- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi Jennifergirl
-
Hanimefendi burda sahsiniza yapilan hicbir hakaret, kufur edepsizlik vs yok. Herkes kendince bir yorum yaziyor. Yorumlara acik degilseniz konu acmayin lutfen. "Hayatinizdaki tum enerjinizi kocaniza vermeyin" diyor bi uye huraaaaaa. Ona huraaaa buna huraaaa.
Biz sizin hayatinizi nereden bilelim actiginiz konu nispetince yorum yapiyoruz.
Ben güzel güzel yorum yapmıştım, yorumum da baki elbet, lakin konuyu okumamıştım tam, sizin alakasız dediğiniz yorum bence çok da yerinde olmuş.Bu yorumun alakasiz oldu mesela ben ne soruyorum sen ne
Ay ayni esim yaaGezmeye gitmeyi ben hep istiyorum bir gün de o kalkip hadi şuraya goturim demez ..gidince de acele eder eve dönmek için b.k var sanki evde ! Afedersiniz :/ en büyük zevki yatsin TV izlesin ...ben mesela yuruyuse cikiyorum sen de gel diyorum yok istemiyor sevmiyormus spor yapmayi ...orda erkekler oluyor mesela hic kiskanmiyor yalniz basina gece gönderiyorum diye gerçi korumali konutlardayiz ama olsun yani :/
Selam kizlar... Esimle kavga ettik sebepse yine ayni ,yeterince ilgi gostermeme ve çok sevildiğimi hissedememe...Onun söylediğine gore ben abartiyorum...Bense evlenmeden önce asiri derecede sevilmiş biriyim ...yani o çok asidi sevip sahiplenip kiskaniyordu..tabi ayni duyguları hissedemedigim için bitirdim..Ama simdi ne garip ki eşimden öyle davranmasini bekliyorum ki çok farklı karakterler ikisinin alakasi yok hatta tam zit diyebilirim...Bilmiyorum ben napucagimi ben neden bu kadar sevilme ihtiyacı hissediyorum hep siz öyle degil misiniz ? Nasil hissediyorsunuz nazil kapatiyorsunuz bu acigi ?? Çocuğum da yok işyerinde de öyle çok yakin hep vakit geçirdiğim biri yok oturduğun şehirde de kimsem yok ...hepsi uzakta ..çok büyük kavga ettik dedik ki bosanalim en son o simdi is gezisine gitti yani gidecekti zaten tam da öncesinde kavga etmiş olduk 10 günlük gezi ...ama simdi napicagimi bilmiyorum...
Teşekkürler cevabiniz için :) ben cokbyorum yapmistim hepsini okuyamamis olabilirsiniz tabi ..esik benden önce geliyor eve genelde 2-3 gibi bende 6 gibi..haklsiniz deidgim gibi eşim kendince yeterli görüyor sevgisini de ilgisini de bir de ben maalesef OKB gibi bir şey var temizlikle ilgili onu kabil ediyor ..bu bile çok büyük bir şey bence çünkü erkekler titizlikten hoşlanma z malum ama onun da eksi yönleri yok mu var mesela çok sinirli tartisitigimiza hemen parliyor ama kabul etmiyor eleştiriye hic tahammülü yok hemen bagirip xagirip sinirlenuyor :/ ksr bakmyn tleden yaziyorimevlilikte en önemli şeylerden biri empati yapabilmek... siz eşinizin yerinde olsaydınız ne düşünürdünüz ne yapardınız? belki eşiniz gösterdiği sevginin yeterli olduğunu düşünüyor, yani o kendince yeterli miktarda seviyor ilgileniyor? evliliğimin ilk yıllarında ben de benzer şeyler hissederdim, daha çok sevsin daha çok ilgilensin vs. ama karşı taraf zaten yorgun geliyor, dinlenmek istiyor, belki çok yorgun ve ilgilenmek nasılsın demek aklına bile gelmiyor? ben eşim ile ikileme düştüğüm konuları empati yapmaya çalışarak, onun penceresinden daha çok bakmaya çabalayarak hallediyorum ki bazen de haksız düşünceler içinde olduğumu bu şekilde fark edebiliyorum.. :) bir de diğer arkadaşlara eşinizi başkaları ile kıyaslamama konusunda hemfikirim. eşinizi bir başkası ile kıyaslamanız olduğundan daha kötü hissetmenize neden olacaktır ki bu da hem sizin hem de eşinizin mutsuz olması demek... her insan farklıdır. kıyaslayacaksanız bile eşinizi kendisi ile kıyaslayın, ama çok değil...
