya
Çok doğruBende nefret ediyorum şu kadınların erkekleri elde tutmak için kendilerini degisturmelerine. Kendileri ne ki? Çok yakışıklı ise ona göre bir eş bulsaydi. Lütfen nefis bu, erkeklerde daha fazla vs diyenler bana yorum yapmasın. Bizde de var. Kadını esya gibi görmektir bu. Ha iki tarafta yapar isteneni ona saygım var. hep kadın niye verici oluyor. İyiki bı fazlaliklari var. Ama işte bunları da analar boyle yetiştiriyor. Erkekse baş tacı, kız ise ayakci...![]()
Keşke benim çocuk aklıma uyup barışmasalardı belki ikisi de ayrı ayrı çok daha mutlu olurlardı diyen 34 yaşında bir eşim var ve 50 60larında hala hır gür ve iletişimsizlik dolu bir evliliğe sahip ana babası.Hicbir çocuk keşke boşanmasaydiniz demez. Onlar hep film romantiklikleri. Her çocuk huzurla buyumek ister. Benim annem de boşandı. Çiçek gibi açtı sonra. Huzuru buldular. Her cocuk bu huzuru tatmali.
23 yaşında çok ta büyük değil saol sevdim evenldim işte cahildim nerden bilebilirdim ki mutsuz olacağımı imtihanim buymuş20 yaşında su gibi kadınsınızdır eminim. 18 yaşında koştur koştur evlenmekteki motivasyonunuz neydi? Neden başka amaçlara yönelmediniz okumak ya da meslek edinmek gibi? Allah uzun ömürler versin de daha kendiniz çocukken evliliğin senesi dolmamışken ne evliliğe ne eşinizle birbirinize alışamamışken neden çocuk? Gerçekten çok çok çok merak ediyorum.
Yaşınızı görene kadar neden olmuş olabilir diyerek okuyordum yorumlarınızı ama yalı görünce problemlerin temelinin bu olduğu belli oldu.
Eşiniz kaç yaşında? O da sizin gibi erkenden evlendiyse bekar hayatında gezmelerde tozmalarda hesapsız kızlara bak alarmda gözü kalmıştır. Yaşı büyükse de sizi nasılsa her türlü bastırırım diye düşünmüştür.
Çok üzüldüm gerçekten bu yaşta böyle sıkıntılarla uğraşmanıza..
Benim eşimin aile si de öyle bilmiyorum aileden ne gördüyse onu mu yapıyor niye böyle oldu galiba gerçek yüzünü görüyorum yavaş yavaşKeşke benim çocuk aklıma uyup barışmasalardı belki ikisi de ayrı ayrı çok daha mutlu olurlardı diyen 34 yaşında bir eşim var ve 50 60larında hala hır gür ve iletişimsizlik dolu bir evliliğe sahip ana babası.
E ne diyim o zamanHepimiz soyledik seni boyle yetersiz hissettiremez, sen kimsenin zevkini saglamakla gorevli degilsin diye.
"O kimse değil, benim eşim" diye cevap verdi.
İki çocuk işte.23 yaşında çok ta büyük değil saol sevdim evenldim işte cahildim nerden bilebilirdim ki mutsuz olacağımı imtihanim buymuş
Zıkkımın kökünü ye derim ben resmen sizi eş olarak değil hizmetçi olarak görüyor ki hizmetçiye daha nezaketlidir. Bu hödüklük genlerden mi geliyor anlamıyorum ya ben tiksinirim zaten benim bu şekilde konuşacak baktırtma o zaman sen ne biçim kadınsın, öküz gibi iş yapıyorsunlar falan ben daha ağır cevaplar verirdim de terbiyem müsade etmez burada :) Sanki zorla evlendirilmiş gibi. Çabalasa ne olacak devam ettirsenizde özürde dilese değişmeyecek ki başta da kendiniz demişsiniz zaten değişmiyor aynı diye çabalasa da fark edecek bir durum yok çocuk babasız büyümez ki kaç kişi boşanıyor hangisi annesiz babasız büyüyor ben babamı tanımadım ama çok mutluyum aksine onunla büyüseydim o zaman psikolojim bozulurdu her evlilik mutlu etmiyor çocukları aksine kavganın sevginin olmadığı yerde içe kapanık mutsuz büyüyorlar çocuk bahane bu noktada benim için ilk zaman elbette anlamaz üzülür duruma ama alışır. Siz evliliğize geleceğinize mutluluğunuza bakın.Merhaba hayırlı akşamlar hayırlı geceler herkese umarım bu buraya son konu açışım olur çünkü artık sonuna geldik bıçak kemiğe artık dayandı ve derdim her zaman olduğu gibi yine eşim lütfen dalga geçecekler küçümseyici cümleler kuracaklar yorum yazmasın. Eşimle bir türlü