Anlaşmalı boşanma duruşma günü

nagmem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2020
256
189
53
33
Merhaba hanımlar , çekişmeli davam var diye konu açmıştım . Davayı anlaşmalıya çevirdim ve bu hafta duruşmam var. Onun yaşadığı şehre gidicem aşırı stresliyim . Gitmek , onu görmek dahi istemiyorum . Anlaşmalı dava da hakim bir şey soruyor mu ? Nasıl oluyor ? Çabuk bitiyor mu? Boşanan arkadaşlar açıklama yaparsa sevinirim

Boşanmaktan emin olup olmadıgınız sorulur . Eşiniz çıkıntılık yapmazsa 5 dk bile sürmez. Yüzüne bakmayın imzayı atar atmaz salondan cıkın.

Boşanmaktan emin olup olmadıgınız sorulur . Eşiniz çıkıntılık yapmazsa 5 dk bile sürmez. Yüzüne bakmayın imzayı atar atmaz salondan cıkın.
Öyle yapıcam asla bakmayı düşünmüyorum . Salonda beklerken işte karşıma dikilmez umarım .

Direkt saatinde alıyorlar mı içeri ? Ve içeri girince ayakta mı bekliyorsun ?

Anlaşmalı da mecbur bir kere yanyana gelmeniz gerekiyor ama çok uzun sürmez …
Tam saatinde alabilirler de almayabilirler de diğer duruşmaların durumuna bağlı.
İçeri girince oturup sıra sıra konuşuyorsunuz…

Niye boşanmak istediğimizi falan sormuyorlar demi ? Zaten anlaşmalı ya . Davam çekişmeliden anlaşmalıya döndü

Protokolü okuyor. Özellikle çocuğun (varsa) velayetini soruyor. Boşanmaktan vazgeçebilirsiniz emin misiniz diyor her iki tarafta da eminim derseniz bitiyor zaten.

Niye boşanmak istediğimizi falan sormuyorlar demi ? Zaten anlaşmalı ya . Davam çekişmeliden anlaşmalıya döndü
Neden boşanmak istediğini sormaz zaten protokolde yazıyor sebebini merak etmiyorlar yani. Sadece emin misiniz tekrar deneyebilirsiniz diyor. Bu kadar. Nafaka vs vs onları okuyup bitiriyor.

Hayir masalar var monitör var. Anlaşmalı protokolu okuyan katibin ekranıyla aynı. O okurken siz de takip ediyorsunuz. Saat olarak bilmiyorum. Bizimki saatli değildi. Davanın açıldığı gün boşluk oluştu ve hemen boşandik.

Direkt saatinde girme gibi bişey yok aslında sizden önceki davalara bağlı benim duruşmam sabahtı öğleden sonra görüldü. Büyükşehirlerde uzayabiliyor.

5dk da bitiyor merak etmeyin. 5 dk katlanın birşey olmaz.

Orda anlık olarak kötü olabilirsin ,yumruğunu cebine sok ve mümkün mertebe güçlü durmaya calis
Duruşma salonunda karşılıklı duracaksın, hakim protokolü okuyacak , size boşanmak istiyor musun diye soracak ve bitti
Yalnız mı gideceksin ?soğuk kanlı bir arkadaş yanında olursa iyi olur , çıkışta bi miktar duygusallasabilirsin
Sakin arabesk bir kafaya girme , duruşma salonunda mümkün mertebe gozgoze gelme .hayatta tek boşanan sen değilsin pırıl pırıl bir gelecek seni bekliyor
Allah yardımcın olsun, kocaman sarılıyorum

Evet bu doğru ne kadar nefret ederek boşanma olsa da bi miktar üzüntü oluyor. Evli girdiğin salondan boşanmış şekilde ayrılıyorsun. Adliyeden çıkana kadar sonra hava mis kuşlar uçuyora bağlıyorsun:)

Ben ilk davamda boşanamadim , eski eşim benim ağladığımı görünce bosanmayi kabul etmedi
En zoruma giden davalı _davacı isimlerinin yazdığı duvardaki listede isimlerimizi görmem olmuştu..o an deli gibi ağlamaya başlamıştım
İkinci davamda soguk kanlı bir arkadaşımla gittim o aşağıda bekledi . Asla isim listesine bakmadım..eski eşle aynı koridorda beklemedim .
Çıktıktan sonra arkadaşıma sarılıp hüngür hüngür ağladım ama eve geldiğimde çoktan iyilesmistim
Kabus bitmişti

Boşanma fikrine alıştım biran önce olsun bitsin istiyorum da sadece dört aydır görmediğim adamı yeniden görmek hiç istemiyorum. Sinirlerim bozulacak diye …

Mümkün mertebe hiçbir şeye bakmayı düşünmüyorum zaten . Evet ne kadar kötü olsa sonuçta verdiğin emeklerin çöp olduğunu izlemek zor .

Aynı koridorda ben de beklemek istemem mesela . O yüzden saatinde girip çıkmak bana iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…