- 3 Nisan 2022
- 253
- 41
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
Ben anlattım anneme dinlemedi kikardesiniz yanlis anlatmis . Mesaj atın annenize durumu anlatın.Böyle bir sebeple tartismayin yani.
Masa ödedik ö yüzden söyledikYemeğin yarısını ödemek ne demek? Hiç sevmediğim şeyler. Adisyon faln yok mu su sormak ne alaka anlayamadım.
Bazen masaya su koyuyorlar istemesen bile. İçmişsin muamelesi yapıp fazla para koparmaya çalışanlar da oluyor.Yemeğin yarısını ödemek ne demek? Hiç sevmediğim şeyler. Adisyon faln yok mu su sormak ne alaka anlayamadım.
Tabii ki var. Yok yarisini odeyeyim, yok şununu sen öde bununu ben öderim, yok su içtin mi su içtin miAllah aşkına alınacak birşy var mı sizce ?
O da küçük değilmiş parasız niye geliyor ki. İsteseydi annenizden babanızdan. Size güvenerek mi gelmiş. Öyleyse evden çıkmadan söyleseydi. Sizlik bi durum yok.Benim de ablamında kötü niyeti yoktu. Ben sorduğumu bile hatırlamıyorum kardeşim 20 yaşında bu arada
Biz ona dedik biz öderiz diye. Gece bana mesaj yazmış keşke aranızda halletseydiniz sessiz sessiz , bana dönüp dönüp sordun üzüldüm o an yazmış. Ya ne olacak sormayla Allah aşkına ?O da küçük değilmiş parasız niye geliyor ki. İsteseydi annenizden babanızdan. Size güvenerek mi gelmiş. Öyleyse evden çıkmadan söyleseydi. Sizlik bi durum yok.
Birşey olmaz da işte parası olmayınca alınmış. İki gün sonra unutulur takmayın boşverBiz ona dedik biz öderiz diye. Gece bana mesaj yazmış keşke aranızda halletseydiniz sessiz sessiz , bana dönüp dönüp sordun üzüldüm o an yazmış. Ya ne olacak sormayla Allah aşkına ?
Kardeşin okuyor mu? Koca insan cebinde parası olmadan nasıl çıkmış ki? Üzücü gercekten. Ben de küçük falan sandım, böylesi daha beter.Benim de ablamında kötü niyeti yoktu. Ben sorduğumu bile hatırlamıyorum kardeşim 20 yaşında bu arada
Bu mesaja bir yabancı olarak ben bile üzüldüm, çocuk ne güzel kendini açıklamış. Hala 'ne var bunda' diyorsunuz. İyi ki kardeş değiliz, çok dusuncesizsinizBiz ona dedik biz öderiz diye. Gece bana mesaj yazmış keşke aranızda halletseydiniz sessiz sessiz , bana dönüp dönüp sordun üzüldüm o an yazmış. Ya ne olacak sormayla Allah aşkına ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?