Vallahi su 10 yasindaki cocugun bile anlayacagi kadar acik acik yazilarimi anlayamayacaksaniz arasinda baglanti kuramayacaksaniz bunu 3 yaş seviyesine kadar dusurecek enerjim hic yok konu sahibi.Bu yorumun alakasiz oldu mesela ben ne soruyorum sen ne
Ben sana cevap vermedim niye hala yaziyosun mubattap olmuyorum hala yaziyosun derdin neVallahi su 10 yasindaki cocugun bile anlayacagi kadar acik acik yazilarimi anlayamayacaksaniz arasinda baglanti kuramayacaksaniz bunu 3 yaş seviyesine kadar dusurecek enerjim hic yok konu sahibi.
Ayrica "monaco prensesi" tadinda takiliyorsunuz madem once konu basindan beri "siz"li konusan yorumculara "sen" diye hitap etmemekle baslayin. Usluptan dem vurup duruyorsunuz ya hani.... (buraya da cok havali boyle burnu goklerde bir emoji birakiyorum sayin)
Aynen canim yaa o kadar güzel ifade etmiisin ki ben bu kadar anlatamamistim derdimibu sitedeki hanimlar da herseye tepki gosteriyor burda destek bulmak icin kocanin veya sevgilinin gercekten cok assagilikca birsey yapmis olmasi lazim. yani ilgi gorememek sevildigini hissetmemek gibi çok onemli ciddi sorunlar insanlara basit geliyor sorun olarak gormuyolar halbuki ne kadar yanlis kadin erkek iliskisinin temelinde sevmek sevilmek yok mu amac zaten bu duygulari paylasmak degil mi? yoksa zaten herkes tek basina hayatini kurardi ev kurmak duzen kurmak icin birine mi ihtiyac duyulmasi lazm. insanlar zaman gectikce bu degerleri unutup gozardi ediyolar eslerinden ilgi gormeye gormeye alişiyolar bu duruma biri bundan yakininca da abes geliyo anlamadim ben bu işi. bence sen tamamen haklisin kocandan ilgi de beklersin ölümüne sevgi de beklersin ya nolcakti zaten bunun icin evlenmedin mi. hayyyrettt
Aynen canim yaa o kadar güzel ifade etmiisin ki ben bu kadar anlatamamistim derdimi. Oh valla herkes başka bi şey için evlenmiş demek ki gün yapsinlar bütün vakitlerini komsulariyka gecirsinler herkes boyle olmak zorunda mi iste alistirmissinizv erkekleri farkki bir şey olunca aaaaaa buna da rahat batti ...yani tesekkur ederim desteğin için sonunda beni de anliyan biri cikti
Bu yorumun bana ne faydasi oldu simdi nisanlilik dönemine gidip analiz mi yapimBence esas sikinti nisanliyken ya da sevgiliyken ne oldugu ortada olan adamla evlenip sonra begenmemek. Yoksa tabiki ilgi alaka onemli ama degisir belki duzelir diye yapilan evlilikleri anlamiyorum.
Bu yorumun bana ne faydasi oldu simdi nisanlilik dönemine gidip analiz mi yapim
Ben çocuk yapicam tabiki de ayrıca eşim de cookkkk değişme oldu ona ne diceksinBelki duzelir diye cocuk yapmazsiniz en azindan.
Hayirlisi dicem ne diyim.Ben çocuk yapicam tabiki de ayrıca eşim de cookkkk değişme oldu ona ne diceksin
Ya iyi ama haftaya pazara kadar gelmicek e ben de konuşmak istiyorum e o da konuşmuyor hala benle napicam yahu bilemedim ki :/Her kadin sevmek sevilmek ister faKat siz Tajiri caizse esinize sarmis olabilirmisinz?
Hayatim merkezi yaparak zaten sosyal cevrenizin olmadigindan da bahsetmissiniz.
Ya iyi ama haftaya pazara kadar gelmicek e ben de konuşmak istiyorum e o da konuşmuyor hala benle napicam yahu bilemedim ki :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?