- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
Teşekkürler destek görmek iyi geldiBende ilgi insanıyım. Anlattığın şeyler benide bunaltır, bence haklısın
Bu sefer de eşim çok ilgili,rahat bırakmıyor,bunaldım derdiniz herhalde.3 yillik evliyiz konu hep ayni o da biraz değişti ama yine de istediğim düzeyde değil hicbir zaman da olmicak anladigim kadarıyla ..hani şöyle eşine düşkün üstüne titreyen erkekler var ya iste öyle olsun isterdim ,, ilgisiz diyemem ama öyle de degil..
AynenBu sefer de eşim çok ilgili,rahat bırakmıyor,bunaldım derdiniz herhalde.
İş hayatıyla özel hayatını birbirine karıştırmak istemiyordur.Ben güzel güzel defalarca anlattim bak isteyken bari bir kere ara ve bu iki senedir eve öğleyin ya da öğleden sonra geliyor benden önce yani ! Buna ragmen eve geldim diye aramiyor ya da o kadar söyledim işyerime gelsen bi gün ne utlu olurum diye düşünün vakti de var ama yok daha bi defa gelmişti o da beş dakika kala geldi ...neyse öyle diince de niye arayayim ki akşam konusuruz diyor öyle yapmacik olacak diyor içinden gelmiyor yani ..
Erkek kadın ilişkilerinde bir tecrübem yok.Fakat bu sebepten ayrılmak olmaz.Kocanızı kendime benzetmedim değil.
Hiç mi kıskanmıyor?Aslında kıskanmaması o kadar da kötü değil.O dışarı çıkmak istemiyorsa zorlamayın.O da evi daha çok seviyor.Evde takılsın ışte.Veya birlikte balkonda oturun.Ikinizin istediği olsun ışte.Gezmeye gitmeyi ben hep istiyorum bir gün de o kalkip hadi şuraya goturim demez ..gidince de acele eder eve dönmek için b.k var sanki evde ! Afedersiniz :/ en büyük zevki yatsin TV izlesin ...ben mesela yuruyuse cikiyorum sen de gel diyorum yok istemiyor sevmiyormus spor yapmayi ...orda erkekler oluyor mesela hic kiskanmiyor yalniz basina gece gönderiyorum diye gerçi korumali konutlardayiz ama olsun yani :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?