anlaşamıyoruz her sorun olduğunda karşıma alıp iki kahve yapıp oturup konuştum o konuşma esnasında sözler veriyor tamam diyor yapmiycam uzmuycem diyor ama ertesi gün sil baştan yine aynı oluyor önceki konularimi bilmeyenler için de yazıyorum eşim çok değişti ve onun bu halini artık sevmiyorum söylemiştim daha önce de kızların vs vidolari ni izliyordu neden izledin dediğimde de kendini haklı çıkarmak için beni suçlu gösterdi bana (baktirma o zmn ) dedi sen ne biçim kadınsın dedi beni küçümsedi daha sonrasında aradan biraz zaman geçince benimle konuştu ve çekici ol biraz falan filan dedi yaptım oldum her sabah erkenden o uyanmadan önce hazırlanıp öyle uyandırdım onu ve en önemli konu aslında bugün olanlarbugün eşim sabah işten geldi ve uyudu mesai saatleri değiştiği için sabah geliyor bazen. Biz halı almıştık internetten ve halı geldi kapıda da erkek olunca eşimi uyandırdım üzerim müsait değil diye kapıyı onun açmasını istedim kalktı sonra halıyı aldık ve eski halıyı kaldırdım dedim ki yardım eder misin tek başıma yapamam geldi koltuğu kaldırırken bir an da gücüm yetmedi ve bıraktım yere sonra bana bağırdı ne biçim kadınsın sen hiç bir şeyi beceremiyorsun öküz gibi iş yapıyorsun dedi o kadar zoruma gitti ki ağzımı bile açmadan aldım çocuğu çıktım. çıkarken nereye dedi hava Alicam biraz dedim. Sonra ben açım yemek hazirlamiycakmisin dedi. Ben de sen bana hakaret et beni kucumse ben de senin yemeğini mi dusunucem dedim git kendin yap dedim ve çıktım annemlere geldim ne aradı ne mesaj attı öğrendim ki ise gitmiş beni de hiç umursamadi önce olsa bir ton mesaj atardım sen beni neden aramiyorsun diye ama düşündüm de artık sessiz kalicam bu sefer ben değil o çabalasin istiyorum gerekirse boşanmaya kadar gider bu iş ben çocuğumu mutsuz bir yuvada büyütmek de istemiyorum ama babasız olunca ne kadar mutlu olur o ayrı
sizce doğru mu yapıyorum sessiz kalmamda fayda var mı yoksa konuşmalimiyim yine yada o mu gelsin
Eleştirin yada hatayı yüze vurun demedim sizeBiriniz 18 biriniz 20 yaşındayken evlenmişsiniz. Daha kişilikleriniz bile oturmamışken, daha birey olarak kendinizi bile tanımamışken, ergenlikten çıkarmadan... Acı söylemek istemem ama daha çok değişeceksiniz ikiniz de ve çok sıkıntı çekeceksiniz.
Sanane ya eleştirmeye hakkın yok cocuksam çocuğum bu seni ilgilendirmez soruma cevap vermeyecek sen boş yapmaİki çocuk işte.
Ahahahah :))Sanane ya eleştirmeye hakkın yok cocuksam çocuğum bu seni ilgilendirmez soruma cevap vermeyecek sen boş yapma
İyi sen de oylsn o zamn çocukla çocuk oluyosnAhahahah :))
Demiştim işte evcilik yaşı :)
Evcilik oynarız işte.İyi sen de oylsn o zamn çocukla çocuk oluyosn
Evet sen iyi oynarsınEvcilik oynarız işte.
Teşekkür ederimZıkkımın kökünü ye derim ben resmen sizi eş olarak değil hizmetçi olarak görüyor ki hizmetçiye daha nezaketlidir. Bu hödüklük genlerden mi geliyor anlamıyorum ya ben tiksinirim zaten benim bu şekilde konuşacak baktırtma o zaman sen ne biçim kadınsın, öküz gibi iş yapıyorsunlar falan ben daha ağır cevaplar verirdim de terbiyem müsade etmez burada :) Sanki zorla evlendirilmiş gibi. Çabalasa ne olacak devam ettirsenizde özürde dilese değişmeyecek ki başta da kendiniz demişsiniz zaten değişmiyor aynı diye çabalasa da fark edecek bir durum yok çocuk babasız büyümez ki kaç kişi boşanıyor hangisi annesiz babasız büyüyor ben babamı tanımadım ama çok mutluyum aksine onunla büyüseydim o zaman psikolojim bozulurdu her evlilik mutlu etmiyor çocukları aksine kavganın sevginin olmadığı yerde içe kapanık mutsuz büyüyorlar çocuk bahane bu noktada benim için ilk zaman elbette anlamaz üzülür duruma ama alışır. Siz evliliğize geleceğinize mutluluğunuza bakın.